31såhär ser ett av mina två nyinköpta headbands ut när man har det på sig. ska snart forsätta koreografera till mitt projektarbete då jag har PA-dag idag, men först ska jag ta något att äta.

Puss.

svart

den här väskan vill jag gärna lägga vantarna på. perfekt med en lite större clutch till våren. måste ta mig till en monki butik snart.


Headbands

 

 

införskaffade två headbands idag, ett i beige som är stickat och ett svart lite tunnare i bomull. har letat efter sådana innan men då har jag inte lyckats finna något i butikerna. men nu så hade jag tur och hittade två stycken. det som är stickat och lite tjockare passar utmärkt till denna outhärdliga kylan. idag har det varit riktigt kallt. det gillas inte!


Kaffe & chokladbollar.

 


onsdag, 26 januari och studiedag. bakade lite chokladbollar med pärlsocker på och drack lite kaffe till. vid fem tiden ska jag ta min in till stan då jag ska till gymmet och träna lite aerobics. ska bli kul att prova på en ny träningsform då jag för det mesta dansar eller kör lite styrka på olika maskiner. härligt med energi! man blir alltid lika glad och pigg när man har tränat.


Stylisterna


programmet stylisterna kommer jag att följa. nya avsnitt kommer ut på måndagar och torsdagar på kanal5play.

Black beauty

 

mina nya converse som kommer bli mina absoluta favoriter.

 

svarta låga med svarta sömmar istället för vita och silverglitter, hur fina som helst!

 

passade på att göra en beställning av pappa när han var i Seattle. Och nu är de äntligen i min ägo, eller ja i hallen för att vara exakt. jag längtar till det blir lite finare väder så att jag kan ha dem på mina fötter. jag vill ha vår nu!


13

 

lång dag i skolan. när den var slut styrde jag stegen mot Actic, gymmet där jag har skaffat gymkort och ska börja gymma i. fick med mig den orange mobilväskan från H&M också. den är så fin, det kan jag lova er. händge si så där tre kvar bland smyckena och jag tog en av dem. den kommer bli perfekt när man ska ut i partynatten och sen till våren, ni vet väl att orange kommer vara en populär färg i vår och jag kommer bära accessoarer som går i den färgskalan, tror inte jag vågar mig på klädesplagg i orange, kanske endast en sport-bh på sin höjd. min garderob består mestadels bara av svarta klädesplagg. så nu vet ni det om ni inte visste det redan.

 

angående listan som ligger uppe i bloggen så ska jag snart fortsätta med den.


dress me up


svart vippig klänning med öppen rygg från modekungen. så otroligt fin!


ballerina

balettdansöser må vara det finaste som finns i hela världen. bilderna är från Kanye West - Runaway. se musikvideon till den om ni inte redan har gjort det.


mobile phone

 

blev lite smått kär i den ljusbeiga mobilväskan som Felicia har i sin ägo. tänker nog införskaffa en sådan jag också till min iPhone fast i orange eller svart. tror starkt på att orange kommer vara en populär färg våren 2011. de är mycket fina och kostar endast 49 riksdaler på H&M

make a list

eftersom jag inte tar hand om min blogg och inte skriver så många inlägg i den, så ska jag nu fullfölja den här listan. vilket kommer tvinga mig att skriva minst ett inlägg om dagen.

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Mitt hem

Dag 08 – Min bästa vän

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Detta hade jag på mig idag

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


dock så passar inte dagordningen så himla bra eftersom det är den 5 januari idag. men den börjar gälla från och med idag och så kör vi utan dagordning.

Update: börjar med listan imorgon istället.

