Smile because it happened

 
Har många roliga saker att se fram emot inom de närmsta dagarna/veckorna. Kräftskiva imorgonkväll, fika med moster, födelsedagsmiddag för syster på meat, 20-års fest, skriva min första artikel för modeflickan och därmed gå under titeln skribent, prova på balettkurs och känns det bra så ska jag börja dansa i höst igen, har saknat dansen otroligt mycket och balett är jättebra träning. 
 
Försöker intala mig det här fast det gör ont i mitt lilla hjärta:
Don¨t cry because it´s over, smile because it happened

Victoria´s Secret

I en av mina födelsedagspresenter döljde sig detta kit ifrån New York som jag fick av min syster Linnéa och hennes pojkvän Karl. En mängd olika produkter med helt fantastiska dofter. Hur låter t.ex. strawberries & champagne, Amber Romance och Coconut Passion? mycket bra i mina öron iallafall. Så nu ska jag boosta mig själv med dessa produkter i höst. Har provat parfymen med kokos och vaniljdoft än så länge och den är fullkomligt underbar. Så nu ska en doftexplosion ifrån Victoria´s Secret entra badrumshyllan!
 
Den fina klassiska randiga rosa Victoria´s Secret-påsen kom dock inte med på bild, men ja ni vet nog hur den ser ut vid det här laget. 

Du Trissta Torsdag

Torsdag, en regnig sådan. Jag är fortfarande sjuk så kurerar mig med citronte. Har skickat in en provartikel till Modeflickan så håller tummarna för att den går hem hos dem! annars så tänkte jag kanske pallra mig bort till biblioteket för att införskaffa lite nytt i bokform. Perfekt att läsa böcker en sådan här grå och trisst dag.
Vad hittar ni på denna trissta torsdag? vädermässigt då alltså.
 
 
 
 

Stockholm Fashion Week

Streetstyle. Smaka på ordet och tänk på alla fantastiska kreationer och personligheter det finns runt om i världen. En del anammar trender, andra inte. När man är sjuk så kan man underhålla sig med att kika på fotografier på Stockholms trendsättare under modeveckan som har svept in över huvudstaden. Jag gillar Sofis enkla variant, krispigt vit skjorta och mönstrade shorts. Fint och enkelt vilket brukar vara hennes signum.
 
 
Kika närmare på alla outfits ni också så kanske ni hittar en egen personlig favorit!

En Liten Sjukling.

 

Är sjuk. Ligger i sängen med en varm panna, en hals som gör ont och en näsa som ringer. Tror att det är kroppens sätt att reagera på alla känslor som finns i mitt hjärta just nu. Så fort jag är på benen igen uppdaterar jag här igen. Min kameraladdare dök upp när jag möblerade om och fixade i mitt rum så nu kan jag bjuda på fina bilder igen. Dock inga på mig änsålänge då jag som sagt är en liten sjukling.

 

Klicka på den gula pricken på höger sida av bilden så får ni upp den låt som går på repeat ur mina högtalare just nu.


Ett Långsamt Farväl

 
 
Jag har lämnat fina Stockholm och så även mitt hjärta bakom mig och blickat ut mot nya möjligheter. Det är dags att vända blad och fylla boken med nya kapitel. Det gör ont, det gör det men jag behöver sätta mig främst denna gång. Hitta mitt glada, aktiva, roliga jag. 
 
 

Rosettnycklar

Regnet faller ner över Stockholm. Ska snart åka in till stan och möta upp min fina pojkvän. Ikväll kommer min syster Linnéa hem till oss och skall vara här hela helgen för på söndag är det min dag så vi ska fira mig i helgen! Så det ser jag verkligen fram emot. Tänkte bara visa min egendesignade nyckelring till mina nycklar. Var på väg att slänga det gula bandet som satt på min tröja men varför inte knyta fast det runt nycklarna istället? så det var precis vad jag gjorde och här är resultatet. Vad tycks?


Go Green!

 
Sportar mörkgrönt på naglarna denna torsdag med ett nagellack jag fått på ett event som Egoboost hade för längesedan. Go green! 

