Drömshorts


De här jeansshortsen har Sofi Fahrman designat och de kommer släppas i 10 utvalda Jc butiker den 11 juni. Jag ska se om jag lyckas haffa dem. Så otroligt fina! Gillar de randiga fickorna och den ljusa slitningen starkt. ♥

Festival pepp

The Hives var galet bra igår och sångaren Pelle fick även hela publiken att sjunga "ja må han leva" för honom.. jag har lite ont i halsen idag men febern är putsväck och det är jag väldigt glad för. Idag bär det av till siesta igen och denna gången ska mina gummistövlar med om det skulle börja regna och för att det är så lerigt på marken. Trots allt regn igår så hade jag väldigt trevligt på festivalen. Åt langos för första gången och jag måste medge att det inte var så pjåkigt.


Ahlgrens bilar

Pappa har köpt kostillskott till mig som jag hädanefter ska ta dagligen. Nu är han iväg igen och jag har gjort en beställning på blåbärssoppa, ahlgrens bilar och solo. Är så sugen på ahlgrens bilar vilket är lite smått märkligt för de brukar nämligen inte vara några favoriter hos mig annars. Jag har också lyssnat på låtarna som vi ska dansa till imorgon om vi ska improvisera. Det låter bra i mina öron! kan avslöja att vi kommer ha silvermasker för ansiktet. Så om ni är på siesta så kom och kolla på oss antingen fredag eller lördag.

27

Fortfarande sjuk och är således hemma från skolan idag. Ska vila upp mig och kolla på serier. Har inte lika hög feber längre vilket är skönt. Hoppas att ni läsare mår bra i alla fall och att ni njuter av vädret!


Sjukling

Tänkte bara konstatera såhär på kvällskvisten att jag är drabbad av riktig otur. Jag har gått och blivit sjuk med hög feber och förkylning. Nu hoppas jag verkligen att jag blir frisk till på fredag då jag ska dansa på siesta. Det hade varit väldigt tråkigt att inte få utnyttja sitt armband till fullo och missa alla artister som kommer dit dessa dagarna. Imorgon kommer jag att vara hemma från skolan och vila upp mig till max. Och när jag inte sover kommer jag att knapra alvedon. Men imorgon är det i alla fall torsdag vilket innebär att det kommer upp nya avsnitt av den unga överklassen och bella&tyra show. Sedan ska jag plugga in vägmärken också, ett om dagen.

SIESTA

Ska dansa på Siesta i Hässleholm på fredag och lördag. För det jobbet kommer vi få varsitt inträdesarmband. Ska bland annat se The Hives och njuta av festivalen för första gången, då jag inte varit där förut. Så det ser jag fram emot! hoppas på fint väder och peppade människor.


Handledarutbildning och halsont

Det har varit en lång dag idag. Har äntligen gått handledarutbildningen på körskolan och nu ska börja ta tag i körkortet! det känns riktigt bra. Är faktiskt riktigt förväntansfull inför att köra bil, det verkar så kul. Men nog pratat om körkort. Min hals gör ont och jag känner mig frusen nästan hela tiden. Jag har en känsla av att jag håller på att bli sjuk.. vill verkligen inte bli det. Det finns varken ork eller tid till det. Nu ska jag gå ner och göra en stor kopp hallon & blåbärs té.

24


Den unga överklassen är köpenhamns svar på The city. Har kollat på alla fyra avsnitten nu och jag måste medge att jag blir lite smått beroende. Det kommer nya avsnitt varje torsdag så nu ser jag fram emot ett nytt avsnitt. Serien får mig att vilja bosätta mig i Köpenhamn. Så fin stad! dock har jag svårt för det danska språket.

 

Påtal om överklass så har designen på stureplans hemsida blivit fräsch och fin. En blogg som jag följer där är Michaela Fornis blogg "flest skor vinner"

Dansföreställning

Den här bilden fann jag i kristianstadsbladet imorse. Jag är personen till vänster med silvrig mask. Bilden är på mig och Sanna, som har gjort projektarbetet. Det som visas i bakgrunden är en film som var på när vi dansade alla danser. Nu ska snart pappa köra mig till skolan och sen har vi gäster här hemma när jag kommer hem.