Om mig


Mitt namn är Lovisa Anna Ulrica Hansson. Jag föddes i Kristianstad, även kallat lilla paris den 26 augusti år 1992. Precis som alla andra 92:or är jag nu 18 år. När jag var liten var jag en smal liten tjej med mycket fantasi och jag hade inga som helst problem med att leka restaurang, affär och dylikt helt själv. Ibland var jag en av kunderna i affären och ibland expedit. Jag tyckte om att synas och vara i centrum. Klädde gärna ut mig, spelade teater, tog efter olika människors klädstilar, dansade, tyckte om att härma olika dialekter och filmrepliker som skådespelare pratade, särskilt "lillan" i mysteriet på greveholm. Jag ville till och med ha en egen robot som hette sprak. Jag inspirerades mycket av olika filmer vid mindre ålder. Det kan hända att jag gör det fortfarande men det går inte att jämföra med vad jag gjorde på den tiden. Jag brydde mig inte heller om vad andra tyckte och tänkte om mig utan jag kunde ha min egen stil och vara mig själv utan problem. Jag kunde också vara väldigt jobbig och skrika efter saker jag ville ha i min ägo. Jag tröttnade alltför fort på mina saker och det gjorde att jag hela tiden ville ha nya saker. Det resulterade också i att det fanns alldeles för många onödiga prylar i mitt rum. Prylar som jag inte brydde mig särskilt mycket om och som i mina ögon inte var speciellt roliga längre.

Sen växte jag upp och började i högstadiet. Det var som en helt ny oupptäckt värld. Jag blev 12 år samtidigt som min mamma gick bort. Allting förändrades för mig. Min tillvaro, mitt självförtroende mm. Jag flyttade till min pappa som nästan aldrig var hemma och nya regler och vardagsrutiner byggdes upp. Det kändes ovant att inte behöva hjälpa till så mycket där hemma, nästan inget alls. Och att kunna umgås med kompisar utan att behöva hjälpa till med sina småsyskon eller något annat var en frihet. Även fast jag tyckte att det var skönt att det inte var som förrut så kunde jag sakna omgivningen och att det hela tiden fanns familjemedlemmar och syskon runt omkring. Jag tog mig igenom högstadiet som både var bra och dåligt och sökte till Lunds Dans och Musikal gymnasium i Lund. Där gjorde jag audititon till både musikal och danslinjen. Till musikallinjen var det audition med teateruppspel, sång och dans. Och till danslinjen var det audition med olika dansstilar som balett, jazz och street. Jag hade aldrig dansat balett förrut men jag var ändå ganska vig i kroppen. Lärarna satt och bedömde en utifrån det man presterade på auditionen och min nervositet var skyhög.

Dock räckte inte min insats och mina poäng till en plats på varken musikal eller danslinjen vilket knäckte mig. Jag  hade samhälle med medieinriktning på C4 gymnasium som tredjeval. Där fick jag en plats. Jag gick endast programmet en vecka då jag inte kände att det inte var något för mig. På min födelsedag, dagen jag fyllde 16 år fick jag besked om att jag hade en plats på danslinjen istället. Jag blev så lycklig och kände att turen var med mig.

Idag går jag fortfarande på danslinjen på C4 gymnasiet, men nu är jag inne på mitt tredje och sista år på skolan. Jag har fått stora erfarenheter och jag har utvecklats inom dans. Jag älskar att stå på scen inför publik och jag älskar att dansa. Dock så är jag inte lika fantasirik som jag var när jag var mindre. Jag bryr mig också alltför ofta vad andra tycker och tänker om mig, min stil är stilren, jag gillar mode, att shoppa, umgås med min familj,  brukar ha koll på det senaste inom mode och teknik och sånt där, har ett öga för detaljer, gillar stilrena prylar och klädesplagg, jag är fortfarande smal men vältränad och jag dansar mycket, lyssnar mycket på Oskar Linnros låtar, tycker fortfarande om att införskaffa prylar och klädesplagg som jag tröttnar på, läser gärna flera modebloggar där jag hämtar mycket inspiration och jag har gärna systerdejter.

LOVE.

nu för tiden finns kärlek i spegelform. en fin hjärtformad spegel från Marc Jacobs som är en av julklapparna jag fick utav Felicia. ♥


Haircut

 

Mitt nästa frisörbesök kommer vara inspirerat av frisyrerna från balmains vårkollektion 2011. Funderar på om jag ska klippa mittbena, så som på bilden längst ner till höger. Kanske inte ska ha benan helt i mitten men i alla fall närmare mitten. Får se vad jag passar i helt enkelt. Ska till frisören på fredag nämligen. Äntligen ska mina väldigt slitna toppar bort!


RSS 2.0