Träningspepp!


Var ovanligt pigg och full av energi idag och efter att ha myst under täcket och lyssnat på några podcast snörade jag på mig träningsskorna och bytte om till en sportig träningsoutfit. De chockrosa shortsen ifrån vinstbagen fick åka på och en peppig träningslista i lurarna gjorde susen! riktigt skönt att göra av med lite energi och slippa tänka så mycket.
Skönt att jag slapp undan de mörka molnen och regnet! Ikväll är det dags för den lilla middagen med ThingLink på supper. Fint med trevliga människor och restaurangmat på en torsdag.

Paket i Postboxen

Möttes av ett paket i postboxen ifrån Carina som innehöll prover på en botanisk hudvårdsserie ifrån Mary Kay, handcreme och mascara.
Osminkad hy med endast ett svep mascara på ögonfransarna.
Och vad dessa produkter är bra. Efter att ha genomfört 3-stegsserien med rengöring, ansiktsvatten och avslutningsvis fuktgivande rengöringscreme kan jag bara konstatera att jag vill ha originalprodukterna stående i badrummet. De efterlämnar en fräsch känsla och hyn blir len som en barnrumpa. Passar utmärkt för mig som är torr på vissa partier i ansiktet.
Mascaran separerade fransarna och gav en känsla av att de blev några mm längre. Jag gillart! Tro nu inte att detta är något reklaminlägg utan jag kanske ska jobba som fristående hudvårdskonsult så det är därför jag fick prova dem.

En Weekend i Skåne

Tågbiljetterna är nu bokade till en hemresa ner till Skåne med älsklingen på fredag. Ska bli så skönt att äntligen komma hem! Dock är väderprognosen inte den bästa denna helg som visar regn hela helgen, suck! fast regnet faller ner från himlen här uppe också då så det känns lite bättre. Paddan får följa med ner men min vita mac får stanna hemma i Enskededalen. Imorgonkväll väntar en middag på supper med ThingLink, får träffa ägarna och några andra tjejer som också är ambassadörer för tjänsten här i Stockholm. Så det ser jag fram emot!

Vad ska ni hitta på i eran helg?

8 Månader

30 maj, dagen då jag och min skatt blev tillsammans, blev ett för 8 underbara månader sedan. Och fler månader ska det garanterat bli. Så mycket kärlek det finns mellan oss. Jag har nästan svårt att förstå att han älskar just mig och att jag har en sådan fin pojkvän som han är. Han stärker mig otroligt mycket och det är underbart att vila ögonen på hans leende, hans bruna ögon och hans rufsiga morgonfrisyr om helgmorgnarna. Även ifall det uppstår onödigt bråk mellan oss ibland, sådant som ett förhållande innehåller, så vet jag med säkerhet att vi förlåter och blir sams igen. Det vi har är för starkt för att kunna bryta sig igenom och förlora. Det är kärlek med stort K.
Love him ♥

SKYNDA FYNDA!

Dessa fina shorts ifrån Jofama by Kenza är fortfarande till salu och väntar på att få en ägare. Det kan bli du så klicka på länken på bilden så kommer du direkt till annonsen. Helt oanvända och nya med prislappen kvar och allt. Ett riktigt sommarklipp!

A Smile

Keep on smiling, it makes people wonder what you're up to!

Happy Birthday!

Min fina vän Nellies birthday.


Önskar att jag var nere i Skåne och kunde fira med henne. En vän jag saknar väldigt mycket och som jag har haft många fina happinessmoments tillsammans med.
Sådana man kan plocka fram ur minnet och le lite extra åt. Stunderna på balkongen i mallis, bråkandet om vem som skulle få det mörka brödet till frukost, när vi levde en timme bakåt i tiden, även det på mallis, alla utgångar, valborgsfirande i Lund, shoppingrundor i malmö, biobesök, våran obligatoriska otur, de mysiga tjejkvällarna och mycket mer.
En vän alla borde ha. ♥

Alltid Roligt Med Respons!

Denna trista och gråa måndag, var tog den ljuvliga solen vägen? har jag mestadels ägnat mig åt plugg. Just nu studerar jag om hur man når ut i media på bästa sätt. Så ska suga åt mig all kunskap och alla tips så kanske denna blogg blir större en vacker dag och så kanske det trillar in lite fler kommentarer, det är ju roligt med respons! Och jag är så himla nyfiken på vilka som klickar sig in på min blogg via de sociala medier som finns, twitter, facebook, andra bloggar osv. Vilka är ni fina människor?
medans jag väntar på svar beundrar jag mina fina ljusrosa pioner här på skrivbordet och så ska jag sätta igång och baka lite chokladbollar. Hej sockerkick!