Tjarå!


23

Det har varit en fin helg med födelsedagsfirande i Hässleholm med god mat och efterrätt och upp till bevis. Sen har jag medverkat på två dansföreställningar i Bromölla, där vi gjorde en liten del av projektarbetet. En föreställning kl 13-00 och en kl 17.00 så där emellanåt spelade vi sjuan och åt kakor och frukt. Vi delade även på en familjepizza som satt fint efter allt dansande. Idag har jag varit flitig och städat i huset, dammtorkat och dammsugit flera rum. Så skönt med ett nystädat hem!

Jag tänkte lägga upp bilder från tjejkvällen hemma hos Hannah när jag fått dem. Det var verkligen en trevlig kväll!

21

Nu åker jag iväg till skolan och efter det åker jag vidare till Bromölla där det vankas genrep, där jag och några tjejer till ska dansa. Senare ikväll ska jag till Hässleholm och fira Hannah som fyller 18 år i morgon! Så jag kommer inte blogga något mer idag. Förhoppningsvis lägger jag in ett inlägg imorgon.

Have a nice day!

Bubbles


Lovely väder idag. Har lapat sol och druckit bubbelvatten sedan jag kom hem, runt 11 tiden. Nu ska jag ut igen med mina kära vita lurar och min hallonrosa iPod.


Black & Gold

Har ju glömt bort att visa er min nya bikini som jag införskaffade mig förra veckan. Bilden gör den inte rättvisa, men snygg är den minsann!

 


Happiness

Har haft nationellt prov i matte B idag. Nu hoppas jag verkligen att jag klarade det! Solen har äntligen hittat hit igen vilket gör att man kan sitta ute och njuta på gräset utanför skolan. Pappa och Annica är hemma igen från Portugal och med sig hem till mig hade dem en parfym som tack för att jag har tagit hand om alla blommorna. Fick parfymen Burberry sport som jag har viljat ha väldigt länge. Inte nog med det, jag blev hämtad av pappa efter skolan och fick därmed åka hans splitternya svarta mercedes. Riktigt fin är den! 

I mina lurar spelas just nu Oskar Linnros - Från och med Du , så bra!!


Puss.

This weekend

Det har varit en fin helg. Var som sagt hos frisören i fredags i några timmar och sedan på kvällen var det tjejkväll hemma hos mig. Det var trevligt med kortspel, musik och alias. Sedan på lördagen tog vi tåget tidigt till Höör, där vi dansade tre danser på en föreställning och när föreställningen var slut så var det dags för workshop med Sanna i en timme då hon lärde ut en koreografi i streetdans. Det var otroligt kul att få dansa en dansstil som man inte brukar dansa och det gick förvånasvärt bra också! Efter workshopen åkte jag till fogdarp för att fira Lowe i efterskott med prinsesstårtor och han fick sin present som var en grön digital armbandsklocka som även kan lysa i mörker. Den var riktigt uppskattad av honom.



Bild: butik 47

En sådan här fin klocka fick han av mig. Lika grön som marsipanen på prinsesstårtan.

14

Här har ni resultatet! jag är så nöjd. Det har blivit en hel del shopping på stan också. Jag har hittat en jättefin present till min lillebror och om ca en halvtimme kommer några vänner hit. Och då blir det kortspel och lite så. Tog bilden lite snabbt med min mobilkamera då jag är en smula stressad. Men det kommer garanterat upp fler bilder sen. Jag trivs väldigt bra med att vara blond! :)


The city

Nu tar jag bussen in till staden! bloggar när jag kommer hem igen. Lovar att ni får se resultatet  av håret sedan! Puss på er

13

Har precis fixat ihop en kladdkaka och äter nu den med vaniljglass. Mums! Det kommer bli en bra dag imorgon! ska köpa present till min lillebror, till frisören, shoppa, hämta ut gratis shampo, balsam och inpackning, baka cupcakes, inhandla lite smått och gott till tjejkvällen och sen vankas det tjejkväll hemma hos mig. Som ni vet är jag själv hemma hela den här veckan och man börjar verkligen märka av hur tomt det är. Idag har jag varit flitig och städat i huset och även lagat god mat.

