Fint Runt Handleden

Hade glömt bort mitt fina armband med små stenar på som jag fått i present. Hittade det nu när jag var nere i Skåne. Gjorde både fynd i min garderob och bland mina accessoarer. Mycket som man glömt bort att man har i sin ägo. Enkelt och fint är det iallafall och det gör sig bra runt min handled. 
 
Äter lättsaltade chips i skrivande stund med ett glas cider till. Hoppas ni som går in och kikar här har haft en fin tisdag.
 

iPhoneskal

Är sugen på att beställa ett fint iPhoneskal ifrån society6 efter att min syster har köpt ett därifrån. Kanske får bli en beställning därifrån någon gång. Svårt att välja när det finns så himla många skal att välja mellan. Men dessa två är mina favoriter ifrån hemsidan. Giraffen är så söt!


Don't Bring Flowers After I'm Dead

Blommor i all världens färger hör sommaren till. Med kompaktkameran i handen gick jag loss i familjens trädgård. 
 
Älskar att fotografera nära. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Å Som I Åhus

Fann denna fina båt i början på veckan med finaste namnet präntat på, nämligen mitt namn. Lyckades matcha min outfit också i färgerna vitt&rött. Fint! Plus att jag åt godaste kulglassen med en kombo av melon och saltlakrits. Himla gott!


Sommar, Sommar, Sommar

Skåne bjuder på Sol, eller ja iallafall de dagarna som varit. Så eftersom solen har lyst på den klarblå himlen har det blivit många härliga stranddagar i Åhus, minus att jag brände mig under de första dagarna. Det har också blivit dagar med nära & kära som släktmiddag i trädgården, bad, båttur och lek med småsyskon, shoppingrundor i lilla Kristianstad och fika med vänner. Härligt att vara här nere då jag inte varit här sedan jul, vilket är för längesedan! och mina söta småsyskon var det ett år sedan jag träffade sist. Anledningen till den dåliga uppdateringen kan ni kanske räkna ut, börjar att bjuda er på en stor bildbomb ifrån dagen tillsammans med mina småsyskon och pojkvän vid sjön!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skåneland

Im om my way to SKÅNE! Stannade till i hamnen i Trosa och njöt av en god ceasar sallad och vitt vin och goda praliner. Lyssnade precis på sommarprat i P1 vilket gav en riktig sommarfeeling. Bloggar ifrån min iPhone och låter er därmed ta del av lite bilder ifrån min kamerarulle. Enjoy!


Mint

Mint och svart = en snygg kombo 
Jag hade dock bytt ut klackarna mot mina vita loafers eller converse. 
Idag är det packning som gäller då bilresa till Skåne står på schemat imorgon. Alltid lika svårt att packa men det ska nog gå bra. Bikinin och sandalerna ska packas ner för jag hoppas på strandväder!

Juli, Härlig Sommar Är Det Då

 
 
Ljus, ljusgult och vippigt bär jag denna dag i juli. Och håret, ja de sveper jag upp i en stor boll på huvudet perfekt när man har en mindre bra hårdag
 
 
Matchar den vippiga överdelen med svarta byxor.
 
 
 
 
Älskar blixtlåsdetaljen i ryggen!
 
Nu ska jag snart cykla och hämta mina vita ljus på posten. Samma som jag har i svart fast de är vita. Kommer bli snyggt i sovrummet. På tal om vitt så har jag börjat på ett litet hemmarprojekt, nämligen att måla alla trägalgar i vår lilla walk in closet vita. 

Glass & Glitter

Bilder: weheartit
 
 
 
Glitterplagg och glass hör sommaren till. Just nu är jag på jakt efter en glittrig överdel som går i blått. Snyggt att matcha med guldaccessoarer till också. På tal om glass så åt jag min första mjukglass igår och jag blev grymt besviken då mängden glass var så liten och att den dessutom kändes vattnig och inte alls sådär härligt krämig som en mjukglass ska vara! det får nog bli ett glassbesök i åhus när jag kommer ner till Skåne. Åh vad jag längtar tills jag är där! 

En Kväll I Lidingö

Igårkväll, den 18 juli åkte vi till Lidingö då en lägenhetsvisning stod på schemat. Kom dock dit lite tidigare än visningen skulle äga rum så vi underhöll oss med fotografering och spelande på paddan på innergården. Lägenheten var helt okej, trisst planlösning dock och det börjar kännas att lämna vårt fina vi har nu. Igårkväll lyste solen på himlen vilket var skönt då det mesta av sommaren har regnat bort bokstavligt talat. Lyckades få till några bra bilder med min Canon i alla fall. 
 
