v.8

 

 

 

Det har varit ett bra sportlov och jag har umgåtts med fina människor. Veckan började med två tjejkvällar  på rad och en liten tripp till sölvesborg där olika tjejer var inkluderade. Första tjejkvällen var med danstjejerna från klassen och den andra var det lite blandat, några från C4 och några från LDMG i Lund. Två mysiga kvällar. Kul att träffa Lund-tjejerna som man inte träffar alltför ofta. Dagen efter tjejkvällarna dansade jag flera timmar i danssalen på skolan och tränade aerobic/styrka på Actic. Det var en aktiv dag, vilket var skönt efter ha ätit massa onyttigheter. Slutet på veckan innehöll lite shopping på stan, en timmes styrketräning på Actic och förfest + utgång, då jag också hade min depå-debut. Det blev en toppenkväll tillsammans med fina människor.

Med andra ord så har mitt sportlov varit riktigt bra och jag har mått bra då jag har omgetts av människor jag tycker om. Nu är det kära lovet slut och det är dags att gå tillbaka till plugg och dans igen. oh yes

S.

 

lite söndagsmys på sin höjd. apelsin med lite kanel på och grönt te. den här helgen har innehållit 3:3 på tbaren, sällskapspel och middag på bar-b-ko med Pappa, Emilia och Fredrik, middag hos farmor och farfar och tv-mys framför solsidan. en bra helg med andra ord!


RSS 2.0