S.

Sommarinspo
För muspekaren över plaggen och accessoarerna för att få reda på vart de kommer ifrån!

Vita Plattan

Hängde upp mina vita Urban Ears på väggen. Blev faktiskt inte så pjåkigt. Gillar hörlurarna starkt och ljudet är så himla bra!
Så där får de hänga tills jag placerar dem på öronen och ska lyssna på musik.

Mammornas Dag,

En dag då jag saknar lite extra mycket. En dag där jag påminns om hur ont det gör i hjärtat av saknad efter sin fina mamma Catharina. Vår ängel. Då min allra största önskan är att hon ska vara vid liv och vara den omtänksamma mamman med sitt stora lockiga hår, sina bruna ögon, som samlade på änglar, var kreativ, som gjorde mysiga utflykter och som var väldigt barnkär. Men istället kommer verkligheten ikapp och hon är nu vår egna skyddsängel. Den vackraste änglen av dem alla. Hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, våra hjärtan, min fina. För så mycket kärlek och saknad jag går runt och bär på, så mycket jag hade viljat uppleva om och om igen. Därför är det viktigt att ni tar till vara på all den tid ni har med de fantastiska personer som just mammor är, för man vet aldrig när det plötsligt tar slut en dag och då hon inte längre finns kvar vid din sida.♥

Vovve På Visit

Med en tjusig parkerad sportbil på gården fick vi besök av Max lillebror Adam och deras jack russell Abbe. Med ständig energi trippade han runt på sina tassar på parkettgolvet.
Han var duktig och visade upp några tricks, b la vacker tass.
Så liten och söt!
Nyfiken som han var ville han nå upp till älsklingens kaffe.
Avslutar med en söt bild på min fina och Abbe.

Ränder Går Aldrig Ur

Tjuvar pojkvännens skärp och fäster runt midjan på mina jeansshorts. Alltmer breda skärp är på tapeten och jag tror vi kommer att få se mycket av det i höst. Perfekt att låna av honom då jag knappt har några egna skärp i garderoben här uppe. Fint tycker jag!
Lite preppy.

Fredagsshopping in The City

Fredag, shopping i staden, nya skor att placera ibland skorna i hallen. Vita somriga loafersaktiga skor med lite platå ifrån COS fick det bli. Supersköna på! provade även ett par sandaler med snörning, även de väldigt fina men om än en anings obekväma. Så det fick bli det sköna alternativet.
Köpte även med fina rosa pioner hem att placera i vasen på skrivbordet. Älskar att ha fina snittblommor där när man sitter vid datorn.
Mina nya pjucks. Kommer alldeles säkert bli ett par favoriter.
Annars har jag agerat kock i huset och lagat en riktigt god middag som jag och min fina avnjöt. Och lilla frysen är även fylld med minitwisters, så nu är jag redo för helg.

Summerbreeze

Sommarvärme ute och jag tar till vara på den genom att placera min orange handduk på gräsmattan och lapa sol.
Superskönt! varvar plugg om framtidens tv med solning. Köpte även det nya chokladet med jordgubbsbitar igår, som sommar i en förpackning.
Nu längtar jag till min fina pojkvän är framme i skogskyrkogården så att jag kan promenixa bort och möta upp honom!
Puss

Med Nitarmband i Håret

När gummibandet går sönder kan man alltid improvisera och fästa ett nitarmband runt håret. Det som annars brukar sitta runt handleden. tja, varför inte. Jag gillar det!
Solen lyser även idag så nu ska jag kila ut och lapa lite sol i "trädgården".

S Som i Stockholm Streetstyle


Simpelt och chict. Enkelt att hitta liknande plagg i sin egen garderob.
gillar den naturliga sommarlooken.

Vackra Vårljus

En solig kväll i Enskededalen,

Min fina som agerade fotograf & fångade den på bild.

Förändringar

Små förändringar här idag då jag syftar på min nya header och rubriken går i svart istället för vitt. Gillar den verkligen! gillar också att header-bilden är lite mindre och inte så utdragen. Simpel och fin design! känns ju mycket passande med ett illustrerat Stockholm också.