 
 
 
 
Molnen speglades i paddan.
 
Idag bjuder 19 juli på 22 grader och sol och det gillas! 

2 jag tycker om

Har intagit mysläge och publicerar därmed två ting jag tycker om. Blåvita ränder och mjukglass, måste förtära en innan sommaren når sitt slut!


Inredningsdetaljer

 
Har tagit några detaljerade bilder ifrån mitt och Max hem. Så låter er få kika in hos oss i Enskededalen.
Min favorit -stativlampan.
 
Fint på skrivbordet, där jag för det mesta bloggar och skriver på boken.
 
Tidningssamlingen i TV-bänken. Älskar att införskaffa modetidningar.
 
Fönstret ut mot "trädgården" 
 
Matchande svart och vitt i badrummet.
 
Lite av min boksamling.
 
Torkade pioner och fina detaljer i köket.
 
Fina dalahästen och vita lådor i bokhyllan.
 
Och sist men inte minst favoritlampan i vardagsrummet. Fina, fina maskros. 
 
Kommer dock bara bo här i ungefär en månad till. Så ska njuta så mycket som det bara går för jag vill INTE lämna vårt fina boende. 

Solklar Favorit

Solgult gör sig mycket bra till grått vilket Sofi Fahrman snappat upp. Väskan är fullkomligt underbar och den hade gärna fått hänga på min arm. Jag ger tummen upp till denna somriga och färgstarka detalj! bilden har jag tjuvat ifrån sofis snapshots.


B Som I Blommor

Har fyllt vasen på skrivbordet med lite fint i blomsterväg. Rosa, lila, vitt och rött. Där gör de sig fint tycker jag. 
 
 
 
 
 
 

Ett Litet Hej

Hej ni fina som kikar in här. Är så himla nyfiken vilka ni människor är. Kan ni inte säga något iallafall, hade varit så himla kul! nu blir det pokerspel här i Enskededalen. Min pokerdebut ska tas. 

Bröd & Kakbak På G

Skriver med ljudet från en skrivmaskin, och nej jag har inte blivit knäpp utan Max hade lite tråkigt så han installerade ett ljud till tangenterna på min Mac, så det låter precis som en skrivmaskin. Lite roligt! 
 
Känner mig riktigt huslig idag då jag har bakat två mörka valnötsbröd och en plåt med cookies.
 
 
Är så innerligt trött på detta trissta väder så det passar ju bra med bakning en sådan här grå dag! 
 
Cookies med smarties och M&M. Godast med iskall mjölk till, vilket jag ska avnjuta nu! 

Stilsäkra Söder

Tog en sväng till Söder med min älskling denna lördag. Hann dock inte strosa runt i så många butiker men en vända på Designtorget, skrapan, och Granit hann vi iallafall med. Köpte med oss ett stenugnsbakat bröd med b la hasselnötter och jag kollade på den snyggaste brickan ännu en gång inne på Designtorget. Den ska skrivas upp på önskelistan!!
 
Lite insta-bilder:
 
Brickan med ett illustrerat Odenplan.
 
 
Mitt fina hjärta. 
 

S.

 
Simple summer
 
 
Hade mer än gärna tagit en sista minuten till varmare breddgrader. Är så trött på detta trissta sommarväder som Stockholm bjuder på just nu. Men om ca en vecka åker jag och Max ner till skåne så då hoppas jag på fint och soligt väder. Som ni säkert vet vid det här laget gillar jag simpla plagg så något i stil med det ovan hade inte varit fel att gå runt i. 

Blå Är Min Bikini

Idag dök äntligen min bikini ifrån H&M upp i den vita postboxen. Då det var ett bra tag jag beställde den så blev jag glad när jag äntligen fick den i min ägo. Dock tvivlar jag lite på om det blir så mycket sol & bad på stranden i sommar men förhoppningsvis får jag användning för den någon gång iallafall.  
 
Den är lite mer blålila i verkligheten och kommer göra sig fint mot strand och hav nere i Skåneland.
 

Ljus-inspiration

 
Blev inspirerad när jag läste tipset om att återanvända fina ljus till t.ex. sminkborstar. Då mitt eget snart har brunnit ut tänker jag använda det till att förvara smink och smink-borstar i. Synd att slänga dem då de är så himla fina. Och det bästa av allt, ni kommer få ta del av resultatet sen när ljuset brunnit ut helt.

11 juli

En solig kväll i trädgården med min älskling. Lite boll-spel, plockade fram mina gamla fotbolls-skills, skämt å sido, gräsklippning och kaffe och blåbärsmuffins i kvällssolen. Några blommor ifrån trädgården fastnade också i min Canon G12.
 
