tisdag & glitter

 

glitterkofta på en helt vanlig tisdag. jag har inga lektioner idag och har därför inte behövt åka till skolan. men nu ska jag plugga matte för jag ska fixa slutprovet som vi ska ha på norges nationaldag.

 


27

 

Dans på operan.

Solglasögonen på.

 

Små lätta moln på himlen.

 

 

Converse och kaffe i väntan på dansföreställningen.

 

27 mars och vi danstjejer i klassen har varit och kollat på en otroligt bra dansföreställning(Leap Second) på operan i Malmö.

 

jag har haft en fin helg då jag har umgåtts med min syster Emilia. Vi har gått i butiker, fikat, pratat om student och framtidsplaner, besökt naturum, ätit på thai kong, träffat vår moster Rebecka och ätit macarons och rocky road glass.


G12

Då var det helg och jag har införskaffat mig en ny kamera, en Canon powershot G12. En riktigt bra kamera med HD-filmning och vridbar Lcd-skärm. Jag tror att vi kommer trivas mycket bra ihop!♥♥♥

 

nu kan ni räkna med många bra bilder i bloggen framöver.

den här låten går på repeat idag!


Sommarlängtan

Då var den här fina bikinin beställd. Kommer bli perfekt att ha i sommar när man lapar sol!
update, jag har såklart beställt en underdel också, så nu är hela bikinin komplett.

Lilla listan


Dagens humör: Lite trött

Dagens mående: Ganska bra men i behov av glädje och energi

Dagens borde: Skriva religionsuppgift, skriva på mitt pm, plugga matte, äta mat, städa mitt rum, tvätta och träna.

Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans

Dagens smink: Mascara, concealer och mineralpuder

Dagens klädsel: Svarta jeans, vitt linne med knappar och en grå kofta, basplagg, haha

Dagens favoritlåt: Be mine- Ellie Goulding och Erik Hassle

Dagens hatlåt: Ingen alls

Dagens planer: Det som står på dagens borde och ev beställa en bikini

Dagens vill ha: Fredag och Canon G11 kameran

Dagens längtan: Till sommaren

Dagens beroende: Avocadomacka
Dagens tråkigaste: Allt plugg

 


E

 

okej nu tänkte jag inleda det här inlägget med att kommentera det underbara vädret. Det är säkert ett flertal bloggare som redan har nämn det. Så otroligt härligt!

 

Startade min tisdagsmorgon med pannkakor med kokos på till frukost. Jag brukar inte har kokos på mina pannkakor men jag drömde att jag åt det inatt och att det var så gott så jag var tvungen att prova det i verkligheten också. Tänk vad man kan drömma märkliga saker egentligen. Har inte haft några lektioner idag vilket innebär att jag har varit hemma och pluggat, läst Elle, gått en liten promenad och skrivit på mitt CV. Ska snart fortsätta att skriva vidare på det.

 

Elle tidningen var full av inspirerande vårmode och färgglada accessoarer. Jag gillar tidningen omslag också, man blir så glad när man möts av ett stort leende. Tummen upp!


Studentmössan med stort S

 

fredag och helg. Hämtade min fina studentmössa på skolan idag! åh vad jag är nöjd med den. Nu är det inte så långt kvar till jag står med mössan på huvudet och känner riktigt lycka! längtar så mycket till dagen kommer.

Annars då, min kusin har fått en till son! en liten pojke som heter Mio. Gulligt namn! och min syster Felicia fyller tjugoett år!! grattis, grattis, grattis till dig.


STYLEBY

 

fann den här efterlängtade modetidningen och ett beställt visa kort i brevlådan idag. Kort dag i skolan idag så jag gick lite på stan och köpte en födelsedagspresent. Det snöar utanför mitt fönster, vart tog våren vägen egentligen?

 

hoppas ni har en fin torsdag!

 


Walk into spring


Walk into spring
Enligt min syster består min garderob nästan bara av baskläder. men personligen tycker jag att det kan vara riktigt snyggt med ett enkelt linne, ett par jeans med ett par låga converse eller kilklackar till. Och att man istället lägger fokus på detaljer som accessoarer och dylikt.

15

 

igår var jag på audition till grease musikalen som ska sättas upp på teatern i Kristianstad i september. väldigt nervöst men jag är stolt att jag tog mod till mig att gå dit och göra både dansprov och sångprov. så nu får man vänta på besked om man kommer med i musikal eller ej och även om jag inte får en plats så är jag glad att jag tog mig igenom det och ser det som en bra erfarenhet.

 

idag har jag och en tjej redovisat vårt projektarbete i danssalen som är baserat på några dödssynder. Det gick bra och det är så himla skönt att det är över! nu kan man lägga allt fokus på slutproduktionen istället, vilket är bra. jag har även fått inbjudan till balen som ska hållas i juni, åh vad kul det ska bli att få klä upp sig i tjusig klänning och smycken och fixa en fin håruppsättning. jag längtar


M accessories




Mango
tar itu med pluggandet idag och dricker citron & honungste. kände för att stilla min kreativitet en aning och skapade det här kollaget med våriga accessoarer från Mango.

semlisar

håller starkt på traditioner och har därför ätit semlisar idag. dock är det typ min tredje semla jag äter det här året. vilket inte hör till vanligheterna. Felicia är hemma och vi hälsade på hos vår kära farmor och farfar idag. nu är jag mätt och trött.


lovely spring


lovelyspring

såhär skulle jag gärna gå klädd en varm vårdag.♥

when the dancer becomes the dance

 

 

kände mig ovanligt kreativ och gav mig ut med Linnéa och fotograferade lite där jag bor. blev lite ballerina tema på bilderna. skönt att solen valde att titta fram dagen till ära, nu känner jag att våren närmar sig! så underbart härligt.


Elin Klings modemagasin

 

jag är innerligt trött på att vara sjuk.. blir så uttråkad. men något som är positivt är att jag beställt en prenumeration med tre nummer av STYLEBY som är Elin Klings nya modemagasin som kommer ut den 15 mars. jag är väldigt förväntansfull på det, och tror att det kommer bli en bra modetidning som faller mig i smaken.


sjukling

jag mår ännu sämre. har nu fått feber och ondare i min hals. jag hade behövt minst 1 liter laktosfri vaniljglass nu. men jag har i alla fall ätit tabletter(alvedon) och proppat i mig c-vitamin. nu hoppas jag att jag får bort den dumma febern och blir frisk. för så fort jag är det så ska jag gå till banken och fixa ett visa kort. skulle egentligen ha beställt det för ett bra tag sedan men det gick inte att beställa på internet, som de sa att det gjorde. men snart så.


Inspiration.


march


a list

 

 

 

bild: wehearit

 

 

Jag heter: Lovisa
Jag vill dricka: Latte
Jag vill äta: Lakrits godis
Jag har: Lite för många prylar
Jag har inte: Levt mitt liv
Jag är rädd för: Läskiga djur
Jag är: Lång och smal
Jag är inte: Lättfotad
Jag sjunger: Litegrann när jag känner för det
Jag påminner om djuret: Larv
Jag vill ha en: Liten hund
Jag vill åka till: London igen


Kopiera detta och svara på frågorna med ett ord som börjar på första bokstaven i ditt namn.
Jag väljer att utmana Felicia, Linnéa och Emily.

1:a mars

årstiden mars är kommen och jag känner mig lite småsjuk. allmänt trött, förkyld och lite halsont på det. tänkte begrava mig i plugg och dricka tekopp efter tekopp med honung och citron.


RSS 2.0