Little Poetry

Med vårblommor i håret, vita blad som omsluter blommans knopp,

en stjälk som leder till vårens gröna grässtrå, jag fäster den i håret.


Vårkänslor på mitt huvud, i mitt hår,

vit ljuvlighet, vita blomblad, sprider bladen på min vita stickade.


Det finns små spår av våren i mitt hår, spår som etsar sig fast på mig,

på oss.


Dokumenterar våren med vita vårblommor som motiv,

ett motiv som sparas i ett välbevarat medierat arkiv.



Systervisit i Stockholm#1

I helgen har lilla Felicia varit uppe i Stockholm, nog för att hon är liten storleksmässigt men dock två år äldre än mig. Denna helg inkluderade utgång på söder med goda piggelindrinkar, lite häng i våran "trädgård" med sol och musik. Vädret idag har varit underbart då solen har lyst starkt på himlen, fler sådana dagar tack.
glad och peppad tjej!
goda piggelindrinkar.
Mitt fina ♥
Fina, fina syster.
piggelindrinks.

Smoothietime!

Boostar mig med en riktig energikick gjord på blandade bärsorter & apelsinjuice.
strax blir det en promenix i det fina vädret och ikväll ska det peppas för utgång med läskande piggelindrinkar, fin lördag!

Lovely Fredag

Min fina syster kommer upp till storstan och sover hos oss hela helgen! mysigt, var ett bra tag sedan hon var uppe på en visit nu. Dessutom har hon inte sett vår fina lägenhet så det blir lite visning i den också. Lite annat som står på agendan är utgång imorgon kväll, trevligt värre! Nu ska jag promenera bort till lilla affären och inhandla lite smått & gott.
hoppas ni får en riktigt fin helg! /L

The Green Dress

Möttes precis av det här vilket gav mig ett leende på läpparna! Gillar klänningen riktigt mycket så det är kul när den uppmärksammas på Pixboombloggen, eller kanske ska säga ThingLink.

Perfekta Vårjackan

Åh, vilken fin konfektion! Jag är i behov av en vårjacka och denna hade varit helt perfekt.
Gillar enkelheten och att den är ljus och a-linjeformad vilket passar mycket bra till våren.

Shorts ifrån Kenza Säljes!

Säljer nu dessa röda shorts jag fick av Kenza som är ifrån hennes egen kollektion Jofama by Kenza. Då de är för små för mig. De är i strl 32 så de är små storleksmässigt men någon som är mindre än mig kanske får på sig dem.
De är helt oanvända och nya med prislappen kvar. Säljer de för 800:- +frakt, vilket är ett fynd då originalpriset ligger på nästan 400 kr mer.
Så om de finns några Kenza-fans därute så kan det vara extra kul att ha något som är ifrån henne från början. Så skynda att fynda! Jag kan både skicka shortsen och mötas upp någonstans i Stockholm. Skriv en kommentar till detta inlägg om ni är intresserade av att köpa dem!

Pastelldrömmar

Löparskor för all del men att bära en ljuvlig pastelliknande variant på fötterna i joggingspåret hade inte gått av för hackor, love them.
Nike//Air Max//

Nattsvart Skrivbord

Fint skrivbord med glasskiva upptill hade jag väldigt gärna haft i vårt hem, hade passat så himla bra i vårt vardagsrum som mestadels går i svartvitt. Snyggt att bryta av med en vit stol till. Under glasskivan hade jag förvarat fina tidningar och andra fina saker. Hur fint?

ELLE- juni 2012

Juninumret av världens största modetidning finns nu ute i butik och jag har haffat ett exemplar. Ett nummer som b la bjuder på...
En intervju med Olsentvillingarna Mary-Kate och Ashley.
Twinsen är mina gamla barndomsfavoriter.
Ett kollage med 41 sommarklänningar där du kan finna den lilla somriga favoriten att placera i garderoben.


Och en explosion av sommardofter att placera på badrumshyllan.



Och såklart mycket mer.



Det Var Kärlek i Luften,

På det gröna fylliga gräset låg de med sammanflätade fingrar och smilgropar i kinderna. De blickade upp mot den klarblåa och molnfria himlen och tänkte på den underbara sommar de hade framför sig. Skimrande såpbubblor nådde himlen och hennes blick fastnade på den såpbubblemassa som flöt ut till en transparent pöl på någons sommarklänning. Som lämnade spår av barnlycka och bubblor fyllda av kärlek. Himlen täcktes av nya stora bubblor, bubblor som följdes av vinden och snabbt steg mot skyn. Hon ville ta dem i sin hand och bevarade dem i dess ursprungliga form innan den skulle försvinna ifrån den blåa himlen, spara dem som ett minne av en ljuvlig vårdag.