Friends With Kids

 
 
 
Igår promenerade jag och Max ut i regnet för att hyra en film runt hörnet. Eftersom jag var febrig och trött var det passande att vila ögonen på en kärleksfilm i sann New York anda så det blev vårt(mitt) val för kvällen. Visst var den förutsägbar men jag gillade den riktigt mycket. Den fick mig att längta ännu mer till stadens som aldrig sover och den fantastiska parken central park. Så se den om ni inte redan har gjort det! 
 
 
 
 

Klassiska Plagg.

Klassiskt med attityd blir dagens inspiration i klädväg. Har själv ett par liknande guldiga döskalleörhängen någonstans hemma i Skåne som jag fick på min 18-års dag. Jag gillar kontrasten med sådana detaljer till en annars klassisk och stilren ouftit. Det blir en snygg mix.
 
 
Class with attitude
 

Visionsboard Hösten 2012

Såg att två av mina systrar bloggat om sina visionsboards som består av drömmar för resten av året dvs. höst och vinter. Gjorde också en visionsboard när min låtsassyster Cajsa var uppe hos mig fast bara för hösten. Så jag lägger upp den här. Min kommande höst får gärna vara baserad på mycket skratt, sådana tillfällen där man får kramp i magen, jag ska fortsätta skriva, både här på min kära blogg, texter, tentor och på boken, jag ska dansa och kolla upp en danskurs, jag ska införskaffa ny inredning och då även inreda mitt och Max fina hem, jag ska skaffa hösnytt till min garderob, mycket basplagg, jag ska träna mer, äta nyttigare och fler mål om dagen, mycket bär och grönsaker, jag ska jobba som barnvakt, jag ska fortfarande vara tillsammans med min fina pojkvän, jag ska komma närmare mitt stora mål och drömjobb inom karriären, jag ska vara genuint lycklig, jag ska laga mycket mat och använda mig av kryddväxter vilket gör sig fint i köket, jag ska bo kvar i fina Stockholm, jag ska köpa modemagasin och krypa upp under en mysig filt med en kopp te i handen, jag ska införskaffa snittblommor till hemmet mm. Det är ungefär så jag vill att min kommande höst ska se ut. Men först ska jag bli frisk och fylla 20 år! nu börjar en ny epok i livet då jag lämnar tonårsstadiet.
 
 
Så nu är jag lite nyfiken på vad era visionsboards skulle innehålla om ni gjorde en? Hit me! 
 

Fyrtal

Fyra Lovisor i svartvitt.

Barnvakt & Shopping

Tisdag. Gick upp med tuppen vilket det var alldeles för längesedan jag gjorde. Såg Stockholm vakna till liv genom tunnelbanans fönster. På dagens agenda stod nämligen barnvaktsjobb i Järfälla till en liten gullunge med det finaste namnet, nämligen Lovisa. Myste, lekte och fixade välling. Så det var inte så farligt att gå upp kl 06.00 även fast jag brukar sova till 9-10 om morgonarna. Efter barnpassnignen kikade jag lite på COS där jag fyndade ett par mossgröna strumpbyxor som kommer bli perfekta till hösten. Så fina! kikade på några av mina önskningar som jag önskat mig av min älskling. Och även på en mycket fin kappa med skinndetaljer. 
 
 
Svepte endast lite concealer under de trötta ögonen. Och håret ja de var så lockigt när jag vaknade upp på morgonen så det fick sig en lite dos spray bara. 
 
Gröna ben i höst är poppis! 
 
Den fina kappan med skinndetaljer. 
 

C.O.S

 Ge mig ett C, C! ge mig ett O, O! ge mig ett S, S! vad blir det? COS! 
 
 
 
 
 
 
Jag är totalt hooked på COS fina nyheter. Konfektion med perfektion skulle jag säga och så är det där med basplagg, det är något speciellt med dem. Älskar axlarna på klänningen! gillar ni också?


