28 November

Tackar mina tjejer för en lyckad tjejkväll hemma hos mig igår!
Åt tacos, kollade på film och sjöng singstar. Är ganska trött idag. Kollar just nu på reprisen av idol och äter godis. I eftermiddag ska jag och danstjejerna dansa på grand hotell, så det ska bli kul. Imorgon ska jag däremot ta itu med pluggandet. Har tre prov nästa vecka och en dansuppgift som ska lämnas in. Jag ska även till tandläkaren på torsdag och så ska jag till frisören. Som jag längtar, till det sistnämnda då förstås. Ska bli skönt att få håret klippt, färgat och stylat. Äntligen ska utväxten bort och de slitna topparna väck. Härligt :)

Nu återgår jag till idolreprisen.


25 November

Försöker att höja julstämningen med att tända ljus och lyssna på en lista med jullåtar som Linnéa har knåpat ihop. Mysigt! Det är bara glöggen och de nybakta lussekatterna som saknas. På fredag kommer några tjejer hem till mig, då det vankas tjejkväll med tacos och film. Trevligt! Annars håller jag på att öva på en dans som vi ska visa upp på julavslutningen med jazz & showdans gruppen.

Ikväll kommer jag sitta bänkad framför tvn och kolla på so you think you can dance.
 Det får en att drömma lite mer...

 


New Moon

I fredags var jag i Malmö med Emilia och hennes pojkvän Fredrik. Det blev dessvärre inte så mycket shopping för hennes det, vilket det var tänkt. Men jag hittade iaf en mörkblå tröja. På kvällen gick vi på biopremiären av new moon i Lund. Den var riktigt bra. Längtar redan till den tredje filmen kommer! Sen sov jag hos Linnéa i Lund. Det var riktigt mysigt.

Idag efter skolan mötte jag upp Felicia. Vi gick och kollade efter julklappar och tog en fika på fenix. Vilket är ett mysigt fik. Tog en chailatte och en chokladboll. Riktigt gott! Är det något jag tycker om att göra så här på hösten, är det att sätta mig på ett fik och dricka latte eller varm chokladmjölk. Det piggar upp en efter en lång skoldag!  Jag ska ta och boka in ett frisörbesök i veckan också. Det behövs, måste färga och klippa mitt hår. Dock inte så mycket på längden, nu när det äntligen börjar bli långt.


Nu vill jag bara krypa ner under duntäcket och titta på en bra film. Men jag måste dock ta itu med några matteuppgifter först.


Dancing shoes

Inte det roligaste vädret idag precis! men det är rättså mysigt att lyssna på bra musik och kolla på helt otroliga dansbilder. Det får en att klara av de kyliga, mörka dagarna. Imorgon ska jag träna till Sannas projektarbete! då får jag träffa Linnéa också, kul. Publicerar en bild som Lois Greenfield har tagit. Som är en duktig dansfotograf. Själv har jag 6 stycken danslektioner i veckan, vilket jag trivs utomordentligt bra med!

En passande låt som jag lyssnar på.
Gavin Degraw-Dancing shoes


Karon BeachParashoot på Karon beach. Vilket min syster Felicia provade på, modig som hon är.
De ville prompt få mig till att prova, men jag tackade nej, höjdrädd som jag är! Istället agerade jag fotograf, vilket resulterade i en hel del bilder på Felicia.


RSS 2.0