 

Hon väcktes i sin tankebubbla av en vattendroppe som nådde hennes nyckelben. När hon blickade upp mot himlen såg hon mörka moln skymma över solen och ännu fler vattendroppar täckte den dåvarande blåa himlen. Hon reste sig hastigt upp och drog på sig hatten som låg och vilade på hennes cykelsadel en bit bort. Han låg kvar på gräset och verkade inte särskilt berörd av de vattendroppar som föll ner. Hon började packa ihop deras tillhörigheter och picknickkorgens goda innehåll. Jordgubbarna simmade runt i den genomskinliga plastlådan, melonen var en enda blöt massa och de andra tillbehören var något oskadda. När hon fått ner allt som för ett smärre ögonblick hade legat på filten gick hon bort till honom. Hans bröstkorg sjönk upp och ner och hans ögonlock var slutna, han hade somnat i regnet.

 

Hon gjorde några lätta försök att väcka honom och ganska snart slog han upp sina bruna ögon och tittade på henne. Med ett leende på läpparna berättade han för henne hur vacker hon var och hur mycket han tyckte om henne. Helt oberörd av regnet som nu hade ökat drastiskt. Hon log och kramade om honom, andades in hans signaturdoft och låg där en bra stund. Regnet känns alltmer långt borta. Cykeln var nu genomblöt och även filten som de hade placerat sig på i hopp om att få ta del av en ljuvlig vårdag i parken. Folkmassan som hade gjort de sällskap för några timmar sedan hade nu försvunnit. Helt ensamma låg de där och kände den kärlek som fanns emellan dem.

 

Han tog tag om hennes nacke och kysste henne, hon ryste till av välbehag och såg på honom igen. Han var allt bra vacker med sina bruna ögon. Ögon som hon kunde fästa blicken på i timtal. De packade ihop allting och började promenera bort med cykeln under en himmel av rosa körsbärsblommor. Hon älskade dessa vackra blommor i Kungsträdgården. Blommor som var kända inom bloggvärlden, det var hit alla gick för att dokumentera den vackra våren. Hon letade med sin hand igenom sin väska och fann ganska strax den svarta kompaktkamera hon alltid hade med sig. Körsbärsträden tornade upp sig framför henne och hon tog ett antal bilder som skulle bli perfekt bloggmaterial.

 

Han tog tag om hennes midja och sköt henne intill sig. Han vände på LCD-skärmen på kamerans baksida och knäppte några kärleksbilder på dem båda. Tillsammans stod de där helt oberörda av regnet som föll ner ifrån himlen. Det var kärlek i luften.

 

 

Var ett bra tag sedan jag lät fingrarna dansa över tangenterna och skriva texter. Fiktiva sådana med fina detaljer & kärlek.


Svart & Vitt

Genomgående färgtema i badrummet. Svart & vitt. Enkelt och snyggt!

Dress Me Up!

Ärtgrön klänning som var en av alla fina vinster.

Riktigt härlig färg, den är mer klargrön än vad som framgår på bilderna ovan. Härligt med lite färg då jag mestadels bär svarta, vita, gråa och beiga plagg. Kan bli en sommarfavorit.

With My Killerheels


Spatserar runt på höga höjder.
185 cm över havet blir jag med dessa klackar på fötterna. snygga att bära men dock en aningens obekväma för en som inte vanligtvis använder klackar, lite annat än att gå runt med ett par platta Converse om man säger så.
Jag tackar Kenza för dessa snygga killerheels! :)

Vinstbagen och dess innehåll

Hej alla fina! idag har jag tagit mig in till staden för att möta upp Kenza och ta emot en bag med både skor och kläder. Dock hade hon bråttom så blev ett snabbt möte vid svampen. Därav har jag ingen bild med henne att lägga upp här på min kära blogg... Men jag kan medge att hon är lika vacker i verkligheten! Den vita vinnarpåsen innehöll en grön klänning(Coco Dress) från Dry Lake, ett par röda shorts ifrån Zara, ett par röda shorts ifrån Kenzas kollektion Jofama by Kenza, träningsshorts och träningströja ifrån Under Amour och killerheelsen ifrån Nelly White Label.
Inga dåliga grejer men allt föll mig dock inte i smaken så funderar på att lägga ut lite till försäljning, så att ni som inte hade turen med er också kan få ta del av några godbitar! Nedan följer det som bagen innehöll,
De beiga skorna som jag gillade mest av de två paren. Dock döden att gå i dem!!
Minishorts ifrån hennes kollektion.
Vinstbagen.
Färgstarka träningskläder.
Det var alla vinstplagg. Kanske visar några plagg på sedan. Ni kan hålla utkik här på bloggen så kanske det dyker upp en bild eller två.