12

Idag har det verkligen regnat stup i kvarten. Började dagen med en engelska lektion sen efter det hade jag modern dans och istället för svenska lektion var vi i aulan och medverkade på elevrådets årsmöte, där det bjöds på fika. Efter skolan åt jag och några till på fantasi och sedan köpte jag ett par converse. Vid fem tiden tog vi ett överbefolkat tåg till Hässlehom där vi dansade på kulturhuset i tio min. Det har varit en bra dag trots regnet! Imorgon ska jag sova ut, vattna blommorna och städa så att här blir fint till på fredag.

Colour codes

Gillar den här reklamen för färgglada armbandsklockor från Swatch.


ELLE

Ett nytt nummer av tidningen ELLE har kommit ut i butik. Ska haffa det efter skolan hade jag tänkt. Tycker att omslaget ser väldigt inbjudande ut. Det får en att längta ännu mer till sommarens soliga dagar.

Narrow Hole Blue


De här jeansen från cheap monday vill jag ha i min ägo. Ska in på butik 47 i veckan och se om de finns där.
Hoppas, hoppas, hoppas!

Here Comes The Sun


Puss på den här dagen. Fint väder, glass i solen, balett och en inställd mattelektion. Wiho! Så nu ska jag äta upp min andra glass för idag och sedan ska jag plugga matte en stund. Senare ska jag laga kycklingsallad med avocado. Dock är det vegetarisk kyckling så man kanske inte kan kalla det för kycklingsallad. Jaja, ni förstår nog ändå. Gott ska det bli iallafall. Inte nog med det, jag har sovmorgon imorgon. Härligt!

9

Söndag, började dagen med fin födelsedagssång för Annica vid 8.00 som fick en jättefin golfbag och golfvagn av pappa. Så nu är hon redo att inta golfbanan med stil. Anledningen att vi sjöng så tidigt för henne var för att de åkte till Portugal idag. Så nu har jag ännu en gång huset för mig själv. Resten av dagen har jag mest tagit det lugnt, ätit fruktsallad, kollat på gossip girl, ändrat min header, pluggat och kollat bloggar. Det är ju trots allt söndag.

Nu ska jag plugga lite matte.

Puss.

8

Då var det lördag igen. Börjar alltid lördagsmorgonen med frukostbullar med diverse goda pålägg på. Dock äter jag nu frukost själv på lördagarna och söndagarna då pappa och Annica har börjat spela golf. Sen läser jag alltid tidningen K2 också som är helt i min smak. Idag har jag och pappa handlat inför den kommande veckan då jag ska ha huset för mig själv. Så nu finns det avocado, massa frukt, pasta mm. Sånt som jag gillar!

Jag har en ny jättefin tandborste också. En randig en!

7

Har äntligen bokat tid hos frisören då jag ska klippa och färga håret. Mitt hår ska äntligen bli ljust igen! Tror att jag ska ändra min bena också mer till mittbena fast inte riktigt mittbena. Lite svårt att förklara. Har en klar bild i huvudet av hur jag vill att det ska se ut. Olivia Palermo från serien The City har drömhåret enligt mig. Så fint med mittbena och lockar. Men den färgen jag ska ha på mitt hår ska vara ljusare. Får se hur resultatet blir på fredag nästa vecka :)






























One night only

Har fällt ett antal tårar ikväll till filmen Dear John med Channing Tatum. Åh, han är ju inte lite snygg.

Nu börjar snart bella & tyra show och till det ska jag äta apelsin och nötter. Mums


6

Jag är kär i min vita hatt.

Jag har äntligen ätit det nya marabou polka chokladet. Och jag gillade det.

 


Black & White

Efter ett antal försök att ta en bild på min nya klänning så fick jag tillslut tjuva den här bilden. Så här har ni mitt nya inköp!


En asymmetrisk svartvit klänning.

Gossip

Söndag. Fördriver tiden med ett antal avsnitt av gossip girl.


1

Den här låten Johnossi - What's the point går på repeat i mina lurar just nu.


RSS 2.0