24

 

 

igårkväll firade vi My Olsson som fyller 18 år idag och det gjorde vi med lite förfest hos henne och en sväng till biljard. extakt 00.00 fick hon komma in. en trevlig kväll/natt var det allt.

mitt hår ser jättekort och lite mörkare ut på dessa bilderna. jag är sugen på en förändring när det gäller mitt hår och jag hade kunnat tänka mig att ha det lite längre än till axlarna. så fint! dock känner jag mig själv och kommer att sakna mitt ganska långa hår.. knepigt det där. jag vill ju så gärna sätta saxen i det. en sak är i alla fall säker och det är att de slitna topparna ska väck. I need a change.

 


TopshopMy favorites från Topshop

21

Idag har det varit en mycket bra torsdag! fler sådana bra dagar i veckan tack. Jag började med att använda shampoo och balsam från tresemmé. Hittade prover på det i det förra numret av ELLE när jag bytte ut bilder på min magnettavla. Hade fullständigt glömt bort dem. Så dagen började bra. Blev positivt övveraskad av hur bra hårprodukterna var då jag har varit lite skeptisk till det märket förrut, då de sägs att det ska vara samma kvalité som på frisörshampoon fast till budgetpris. Mitt hår blev riktigt fint och min hårfärg blev en aning ljusare och mer enhetlig. Så jag rekommenderar verkligen tresemmé color protection! en annan bra sak är att jag fick bra resultat på ett psykologiprov och har chans att få högsta betyg i den kursen. En glad Lovisa gick från psykologilektionen till mattelektionen där matteläraren bjöd på kaffe. Precis vad man behövde efter en lång dag.  Därefter åt jag bakad potatis på graffiti café, mys! Sen har jag haft dansträning på barbacka där vi danstjejer tränade till gymnasiemässan som är nästa vecka. Och det bjöds på gratis fika och mysig musik. Sen är min syster Emilia hemma också! trevligt då man inte träffat henne på länge.


nu känner jag att det blev lite mycket text här men jag hoppas att det inte gör er något. Jag kände bara att jag ville dela min lycka och glädje med er. Det går bra nu!

Elsas världDen här boken som Sofi Fahrman har skrivit kommer jag att haffa när den kommer ut i bokhandeln. Elsas värld, den andra triologin och den ska vara mycket tjockare än den första boken. Jag ser verkligen fram emot när boken vilar i mina händer. Tänk att krypa ihop med en mjuk filt, tända doftljus och läsa boken. Höstpepp på högnivå.

20

Onsdag, har studiedag och har haft en produktiv förmiddag här hemma. Har städat mitt rum, dammtorkat, dammsugit och tagit bort många onödiga prylar från skrivbordet. Nu är här fräscht och fint. Samtidigt som jag har städat har jag lyssnat på bra musik och p3 populär som Alex Schulman och Sofi Fahrman gästade idag. Snart ska jag ägna mig åt religionsplugg. Men först ska jag ta något att äta. Hoppas ni har en bra dag! även om ni har studiedag eller inte.

Pusss

åttonde oktober

jag gillar förändring och kan tröttna på en accessoar, ett plagg, en frisyr, en doft, en låt mm väldigt snabbt. fick för mig att jag skulle köpa ett grått nagellack som cirkulerat på ett antal bloggar. ett vid namn miss stone heart och som finns att köpa på h&m. Och som vi alla vet så hinner man knappt blinka innan det tar slut i butiken. så nej, jag fick inte det hypade gråa nagellacket i min ägo utan köpte istället ett mörkgrått från depend som var en smula glansigt. kom på den smarta idéen att man kunde blanda det med ett vitt nagellack för att få det en aning ljusare. Och mycket riktigt så fick jag tillslut fram en fin grå nyans som jag målade på mina naglar. det roliga är att jag endast hade det en dag. efter det hade jag tröttnat på den perfekta gråa nyansen. där har ni mig i ett nötskal.

 

alla människor har bra och dåliga dagar i sitt liv. men jag kan inte låta bli att förundras över hur den ena dagen i veckan kan vara toppenbra och en annan pest och kolera. jag inspireras mycket av olika människor och idag fann jag en blogg där bloggaren var så otroligt vacker och hennes ansiktsform var något av det finaste jag skådat. så otroligt vacker tjej. Och som vanligt när jag lyckas hitta en ny blogg så läser jag den from scratch så att säga. det är bara sån jag är. lite småsöt sådär.

 

Daniel Adams-Ray- Gubben i lådan går på repeat i mina vita urban ears hörlurar. så bra!


gossip girl

 

gossip girl säsong 4 börjar sändas på kanal 5 nu på söndag. oh, jag kommer sitta bänkad framför tvn. Och det bästa av allt är att man även kan se avsnitten på kanal5play.se, om man skulle missa något avsnitt eller om man känner för att se alla avsnitten igen helt enkelt.
så, så, så bra!

RSS 2.0