Finbesök & Vinst!

Söndag, en mycket bra sådan. Först finbesök av min syster Linnéa & hennes sambo Karl. Med grillning ute i trädgården och lite rundvisning i vår lägenhet. Fick en väldigt fin inflyttningspresent, ett ihopsatt kit från Renée Voltaire innehållandes eldig örtkrydda, buljong, hasselnöts och chokladcreme, kokoschips och te.
så nu har vi fyllt skafferiet och andra små skåp med godsaker.
Solen har lyst upp på himlen hela dagen och jag har fått mail ifrån Kenza att jag är en lycklig vinnare av två par high heels ifrån Nelly White Label. Det är ju inte dåligt att placera två par nya splitternya skor i hallen och det är ju inte heller pjåkigt att få möta upp Kenza kring stureplan. Lycklig tjej!
Det är alltså dessa killer-pjucksen jag har vunnit. Bilden har jag tjuvat ifrån Kenzas blogg.

Cykelinspiration

Cyklar, hur härliga är dem inte? både miljövänliga och stilriktiga. Jag hade gärna hoppat upp på sadeln på en vit lite retro cykel och låtit den rulla nerför gatorna. Något i stil med den på bilden nedan. Jag och mina systrar har dock en röd kronan cykel som står nere i Skåne som vi ärvt av mamma. Den behöver dock lite luft i däcken men sen ska den fungera prima. Kanske får bli en cykeltur när jag åker dit.
Extra plus att kunna cykla barbent med ett par loafers på fötterna.
Notis: Om det finns fyra prickar i vänstra hörnet av bilderna här på bloggen betyder det att de finns en länk på dem någonstans.

Blueberry in Summer

Fick syn på denna fina bikinin när jag kikade på H&M's webbshop. Gillar färgen starkt och känner att jag vill ha en blå färg på bikinin denna sommaren så det blev en beställning på den. Med rabatt blir över och underdel mina för under 100 lappen. perfekt! Med det sagt så sätter jag på peppiga träningingslistan och kör lite träningsövningar som brukade göras på danslektionerna under gymnasietiden.

Pressrelease

Nu ligger pressreleasen uppe för samarbetet mellan Pixboom och ThingLink.
Här kan ni checka in den och få reda på lite mer om tjänsten, hur den fungerar osv. Och ni kan även läsa mina personliga ord om ThingLink så gå in och kika där vetja!

Salta Katten,

En onsdag med grått och kallare väder. Jag har hämtat ut två av ljusen som jag beställt. Lade en order på 2 svarta & 2 vita så blev lite fundersam när jag öppnade paketet och bara fann de svarta ljusen. Men såg kort därefter att det var leverans på de vita i slutet av juli, jahapp då får man vänta i två månader på dem. Har placerat ett på skrivbordet och ett i fönsterkarmen i badrummet, så fint. Det bästa av allt är att det var 50 % rabatt på beställningen! Köpte även den godaste godisblandningen som känns lite nostalgisk, salta katten och tutti frutti tablettaskar.
Godaste blandningen, prova ni kommer inte bli besvikna!

ThingLink

Som ni säkert har lagt märke till så använder jag mig av länkar i vissa av bilderna jag publicerar här på bloggen. Det är nämligen så att jag är ambassadör för ThingLink som är en amerikansk marknadsföringstjänst. Känns som ett effektivt sätt att komma vidare till andra webbsidor och om inte annat så kan jag kanske inspirera en och en annan med mina inspirationsbilder som även är länkade. Jag gillar tjänsten och det är bra att man inte ser prickarna om man inte drar med muspekaren över dem. Känns som ett modern och effektivt sätt att marknadsföra sig på i det nya nätverkssamhället. Vad säger ni, känner ni som jag? Flipp eller flopp?

