a new one.

det har dykt upp en ny manlig blogg på spotlife och det är ingen mindre än Andreas Plogell som är namnet bakom den. det är något med hans benstruktur som jag fastnar för och hans enkla men modemedvetna klädstil. jag tycker om de väldigt enkla men fina svartvita bilderna ovan på honom. enligt mig är han riktigt snygg. ni hittar hans nya blogg här.


Fars dag

Då var det fars dag och det ska firas med middag hos min kära farmor och farfar. trevligt värre! hoppas ni alla uppvaktar era pappor och ger dem extra mycket omtanke idag! det är dem verkligen värda.

Lilla lady

 

 


Burberry sport

parfymen som jag använder dagligen. Och jag gillar verkligen låten! dessutom är den manliga modellen inte helt fel att vila ögonen på.

 

Så här beskriv doften, Burberry sport for women är en fräsch och blommig doft med starka inslag av citrus. Den sprakande känslan av mandarin och ingefära tillsammans med det uppfriskande havssaltet reser genom doften som en ljusstråle fylld med energi. Ett fräscht och strålande hjärta av kaprifol och petitgrain signerar doften med en naturligt kristallklar blommig känsla, både levande och hälsosam. Basen i doften består av mysk och det livliga cederträdet och smälter samman dessa på ett raffinerat och vibrerande sätt.


13 november

 

här är mitt nya inköp för dagen. en höstig rutig och fin flanellskjorta.
har haft feber och haft ont i min lilla hals men nu är jag frisk igen, fast jag äter fortfarande fisherman friend´s med citrussmak bara för att det är så fräscha och goda. idag har jag strosat i staden med pappa och Annica, inhandlade farsdagspresent också. imorgon ska han firas, det är han så värd min kära pappa! sen har vi firat pappas namnsdag lite smått med en chokladtårta och kaffe till det. så gott

 

jag har också gått runt i några inredningsbutiker och jag vill bara inreda ett hem med en massa moderna och stilrena inredningsprylar.

 



adidas by Stella McCartney Fall 2010

 

 

den här kollektionen från adidas by stella McCartney faller mig verkligen i smaken. Nu för tiden ska man träna med stil.


7

 


 

den här helgen har jag umgåtts med mina systrar som båda två har varit hemma över helgen. det har varit fint. sen har jag varit på halloweenfest, utklädd till ett skelett. det blev mycket dansande för min del vill jag lova. så sjukt kul! i en dimma av rök och technoljus kunde man urskilja olika utklädnader. jag har även kollat på flera avsnitt av gossip girl, åh vad bra det är! speciellt det senaste avsnittet där Robyn gästspelar på blairs födelsedagsfest. serena är min absoluta favorit!

 

nu är höstlovet slut. det hade gärna fått vara en vecka till, men det är samtidigt skönt att återgå till vardagsrutinerna och för att inte tala om dansträningarna, herre gud vad jag har saknat dem! min kropp skriker efter dans och träning. I veckan hade jag tänkt boka in ett frisörbesök på skägg&lockar då det var alltför längesen jag var där och mina toppar är så otroligt slitna. annars blir det väl mestadels plugg och dans för min del.


en cheesecake

regnet faller ner från himlen stup i kvarten men jag deppar inte för det. jag har bakat cheesecake som pappa ska bjuda sina vänner på senare ikväll, då han har en liten bjudning här hemma. så snäll jag är. jag tror att den kommer bli lyckad och riktigt god. jag misslyckas sällan när det gäller bakverk. imorgon åker jag till Lund där jag ska umgås med min kära syster Linnéa och så ska jag sova där också. mysigt! ser fram emot att träffa henne och besöka den mysiga staden.

nu ska jag gå ner och ta ut mitt mästerverk ur ugnen. ni får ha en fin dag, trots det tråkiga vädret.

Pusss

1

Nu är det november och jag har novemberlov och det är fint. jag är grymt sugen på äppelpaj vilket jag har varit rätt ofta på sistonde. det ska inte vara sån tråkig och vanlig smulpaj utan sån knäckig god variant. mums!

i lördags fick jag boken Elsas värld! det lönar sig att nämna vad man vill ha och tänker köpa på sin kära blogg. kanske tillochmed skriver en julklappsönskelista här på bloggen, de hade varit något det.

 

annars då, jag vill ha jul och nybakta lussekatter i mängder och så vill jag dricka glögg och chailatte. sådana juliga drycker. jag vill strosa runt på stan och köpa julklappar sedan vill jag slå in dem i fint presentpapper och dekorera dem på olika sätt. ja det vill jag. jag vill också ha snöbollskrig, fika i timmar på café, ta körlektioner, dansa, kolla på julgala i konserthuset, medverka på julavslutningen i teatern, dansa på uteställen, klä ut mig till 3:3 into the djungle och mycket mer

 


RSS 2.0