 
Nästan lite tropisk feeling över bilden.
 
 
 

En Tripp Till Nacka

Det blev en heldag i Nacka denna tisdag därav mitt sena bloggande. En dag som innehöll, skogspromenad med lilla Jack Rusell-killen Abbe, fiskande och muffinsfika nere vid telegraf och grillat på terassen.
En mysig dag helt enkelt. Fick besök av några svanar nere vid havet också, märkliga djur det där. Då jag inte hade min kompaktkamera med mig bjuder jag istället på pics ifrån luren. Inte bästa kvaliten men den får duga! 
 
Kvällens besök: Två svanar
 
 
Dagens sötaste: Abbe 
 
Kvällens utsikt: Fina Lidingö
 

Måndagsinspiration

Inspiration
 
Både tår och händer lackas i rött.
 
 
Kombinationen av fina uppsättningar och blixlåsdetaljer gör sig fint ihop.
pics: we♥it 
 
Bjuder på lite inspiration såhär på kvällskvisten. Då det är semestertider just nu blir det inte lika mycket uppdatering ifrån min sida så hoppas ni håller ut! Minst ett inlägg om dagen kommer det att vara iallafall. En mix av inspirationsbilder, mina texter, några outfits, fina inredningsdetaljer och egenskapade kollage. Så som det brukar vara här på bloggen.

En Riktig Toffel

 
 
 
Ett par av mina sommarfavoriter i skoväg, svarta tofflor ifrån Moheda. Faktiskt ett second hand-fynd min syster gjorde en gång men som tyvärr var för stora för henne så jag köpte dem. Tur för de är verkligen snygga på fötterna! 
 
Denna söndagkväll har min pappa och hans fru Annica varit på besök hemma hos på en liten fika då de ska bo på hotell i Stockholm inatt. Mysigt värre! 

Om Jag Själv Får Välja

 
Myser runt i vitt stickat och mjukisshorts som går i grått. Är det något jag gillar så är det att mysa, förutom smulan, smulis, älskling och hjärtat så brukar jag bli kallad mysan av Max. Finns det något bättre än att gå runt i sköna, mysiga kläder hela morgonen och förmiddagen och kanske lite in på dagen? Nä jag tror minsann inte det. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska det fixas lite lunch här hemma. 
Fredag, sista dagen på veckan. Känns inte så speciellt med fredagar då hela veckan är en helg. Vad ska ni hitta på denna helg i juli? 

Lägenhet Sökes

Lägenhetstvivel. Ja det är vad jag och min pojkvän lider av just nu. Drömmen vore att flytta in i en lägenhet liknande den nedan på en eftertraktad adress med högt i tak i innerstaden. Men då bostadsbristen är stor i huvfudstaden är det i princip omöjligt om man inte har ekonomi till det då förstås. Det är alltså så att vårt lägenhetskontrakt på vår nuvarande lägenhet i Enskededalen går ut den 31 augusti och innan dess behöver vi ha hittat ett nytt fint boende här i Stockholm. Helst 1,5 eller 2:a men det går även bra med en 1:a av större storlek.
Det hade varit underbart om ni vet någon ledig bostad som hyrs ut i andra hand innan eller efter sista augusti.
Vet ni något så hör väldigt gärna av er till mig och lämna en kommentar eller maila orden till
[email protected]Alla ord och tips uppskattas! 
 
Som att bo i en dröm
 
Stora fönster ut mot gatorna i innerstaden. Lovely
 

Rosa Runt Håret

 
 
Fick inspiration till denna toffs som jag faktiskt skapade av en rosett som satt fast på ett rosa hårband. Då jag har ca 3 sådana hårband så offrade jag det rosa. Så här har ni alltså min egna hair tie. Inte likadanda som de längre ner på bloggen men en liknanade variant. Fint att fästa runt en låg hästsvans.

Vattenmelon & Müsli

Som ni kan läsa av rubriken så bestod min frukost av vattenmelonsbitar och yoghurt med Müsli. Mina all in one-glas som jag fått i present är mycket användningsbara och framförallt fina. 
 
 
 Vattenmelon är så himla gott och det hör sommaren till tycker jag.
 
 Kika in här lite senare idag så får ni se min egenskapade variant av hair tie som jag bloggade om igår! 

Kvällssol i Enskede

Igårkväll var det riktig sommarvärme ute och jag och min fina tog cykeln ner till parken och till den relativt stora barnpoolen. Svalkade fötterna och solade på poolkanten. En härlig sommarkväll!
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 

Hair Ties

Är sugen på att bära dessa små tofsar(hair ties) runt hästsvansen nu i sommar. Underbara färger! Men tror att det är relativt enkelt att göra liknande själv. Tror jag ska göra ett försök i alla fall. 
Nyfiken på vart de kommer ifrån? klicka på bokstaven L. 
 
