M.

idag var det ett besök på moderna museet som stod på schemat. mötte upp max vid slussen och vi begav oss dit tillsammans. köpte två andy warhol- affscher till felicia, som den gulliga lillasyster jag är. åt god lunch i septembersolen. gick lite på cos och urban outfitters i staden. och nu sitter jag i lägenheten igen och det är tentaplugg som gäller!

s som i sunsilk,

träffade pappa igårkväll som hade med sig lite saker som jag ville ha med upp till stockholm, bl a hårprodukter från sunsilk som jag hade fått i brevlådan hemma i skåne. blev utvald som testpilot. och jag ska nu testa dessa produkter som är shampoo & balsam för skadat hår i två veckor. provade dem nu ikväll och änsålänge känns det bra, de doftar gott och de sägs att det ska vara extra bra för skadat hår, vilket är passande eftersom mitt hår inte är av bästa kvalitén just nu.

Baking With Love.

idag är det plugg inför den kommande tentan som gäller hela dagen! och för att det inte ska vara alltför jobbigt att ta sig igenom så bakade jag en kladdkaka som jag dekorerade med kokos. blev också debut för min hjärtformade lilla bakform som var en av mina studentpresenter. blev ju himla fint.

Clothes,

En klädbutik jag vill besöka här i Stockholm är COS. kikade på hemsidan och fann en hel del stilrena basplagg som verkar vara tillverkade utav bra och mjuka material.

har födelsedagspengar jag sparat sen jag fyllde år och jag tror att de kan komma väl till pass i den butiken.

ren kärlek i stickad form,

den här mysiga stickade gröna tröjan med den perfekta mörkgröna färgen hittade jag på den här bloggen. och det är precis en sådan tröja jag är ute efter. den mörkgröna färgen är så fin och höstig. snyggt med smycken i guld till. jag ska leta efter den på H&M. jag har en stark känsla om att det måste bli min. som en liten smaragd.

WEDNESDAY

onsdag, och det regnar här i Stockholm. perfekt pluggväder med andra ord. igår gick jag en lång promenix i hägersten med mr max, vi promenerade ner mot vattnet och jag lånade hans mysiga tröja som jag lånade med mig hem och myser runt i.
nu ska jag fortsätta plugga in alla olika medieteorier som man ska kunna, gå igenom mina anteckningar och plugga på instuderingsfrågorna till tentan som äger rum på fredag nästa vecka.

I have to fix it!Modepics,

'
Några fler modepics på mig ifrån fotografen Rami Hannas blogg.

Modeflickan magazine!

Nya septembernumret av modeflickan är äntligen ute! och jag pryder ett antal sidor i tidningen. så himla roligt att få möjligheten att vara med i samma tidning där kände modelejon som Elin Kling är med. har fortfarande svårt att förstå att det är jag på bilderna. och på den grymt duktiga fotografens blogg finns det ännu fler bilder från modeplåtningen. Här kan ni läsa tidningen.

mina höstönskningar

Den här hösten vill jag införskaffa...
en fin datorväska från Monki

en söt två-fingerring med en liten ekorre, från Urban Outfitters

och ett par snygga höstpjucks från H&M

MODEPLÅTNING.

idag var det ingen vanlig och grå tråkig tisdag för min del, utan jag medverkade i en modeplåtning till bloggtidningen Modeflickan, rättare sagt till deras tidningsnummer som kommer ut den 15 september, alltså på torsdag! riktigt roligt att få medverka på en plåtning sådär, särskilt roligt att jobba med det fantastiska teamet och att bli en erfarenhet rikare. nu väntar jag med spänning på att se hur resultatet blir! kan ju inte bli annat än bra när killen som är med och bedriver bloggen streetstylers.blogg.se står bakom kameran.

Lite stockholmsnytt

Kunde inte motstå detta fina armband när jag gick in en sväng på H&M vilket jag inte skulle ha gjort för där fanns det fina stickade perfekta höstkoftor och billiga och fina höstskor som jag ville betala för och gå ut med i en shoppingpåse och ta med mig hem.
förutom att strosa runt i H&M butiken så mötte jag upp min barndomskompis Nichole som jag inte har träffat på år och dar, och några vänner till henne. Tog en drink på OCH Himlen Därtill längst upp i skrapan. en otrolig utsikt över storstaden där uppe ifrån kan jag lova. något som jag saknar är dock min kära kamera som är hemma i Skåne, min familj och mina fina tjejer! men jag måste medge att jag gillar Stockholm.
annars då, det är mycket läsning i skolan och intressanta föreläsningar dagligen. förutom idag då jag har en ledig dag. dock inte från plugget för imorgon är det dags för ett seminarium där man ska presentera ett kapitel ur boken medierna och moderniteten. förövrigt så tillbringar man mycket av sin tid på tunnelbanan, pendeltåg you name it. det är nackdelen med den här fina staden, att det kan ta lång tid att ta sig till de olika stadsdelarna.
nu ska jag bege mig ut på en promenix ner mot vattnet här i abrahamsberg. Efter det ska jag änga min fulla koncentration åt den kära medieboken som jag ska läsa till ögonen går i kors.

Lite popkonst

jag i popkonstform. lekte lite i photo booth på min fina Mac.

mode inspiration

kikade in på stockholmstreetstyle och fann dessa fina tjejerna med en stilren och enkel klädstil, vilket faller mig i smaken. gillar hårfärgen starkt på tjejen på den andra bilden ovanifrån. så fint! också blir jag lite sugen på att kapa håret och ha det mellanlångt. bilderna ovan får stå för dagens mode inspiration helt enkelt.

S som i Södertörns högskola

jag kom in på Södertörns högskola i huvudstaden Stockholm. läser MKV (medie och kommunikationsvetenskap) på medievetarprogrammet och jag har varit i skolan i två dagar den här veckan och de två dagarna har bjudit på många nya intryck, intressanta föreläsningar, trevliga människor, ny kurslitteratur, pendling till och från skolan, övernattning på Elite Hotel Marina Tower inklusive god hotellfrukost om morgnarna och ett besök uppe i kaknästornet. nu uterstår ett litet problem, eller snarare ett jättestort, och det är ett boende i staden.. blir ju lite knepigt att pendla ifrån skåne om man säger så. önska mig lycka till!

RSS 2.0