Colorful Flowers

 
 
 
 
 
 
 
Ni har sett det förut, blommor på bloggen. Här kommer några nya varianter och bilder med början på höst känsla. Lånade Max brors Canon kamera med superobjektiv vilket resulterade i dessa bilder. Och om jag trivdes bakom den, det är bara förnamnet! Detaljbilder är små favoriter hos mig. 
 
Enjoy the garden life!

Filmmys

 
Ska sätta på en typisk tjejfilm och vila ögonen på den denna lördagsförmiddag. Passar på att titta på det när Max jobbar. Dagens filmval blir from PRADA to nada och jag återkommer med en kortare recension sen.
 
 
Have a nice day! 

When The Dancer Becomes The Dance.

Satte på mig dansvänliga kläder och lät musiken bli till känslor och rörelser och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Så otroligt skönt att släppa allt och bara vara i nuet för ett tag. Kände verkligen att jag behövde det och visst fanns passionen för dansen och styrkan kvar i kroppen. Efter att endast ha lägenhetsletande i tankarna och den ständiga oron vart vi kommer bo någonstans i höst tär på en och idag kände jag för att dansa och det kan jag säga att jag gjorde. Det är det bästa sättet att rensa ibland negativa tankar i huvudet, när jag har för mycket inom mig så dansar jag. 
Lyckades ta några bilder på mig in action med Photo Booth så kvalitén är inte precis den bästa men vad gör det när allting kommer kring. 
 
 
Jag är en dansare, därav mitt bloggnamn: ldancer.blogg.se

Kaffe To Go

Eftersom jag tidigare idag tipsade om att ta med kaffe i en takeawaymugg som håller värmen och även fick frågan av min syster om jag visste någon som var både bra och snygg så kan jag härmed tipsa om dessa muggar ifrån Sagaform som går att hitta på bla cervera. De finns i flera olika färger och mönster.  Dessa muggar är både snygga utseendemässigt och håller värmen på grund av dess dubbla porslinsväggar och smart silikonlock. Jag har själv den vita nedan i min ägo och jag gillar den starkt! Så pappersmuggarna kan slänga sig i väggen och lämna plats åt dessa miljövänliga och trendiga muggar.

 

 

 

 


Grått Är Flott!

 
Grått & svart är dagens något enkla melodi. Dagens planer, mejla på nyinkomna lägenheter, ta en promenix eller en mindre springrunda, dricka te, boka tvättid, leta höstinspiration, kanske skriva en text och på boken som jag nu inte har skrivit på på ett bra tag. Men först ska jag laga något ätbart till lunch. 

Hösten 2012

Det är dags att vända blad. Möta en ny säsong och lämna sommarens härligheter bakom sig. Jag välkomnar gärna hösten och världens bästa månad dvs augusti med denna outfit. Mörkgrönt och guldiga smycken gifter sig bra med varandra. Dock tänker jag ta med kaffe hemifrån i en take away mugg under de kalla höstmornarna då det är både bättre ekonomiskt och vårt kaffe som vi har hemma är också väldigt gott. Man kan också ha te ifall man hellre vill ha det. Så det är mitt hösttips! 
Autumn 2012
 
 
 Sommaren 2012  Hösten 2012 

Torsdagsmorgon

 
Jag och mitt morgonkaffe säger godmorgon! 

Min Personliga Stil

Idag känner jag för plattfall, alltså låta plattången krama mitt annars lockiga långa hår och bära min ljusrosa fina blus med vita byxor och mina finaste vita loafers på fötterna. Så det är precis så jag ser ut denna onsdag. Insåg hur långt mitt hår har blivit, love it! 


Mellow Yellow

Gult är något som livar upp ett annars ganska enkelt och ljust rum och särskilt gult på snittblommor. Gula blommor valde nämligen min pojkvän denna gång och de gör sig mycket bra i vårt vita vardagsrum. 
 
 
Så nu finns det vackert gult i vasen. Och jag säger godmorgon till er fina då jag nu ska äta lite god frukost, sent jag vet men jag är inte direkt någon morgonmänniska. 

