höstfavoriter
alla skorna finner ni på Nilson.

i höst vill jag, spatsera runt i ett par klumpiga kilklackar. svepa in mig i stora halsdukar. använda stora stickade tröjor och koftor. ha mina små guldiga döskalle örhengen varvat med pärlor i öronen. bära min korallfärgade klocka på armen. dricka chailatte i take away muggar. dansa. plugga. shoppa i massor. träna tills min kropp faller ihop. pussas med fina pojkar. bli kär. dansa i partynatten. spendera timmar på fik. dricka te i min stora mugg. vira in mig i min jättemjuka filt med stjärnor på. fotografera. gå på bio. bada bubbelbad. gå mysiga promenader.

hösten är nog min favoritårstid. ja, jag älskar hösten.

My Birthday

igår var det min dag, då jag fyllde 18 år. vaknade av födelsedagssång och rosa prinsesstårta vid sängen på morgonen. fick en jättefin korallfärgad Triwa klocka som jag har bloggat om för ett tag sedan. trodde aldrig att den skulle bli min. men nu sitter den så fint på min handled. nämnde jag att jag är kär i den. efter den långa skoldagen åt jag god middag på Taste med delar av familjen. blev övveraskad när Linnéa hade tagit tåget hit, då jag inte hade en aning om det. möttes av två fina presenter på platsen där jag skulle slå mig ner. ett par guldiga små döskalle örhengen och en vit take away kaffemugg. döskalle örhengena hänger nu i mina öron, men kaffemuggen har inte invigts ännu. egentligen skulle jag kollat på Oskar Linnros på Malmöfestivalen tillsammans med Linnéa men det blev tyvärr inte av. vilken låt spelas inte på radion på väg in till staden om inte Från och med Du med just Oskar Linnros. han är så snygg och bra!

jag fick en fantastiskt fin födelsedag och beställde in ett lagligt glas vin också. kändes lite sådär vuxet. det är väl det jag klassas som nu, vuxen.

take away kaffemuggen från Sagaform.

Triwa klocka, coral flamingo.

 


13

tröttis.
har inte uppdaterat här på min kära blogg på hur länge som helst. dålig stil av mig.. den här morgonen har jag ätit frukost och fixat ihop en turban på huvudet av en sjal. felicias leopardsjal minsann. hittade den på mitt gamla rum och kände mig lite kreativ efter att ha fått inspiration från en blogg. minns dock inte vilken blogg det var.. Men som ni säkert har sett så är leopardmönster något som vi kommer se mycket av i höst. jag kommer bära det i små mängder dvs som accessoarer, sjalar och sånt där.

Face products

Två stycken ansiktsprodukter som jag använder dagligen. Formula.10.0.6 är ett mycket bra och prisvärt märke enligt mig. Köpte moisturizern när jag var i Göteborg och den gör verkligen underverk på min hy. Ansiktsrengöringen är suverän och har en fräsch doft av passionsfrukt och grönt te. Min hy blir jättelen efter jag har använt den. Produkterna finns att köpa på Åhlens.


Happiness

Oskar Linnros kommer till Malmöfestivalen den 26 augusti, på min födelsedag.

Jag är så lycklig!


RSS 2.0