little sad one

idag gör det ont i mitt lilla hjärta. saknaden är alldeles för stor just nu. men jag försöker komma på andra tankar och umgås med fina människor. åt kinabuffé på peking med danstjejerna från klassen då vi firade Natalie och Emma som fyllde 18 år idag. jag har också lagat mat till mig och pappa. pastasallad med bacon fick det bli idag. inspirerades av en bloggare som hade lagat det. tyckte det såg så gott ut att jag ville prova att göra det själv. resultatet blev mycket bra, supergott. nu ska jag ta itu med plugg med lugna låtar i bakgrunden. jag är fortfarande lite ensam i mitt lilla hjärta, där kommer alltid finnas ett stort hål av saknad som inte går att fylla ut. hoppas att era hjärtan mår bra. Och att ni är lyckliga och omger er av kärlek från era nära och kära för man vet aldrig när det plötsligt tar slut en dag.


21

 

 

 


13

 

 

Inledde veckan med frappuccino på nostalgia med några tjejer. Där satt vi bra i de bekväma fåtöljerna under parasollet insvepta i filtar, mys! Dock var inte frappuccinon i klass med starbucks, men de är svårt att toppa. Gott var det iallafall. Den här måndagen har kännts lång och seg. Kunde knappt tänka på mattelektionen.

 

Jag inhandlade två fina tröjor idag. En svart och en vit. Sådana som jag älskar, lite oversized som är tajtare i ärmarna. Precis min stil. Jag har ännu inte fått inviga mina nya skor. Kände inte för att bära dem när regnet öste ner imorse. Såhär i efterhand känns det som att jag gjorde ett bra val.


12

jag vill ha det här fina leopardskärpet från urban outfitters. snyggt att ha accessoarer med leopardmönster till en annars enkel outfit som går i svarta färger. vilket jag oftast klär mig i. till veckan ska jag börja på extra balett som är på onsdagskvällarna. det är nog väldigt bra träning och förhoppningsvis leder det till att man utvecklas. nu på onsdag ska jag kanske lyssna på Miss Li som kommer till kristianstad. I veckan som kommer vankas det skolval och jag vet ännu inte vilket parti som ska få min röst. hej beslutsångest!

 

sen kommer vi ha pa-dagar både torsdag och fredag vilket innbär att jag inte kommer ha någon mattelektion Kl: 16.00 på torsdagseftermiddagen. härligt! så det blir väl en relativt härlig vecka som jag har framför mig.

 

Imorgon kommer det en leverans med vår mat från mat & ro. Spännande!

 


Höstskor

Idag blev dessa fina skorna från vagabond mina. Åh, jag är kär i dem! Det fanns ett par kvar på hyllan och lyckligtvis var det ett par i min storlek. Ibland har man bara tur helt enkelt. Så nu har jag dessa skor i strl 37 i min ägo. Vill medge att det är så mycket finare i verkligheten än på bilden. Jag kommer spatsera runt i dem i höst och de kommer vara perfekta på mina fötter.


10

 

jag erkänner att jag är urdålig på att uppdatera. lägger iallafall in två bilder från gårdagen. där ni kan skymta mina små döskalle örhängen och min svartvita randiga sjal.

nu är det helg och det är fint.

 

Puss.


RSS 2.0