Skånsk Streetstyle

 
Snyggt på gatorna nere i skåne! Kika in på Malmostreetstyle.com för mer inspiration. Dessa två är mina favoriter. Vilka blir dina? 
 

Tisdagsfix

Hej ni fina. Tisdag den 14:e augusti( 12 dagar till min födelsedag) och jag har städat i lägenheten och precis skrivit in mitt kommande schema i kalendern, det jag kommer att ha ifall jag inte kommer in på JMM. Framförhållning är bra att ha vilket jag dock inte har så mycket av. Men till hösten ska det ske en förbättring på det planet. Dagens mellis: mini morötter och kaffe. Och till lunch knåpade jag ihop en god avokadosallad med skinka och mitt egenbakade bröd till. Så gott! Och en mycket glad nyhet är att jag ska jobba som barnvakt till hösten till en 3 åring. Roligt! Nu ska jag kika på blocket och se om det dykt upp något nytt och sen väntar en varm dusch.
Lovely day! 
 
 

Vippiga Plagg

I helgen när jag strosade på stan med Cajsa hittade jag en fin vippig topp i en av alla H&M-butiker. Gillar verkligen sådana plagg som står ut lite nertill. Stilfullt och snyggt! Har en ljusgul liknande överdel i min garderob.
 
Fick bli en klassisk mobilbild i provrummet. Saknar att inte kunna använda kameran så måste införskaffa en ny laddare till den. Och hej mina toppar är i behov av en klippning! Annars då, väntar på besked ifrån lägenheten på söder. Sitter som på nålar då vi fanns ibland deras absoluta favoriter. Jag tror och jag hoppas att den blir vår i minst ett år. Kanske blir en liten söderkis trots allt.

Inreda Mera

En likadan maskros hänger i taket hemma hos oss. Älskar den! 
 
Likadana svartvit-randiga muggar kan man hitta i vårt köksskåp. Kreativt att plantera kryddväxter i dem.
I badrummet är det fint att placera fina snittblommor och på handfatet får det gärna stå fina tvålar.
 
I köket vill jag ha vitt och svart.
 
Och slutligen en mysig balkong. 
 
 
Som ni vet vid det här laget så älskar jag att inspireras av inspirationsbilder ifrån olika hem på hemnet. Alltså verkligen älskar. Har fått stryka lägenhetsvisningen ikväll på grund av att den redan har blivit uthyrd.. inte alls roligt då det börjar närma sig sista augusti. Väntar på svar ifrån den på södermalm som vi kollade på igår. Inte för att jag kommer att ge upp men det är tungt när man får bakslag, fast det gör också en starkare och jag tror att det finns en mening med allt som händer i livet. Det var helt enkelt inte meningen att vi skulle bo i den lilla 1:an på östermalm. Så vad väntar då runt hörnet. Förhoppingsvis något mycket bättre! Ja, det är optimisten Lovisa som talar :)

Stockholmshelg Med Besök

Denna helg är Cajsa på besök och den har innehållit shopping och biobesök, mysigt. Söndag idag och vi har varit på en lägenhetsvisning på söder, en mindre 2:a och imorgonkväll väntar en till visning vid Stureplan gissa om jag hoppas på att den blir vår. Så ligger det till på lägenhetsfronten. Annars har en vit hortensia fått flytta in i vårt kök och ett doftljus som jag fick i inflyttningspresent av Cajsa, fint. Det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är lägenheter... Men ville kika in och säga hej!


Så Chic!

 
 
 
 
 
 
Höstens ledord: Business Chic
 
En person jag inspireras mycket av stillmässigt är Olivia Palermo. Så Chic! 
 