 

Så Svart

Fortsätter på pojkvänstemat då jag bär hans skärp i midjan till min svarta annars väldigt enkla långklänning ifrån H&M. Är full av inspiration och idéer när det gäller outfits just nu. Så härligt! Klänningen är dock lite fransig nertill men det gör inte så himla mycket.
Markerar midjan med skärp ifrån herrbutiken Jupiter.
 

Polkagrisrandigt

Morgonmys i sängen denna onsdagsmorgon, vilket är något jag brukar unna mig om dagarna. Finns inget bättre än att liga uppe på täcket med min vita Mac i knät och läsa bloggar. Det stavas L O V E L Y
Myser i pojkvännens polkagrisrandiga pösiga kalsonger och ett vitt större linne. Så mysigt! Nu ska jag fixa lite frukost ute i köket. Onsdagens frukost blir start-skogsbär med vanilgyoghurt. Man blir lite veckovill när det är sommarlov. 
 
Det lysande äpplet, en fin detalj.
 

Lägenhetshimlen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna kväll har jag kikat på inredningsinspiration på hemnet. Love it! Drömmer om vitt, vitt, vitt, öppen planlösning, ljust och fina kakelugnar, stora fönster och fina snittblommor i runda vaser lite här och var. Har en likadan svart golvlampa som den på första bilden, en riktig favorit hos mig. 

Grått & Spets

 
Gillar kombinationen av ett lite finare spetsplagg tillsammans med en grå lite vanligare tröja. 
Så denna tisdag bär jag en vit spetsklänning och över den en grå tunnare tröja med öppen rygg.
 
 
Färg adderar jag med armband då mina marc jacobs gummiband/armband med olika symboler sitter runt min arm. 
 

Söta Sommar

S som i sommar. Juli månad har redan knackat på dörren och svept in oss i sol men även kyligare vindar, tillskillnad från juni som bjöd på många regnmoln. Tror jag ska ta en cykeltur lite senare med pärlan (min cykel) till en park som ligger i ett kvarter en bit bort härifrån. En fin park med pool, inte särskilt djup men perfekt att svalka fötterna i, då den är anpassad efter barnen som bor i villaområdet. Kanske tar en bild eller två om vädret tillåter. Bjuder också på ett somrigt kollage dagen till ära. Hej söta sommar! 
 
 
Sweet Summer
 
 

20 Saker

Inleder veckan med en naturlig look- vit t-shirt, jeans och, osminkat och ostylat hår. Och 20 saker som jag gillar. Medans ni läser igenom punkterna kan ni njuta till denna låt med Erik Hassle.
 
Tjugo saker som jag gillar:
  1. Att dansa 
  2. Fotografera
  3. Pussas & kramas med min pojkvän
  4. Att mysa
  5. Blogga
  6. Lyssna på musik
  7. Shoppa
  8. Skriva
  9. Umgås med nära och kära
  10. Läsa modemagasin
  11. Att baka 
  12. Kika på instagram
  13. Göra spellistor 
  14. Skriva to do lists
  15. Äta smågodis och glass
  16. Att fylla år 
  17. Sola & bada
  18. Läsa chic-lit
  19. Smoothies
  20. Kolla på drömlägenheter

I Hennes Skor

Jeans och klackar går hand i hand. Varför inte addera ett par till ett par vanliga enkla jeans. Ett tips är att vika upp dem nertill. Jag har lite svårt för mina jeans då de är lite vidare nertill så då passar det bra att vika upp dem som på bilden nedan. Klackarna beställde jag till min student förra året så det var ett lyckat köp. 
 
de ljusa klackarna kommer ifrån Modekungen. Men som sagt så var det ett bra tag sedan jag beställde dem. 
 
 
Gillar spännet runt vristen, en fin detalj.
 

Fine Decor Magazine

 
Denna måndagsmorgon i juli fann jag ett livsstilsmagasin vid namn Fine Decor. Ett webb-magasin i gratisformat. Hur fantastiskt är inte det!
Bara ett klick bort kan man inspireras av fina hemma- hos-besök, street styles, modereportage, intressanta intervjuer, inbjudande resereportage och färg i mängder! Jag gillar mixen av dessa olika kategorier. Det blir en lagom mängd av allt. Så jag ger tummen upp till denna tidning. 
 
Kika in du också! 
 
 

RSS 2.0