Sweet Lemon

Dagens inspiration. Armbandet eller gummibandet med citronen skulle jag vilja fästa runt armen, har tre andra sådana i andra färger och jag gillar dem. Och skorna vet ni redan att jag redan vill placera på mina fötter. Hoppas bara att de är lika fina i verkligheten. Dock är det inte det mest praktiska med ett par vita skor, kommer ihåg hur det gick med mina kritvita converse, de var inte så vita längre efter några dagar...Sweet Lemon




Kärlek På Hög Nivå

Som ni säkert redan vet har jag haft en hemtenta i Medieproduktion vilket det var deadline på igårkväll så nu kan jag andas ut igen!
fick väldigt fina röda rosor av min fina för några dagar sedan, hur fin får man vara, har placerat dem i en tillbringare då det är brist på vaser men det fick mig att inse hur snyggt det är med runda vaser. Annars har jag varvat plugg med härlig modeläsning och hemmafix. Har hittat en ny Ben & Jerry's favorit, nämligen The vermonster med karameliserade pekannötter och kolasås. Hur god som helst! och bubbelvattnet med jordgubb och guava smak ligger mig varmt om hjärtat. Två favoriter jag fått på senare dagar alltså.

Vita Vårpjucks

Ett par skor som jag vill ställa på skohyllan nästa gång jag ska införskaffa ett par nya skor
är dessa vita loafers. Och jag är i behov av ett par skor som inte är ett par converse.
Tycker att det är fina och enkla att bära till en outfit bestående av basplagg.
Ett par loafers kommer att bli mina vår och sommarskor om jag får välja.

Plugg & Läsning

Först ska det skrivas på hemtentan i Medieproduktion och sen ska jag ta mig igenom härlig läsning i Sofis Mode. Vädret är också härligt och det gillas. Gillar också att kompendiet är gult, en riktig sommarfärg. Idag startar vi även igång grillen igen, älskar grillat!

Lookbook

Något som jag fastnade lite för när jag kikade in på Bik Boks lookbok var den här bilden. Jag hade själv gärna burit denna kjolen i sommar. Och jag tror på att detta plagg kommer bli poppis och klä var och varannans bruna ben i sommarvärmen och den gör sig väldigt bra till klackar. Kjolen finns i fler färger så jag tror minsann att jag ska kika närmare på detta fina plagg.

Ur Mina Högtalare

Har skapat en ny spellista lagom till våren. Den är inte så jättelång så den kanske fylls på efter hand. Men klicka på blomman för att lyssna på den vetja.

Yellow Mellow

Gult är en färg jag vill bära på naglarna när solen lyser på och man lapar sol. Så himla fint till solkyssta händer.

2 maj

Solen fortsätter att lysa in genom fönstret och jag pluggar på och avverkar mina skrivna listor. Listor är något jag verkligen kan rekommendera att göra dels för att man känner sig duktig när man avverkat punkterna som står på den och för att man får en bättre överblick av vad som ska göras och vad man ska ta tag i. Jag har beställt fina ljus ifrån H&M Home så väntar på att en avi ska dimpa ner i postboxen så att jag kan hämta ut dem. Tänkte först köpa dem på H&M Home-butiken men de fanns förvånande inte där. Kommer bli så fint med svarta ljus på badrummet och i vardagsrummet och vita ljus i sovrummet.

Det här alltså de ljusen jag har beställt och väntar på. Så fina!
/L

Drömlampan

Min absoluta drömlampa som ursprungligen kommer ifrån Mio står nu placerad brevid soffan i vårt vardagsrum. Ett mycket värt blocketfynd. Hela lampan på en och samma bild kan ni se i några inlägg ner här på bloggen.

The First One

Årets första grillpremiär den 1 maj. Inte dåligt! Och herregud vad gott det var, grillat marinerat kött med timjankryddad klyftpotatis, kryddsmör, sallad, aioli och haricovert smaksatta med vitlök. Jag kan ju medge att vi föll in i en matkoma ganska snart efter den goda maten. Till efterätt blev det grillade bananer med smält choklad innuti. Mums! Igår befann jag och pojkvännen oss på en direktsänd TVinspelning av Betnér Direkt på filmhuset, så det var trevligt. De där två timmarna gick förvånasvärt fort och ett gott skratt nådde läpparna emellanåt. Ska hålla utkik om vi syns något i TV-programmet. Dagen har bjudit på värmande sol och jag älskar det.
Min fina i solen.
Go Bananas.
Grillat är godast all time high.
Det klassiska fotlyftet utanför våran lägenhetsport.
Grillmästarn!

RSS 2.0