Min Bloggmix

Som ni kanske har märkt så publicerar jag mina egenskrivna texter här då och då. För att ta ett exempel så är den senaste texten jag skrev verklighetsbaserad. Vet inte om det gick att lista ut men den är faktiskt baserad på min egen dejt med min nuvarande pojkvän. Det jag ville komma fram till var om jag ska fortsätta med den mix jag har här på bloggen dvs mina texter, inspirationskollage, outfitbilder, vardagsinlägg och inredning. Är det någon kategori ni skulle vilja ser mer av? ge mig lite respons så blir jag glad! 
Ska mixa ihop en smoothie till frukost vilket jag har börjat göra på morgonen. Så himla gott! 

augusti nummer nio

 
Är en seg tjej idag, tog sovmorgon och gick upp vid sisådär 10. Hörde lite yrvaket att jag var världens finaste tjej och om jag ville somna om när min fina klev upp ur sängen. Möttes sen av en lapp och en to do list i köket. Nu sitter jag vid skrivbordet och funderar på vilken dagens träningsform blir. Kanske dans eller jogging. Tror det lutar åt dans. Imorgon kommer min låtsassyster Cajsa upp till Stockholm så det ska bli himla kul! blir en fredagkväll med godis och bio vilket låter väldigt bra i mina öron. Jag behöver väl inte nämna att jag ser fram emot denna helgen.

På Ruta Ett

Septemberkvällens höstmörker svepte in över kullerstensgatorna i Gamla Stan. Hon tog sig lätt fram i sina svarta converse på fötterna. I tankarna fanns bara en sak. Vad skulle samtalsämnet för kvällen bli, vad skulle han ha på sig, hur skulle han vara mot henne, vad var det för restaurang han hade tagit henne till. Alla frågorna flöt runt i hennes huvud som en enda massa medans fötterna lätt promenerade vidare. Det var som om hennes hjärna och kropp inte ville samarbeta. Hon var förväntansfull och smä fjärilar dansade i hennes mage. Hon skulle på dejt, en riktig dejt på en fin restaurang. Vilken visste hon inte utan endast adressen var inskriven i hennes gps på iPhonen, hennes hjälpande hand. Vad skulle hon göra utan den. Så hon spatserade kullerstensgatorna fram och kom tillslut fram till målet. Men det som mötte hennes blick kunde omöjligt vara det slutgiltiga målet, det fanns inga spår av någon mysig restaurang alls. Så hon bläddrade sig igenom de nyaste meddelanden ifrån honom och fann strax att han skrivit fel adress, så hon virrade sig tillbaka och lyckades tillslut hitta Restaurangen med stort R. Men nä, här kunde det inte vara, han måste skrivit fel. 
 
Efter anvisningar om att slinka in i baren och nerför en trappa förstod hon ganska snart att det här var en speciell plats. I en gammeldags soffa såg hon honom sittandes i en uppstyrd kreation med två glas dryckesbubblor och med ett leende riktat mot henne. Hon kunde antyda att han såg en smula nervös ut samtidigt som hon förbannade sig själv av valet av skor. Converse på Stockholms finaste restaurang, jo jag tackar! som tur var hade hon valt sin fina svarta cape som såg lite mer exklusiv ut. Men hon kunde inte förmå sig att känna sig malplacerad. Efter lite småprat i fåtöljerna och några klunkar champagne i loungen promenerade de in i en himmel av röda sammetsgardiner, soffor, runda bord och exklusiva kreationer. Det var som att de befann sig i eiffeltornets och romantikens stad för ett smärre ögonblick. De slog sig ner vid ett av borden och började studera menyn i tysthet. Bredvid dem satt ett äldre par som firade guldbröllop och avnjöt en flådig meny. Hon ögnade igenom menyn och tänke tyst för sig själv att det inte fanns någon rätt under 200 riksdaler. Vad skulle hon välja? Då han var mer framåt var hans val enkelt, han skulle ha lamm. Hon bestämde sig för att välja samma. Och till det ett glas rött. De pratade på medans de njöt av den utsökta maten och de skämtade om hennes skoval. 
 
Där satt hon helt ovetandes om han skulle bli hennes framtida pojkvän, att de skulle bli ett tillsammans. Hon som aldrig varit på en riktig dejt blev tagen med storm. Det var nog svårt att hitta en sådan restaurang som andades så mycket romantik som den gjorde. Hon fann ganska snart att han var godhjärtad, omtänksam och utstrålade mycket värme. Efter god mat och efterätt tog de sig ut i den kalla stockholmskvällen och började promenera ner mot vattnet. Hon kunde inte tänka klart och svävade på rosa, lätta moln.
 
I ett hav av söta bubblor och champagnekyssar slutade hennes vardagskväll
 
 

Små Höstkarameller

 
Fall 2012
Om jag får välja kommer det här finnas i mina garderobsgömmor till hösten: 
Grått stickat//Svart vippig jacka// brun skinnväska// kilklackar// svarta strumpbyxor// enkla smycken// dressade shorts//
 

It´s A Cold Day

 
En kall onsdag och jag livar upp dagen med orange. Shortsen jag bär är orangea men Photo Booth vill prompt göra dem röda. Jaja, jag fick dem i julklapp och de kommer användas i höst, (ni har väl inte missat att orange är höstens accentfärg) med strumbyxor under som på bilden. TIll det har jag en svart body med spetsdetaljer och runt halsen min mjuka pashmina sjal. 
 
Nu ska jag baka bröd! 
 

Love Is Feeling, Feeling Love

Ett vackert par. En vacker fasad som man betraktar och målar upp bilder om det finns en vacker insida med vacker kärlek bakom. Som att öppna en jättefin ask och finna ett ännu finare smycke innuti, då ett leende sprider sig på läpparna och som avslutas i ett stort leende och ett åååh. Hur fint är det inte att någon med både en fin utsida och insida som älskar en, överröser en med kärlek, skriver söta små meddelanden på både lappar och telefonen, som frågar en extra gång om man inte vill ha något ifrån affären, som älskar att mysa precis som en själv, som har ett varmt hjärta man vill fylla med kärlek, någon man vill ta hand om, uppmuntra, någon att hämta med sin cykel när han kommer från jobbet, som har ett par bruna ögon att fästa sin blick lite extra länge på, någon som håller din hand längs gatorna på stan, att gömma sig i en stark och varm famn och andas in den där underbara doften som man vill limma fast på sig själv, att somna till hans hjärtslag. ja listan kan göras lång. Kärlek är vackert, väldigt vackert. Hade det varit för några år sedan hade jag inte kunnat skriva en sådan här text och då inte heller tyckt om att betrakta vackra lyckliga par men nu är det underbart. Ni som letar efter den rätta, den perfekta mannen. Häng inte upp er på den jakten utan låt han komma till er. Det må låta klyschigt men han dyker upp när man allra minst anar det och inte heller tänker på det. Och låt han nå ditt hjärta. 
Just a remember
 
 

När Löven Faller

Något jag vill bära till hösten, när man sitter invirad i filtar, dricker te i stora muggar, virar tjocka halsdukar kring halsen, placerar kilklackar och stövlar på fötterna, bär stickat, läser böcker, kolla på serier, på tal om serier så har jag sett 5 avsnitt av Hart of Dixie och jag är totalt fast) och pluggar i massor. Ja då vill jag bära olivgrönt. Dels för att jag dras till mörka plagg när det går mot mörkare tider. Jag bär ofta svart och grått och satsar på fina baskläder med bra kvalité. 
 
Det blir shopping på COS i höst om jag får bestämma för där finns dessa två ting som har väckt ett ganska stort begär hos mig. Det må vara enkla men ack så fina!
 
 
På fötterna hade dessa olivgröna boots gjort sig mycket bra.
 
 

Fina, Fina Stockholm

Efter jag varit hos barnflickan Sthlm skrev jag in lite kommande planeringar i min röda kalender, åt ett äpple och blickade ut över det glittriga havet samtidigt som vinden tog tag i mitt långa lockiga hår. Det är vid sådana tillfällen jag förstår varför jag flyttade till denna stad. Så himla vackert! Imorse trodde jag att det skulle bli en grå dag men så fel jag hade. Solen skiner och himlen går i klarblått. Nu har jag precis fått i mig lite god och nyttig lunch(spätta) och ska snart snöra på mig träningsskorna, sätta igång appen RunKeeper och ta mig upp till skogen som ligger nära där vi bor och springa en runda. Heja mig! 
 
Kungsan bjuder på vackra byggnader och sol. Fina, fina Stockholm.♥

Sssmoothie

Denna gråa tisdagsmorgon piggar jag upp med smoothie, en mix av frysta jordgubbar och äppeljuice. Så himla gott! och till det sesamknäcke med avokado. Frukost måste vara det bästa målet på hela dagen. Om sisådär en timme beger jag mig mot kungsklippan och där väntar en träff med Sara på barnflickan sthlm för att gå igenom passande familjer. Och i kväll står en lägenhetsvisning i Tyresö i kalendern. Så nu ska jag välja ut dagens outfit och fixa till mig inför dagen. 
 
Inte min bild utan den hittas på weheartit. Gillar de runda glasen!

Ny Dag, Nya Möjligheter

 Köpte med mig örtte med pepparmintsmak som jag tänkte förtära varje kväll framöver, bästa sättet att avlsuta dagen med och gärna samtidigt som man vilar ögonen på en bra chic-lit bok.
 
Kockade ihop lite god och nyttig lunch på det som fanns hemma. Bulgur med stekt paprika, skinka, morötter och lök och en sås på creme fraiché och eldigt örtsalt. Himla gott. Annars har jag fått en del gjort idag då jag har tränat, brände av ett svettigt improviserat danspass här hemma, tvättat, mejlat på lägenhetsannonser osv. Fick även ett samtal från barnflickan sthlm så ska dit imorgon och kolla igenom vilka familjer som söker barnvakt nu i höst. Så roligt! Nu är det dags att vila ögonen på fashion i tidningsform! Love it

Med Hälsan På Topp!

Träning, ja hur underbart är det inte! jag har dock varit dålig på att träna på sistonde, har blivit några träningsövningar och dansimprovisation, när jag kör improvisation brukar jag sätta på mig mina bästa lurar(urbanears) och gå all in! , men nu har jag bestämt mig för att träna minst 3 gånger denna veckan och då varva dans, styrkeövningar och löprundor och då självklart äta bra mat. Något annat jag är mindre bra på är att äta många mindre mål om dagen så det ska jag också bli bättre på. Känner att min kropp saknar att vara stark och vig igen, fast vigheten finns där, jag behöver bara stretcha lite mer. Blev så inspirerad när min syster Emilia pratade om hur hon mixade olika smoothies och tränade så fort tilfälle fanns så nu ska jag hitta tillbaka till mina gamla rutiner igen. Efter att ha läst ToppHälsa är jag nu inspirerad att komma igång! Jag tränar verkligen inte för att gå ner i vikt utan för att bygga energi och muskler så att man orkar mer. Let´s go!
 
 
 
 
 
 
 
 
inspo-bilderna kommer ifrån wehearit och sofis snapshots
 
Så idag ska jag ladda min rosa iPod, plugga in hörlurarna i öronen, snöra på mig träningsskorna och springa en runda i skogen. 

Månadsastro

Jungfrun 24/8–23/9

Den sista sommarmånaden fylls av blandade känslor. Du tar ett avsked av något slag och det kommer att ta tid innan du hittar tillbaka till ditt vanliga glada jag. Under augustis första vecka får du nyheter som påverkar hösten. Det är svårt att säga om de är bra eller dåliga, det beror på din inställning till förändringar. Normalt sett tycker du inte om när saker ändras, men nu när Pluto påverkar ditt tecken så tar du förändringar bättre. Under mitten av perioden kommer det in en influens från månen som gör dig gott.

 

Månadsastro för augusti månad på ELLE. Jag gillar horoskop men jag tar de med en nypa salt och just nu känner jag att det stämmer ganska så bra in på mitt stjärntecken som är jungfru. Mitt avsked kommer vara att säga hejdå till vår fina lägenhet. Nyhet som påverkar hösten kan både vara mitt antagningsbesked till JMM eller att jag äntligen har inbokade lägenhetsvisningar i veckan som kommer, 2 st för att vara exakt vilket är en mycket glad nyhet. Så det återstår att se hur hösten blir, just nu är den väldigt oförutsägbar. 


Hej Lördag!

Då min laddare till kameran har bestämt sig för att sluta fungera går mobilkameran varm istället. Lite trisst då bloggen blir halv utan min Canon G12. Så idag bjuder jag på en nytagen mobilbild på mig själv. Hittade mitt solgula linne med knappar hemma i Skåne så det bär jag idag, fint! En glad nyhet är att min syster kommer upp till Stockholm till min födelsedag! åh vad jag längtar. Men innan dess måste vi lyckas håva in en lägenhet.. mycket snack om det här på bloggen men det är ju så jobbigt. Hoppas ni får en härlig dag!


En Bumling

Något som är snyggt att montera upp ovanför köksbordet är en bumling-lampa i silverfärg. Men även den vita är snygg fast den silvriga är snäppet vassare. Har sett den lite här och var ibland de sociala medier som finns. Dock är lampan på tok för dyr för ekonomin men det går säkert att fynda på blocket och liknande auktionssidor.
Tycker att silver bryter av snyggt mot vitt och svart. Industri-stil är poppis ibland heminredning just nu och jag gillar det i små doser. Får det lov att vara en silverbumling? ja tack!
 

Innan Natten Faller

 
 
Before the night falls

Såhär innan natten faller in och torsdag övergår till fredag vill jag inspirera med en outfit som går i färgerna svart & vitt. Blanda en lite casual stil på plaggen men som ändå andas ens stilren känsla tillsammans med rosett i håret, något enklare på fötterna som ett par klassiska converse, smalt armband runt handleden och i handen en clutch. Införskaffade ett par vita lite ledigare chinos på sommarrean och ibland mina hårband finns ett svart med en rosett. I hallen står ett par svarta låga converse och vitt stickat har jag i min garderob. Ska försöka mig på en liknande outfit de närmsta dagarna tror jag.
 
 

Syster På Besök

Torsdag, en dag då min fina syster Emilia varit hemma hos oss och spanat in vår lägenhet som vi snart ska flytta ifrån, så det var på tiden att hon fick se den nu.
 
Bjöd på god sallad med parmaskinka, soltorkade tomater och avokado i. Och solen lyste på himlen så vi placerade oss i varsin solstol och avnjöt blåbärsmuffins och kristianstad te, godaste téet! hann även med lite kortspel. Fick också en jättefin inflyttningspresent i efterskott, ett kakfat med Lovisa Burfits design. Himla fint!
Så nu har jag återgått till lägenhetssökandet igen. På tal om det så fick jag en rolig kommentar om att hitta den perfekta lägenheten är som att hitta den perfekta killen, och det ligger nog en sanning i det. Han dyker verkligen upp när man minst anar det! hoppas hoppas att vi hittar något guldkorn i lägenhetsvärlden.
 

Lägenhetsdrömmar

Myser i sängen och bläddrar ibland fina lägenheter på hemnet och även inspirationskategorin som är min favorit.
Kan drömma mig bort hur länge som helst på sådana sidor. Drömmen är att bo i innerstaden och att ha en lägenhet som går i vitt och är stilren men som samtidigt har en mysig atmosfär, det får inte kännas för stelt och obebott om ni förstår vad jag menar. Det får också gärna finnas en kakelugn vilket är supermysigt på hösten. Annars letar vi för fullt efter ett nytt boende och bävar för att lämna vårt fina hem. Åh vad jag inte vill säga hejdå till vårt bo!

Fin kakelugn i vardagsrummet.

Stadsmyllret utanför fönstret


Mina Födelsedagsönskningar

inleder augusti månad med att fixa ihop en önskelista. Då jag fyller år om exakt 25 dagar så är det passande att skicka ut den till familjen. Detta året är det år jag fyller 20 år och därmed lämnar tonårsstadiet bakom mig med ett leende på läpparna. Önskar mig många saker ifrån designtorget då det finns så mycket fint där. Fixade ihop ett mini-kollage med en sneak peak ifrån mina födelsedagsönskningar!


RSS 2.0