Nästa Lund

Hade en mysig heldag i Lund igår. Efter skolan var slut tog jag tåget, som var en halvtimme försenat på grund av att en bil lyckats köra in i en bom utanför Karlskrona. Lite tröttsamt att vänta men jag kom slutligen fram ändå. Det var ett riktigt snöoväder men som tur var så befann vi oss mestadels inomhus på Nova. Blev lite underklädesshopping för min del.

 

Nu befinner jag mig i Fogdarp hos alla barnen, får se vad vi tar och hittar på idag! God frukost blev det imorse, te och scones. Gott! Utanför fönstret ligger snön som ett tjockt täcke.. när ska våren komma egentligen. Enligt mig hade den fått komma redan nu!!

Apple.

Jag vill också ha en iPhone , lika vit som snön ska den vara.

 

Tog en fika på café fenix tillsammans med Johanna idag efter den korta skoldagen. Träffar inte henne allt för ofta, så det var kul att höra hur hon har det på Ldmg i Lund och lite om vad hon hittar på nu för tiden. Jag saknar henne. Det största samtalsämnet handlade om dans, då vi båda går danslinjer på gymnasiet.

Imorgon tar jag tåget till Lund, där jag ska träffa Linnéa. Inleder helgen med en dag på nova.



NAVY BLUE

I want!
De här snygga kläderna och många andra hittar ni på topshop. Ska till nova i Lund med Linnéa på fredag, då är det shopping som gäller. Åh, längtar.

YOGA

Har mestadels tagit det lugnt idag, sådana dagar behövs också. Söndagar är typiskt sådana dagar då man myser, lyssnar på bra musik och pluggar. Jag har haft en mysig helg tillsammans med mina småsyskon.
Så härligt att träffa dem. Ikväll ska jag äta hallon & rabarberpaj, mums!

Det ser ut att bli en bra vecka för min del. Som vanligt har jag dans varenda dag. Det är så otroligt kul, men det hade varit kul att börja med någon annan träningsform också. Är intresserad av att börja på yoga. Det verkar vara en bra träningsform som man blir lugn och vig av. Skulle vilja prova och se om det är något för mig. Så är det någon som går på yoga eller har någon erfarenhet av det så skriv gärna.




24

Lördag, har ätit årets första semla och kollat på mina småsyskon som spelat hockey.
Det hade inte varit helt fel att ta sig ut i partynatten och dansa till den här låten!


Vårlängtan

Är nästan precis hemkommen från en dansträning. Nu börjar det närma sig mars, då föreställningarna äger rum. En annan anledning till att längta till den månaden är att det förhoppningsvis är ganska varmt och för att Ellie Goulding släpper sitt album "lights". Det är ju toppenfint!

En väldigt bra låt som hon har gjort tillsammans med hassle, är be mine. Som de två har gjort en cover på. Det är egentligen Robyn som sjunger den från början. Men deras cover är så otroligt bra!! Ni kan lyssna på den här. ♥


Tidning på villovägar

Min ELLE har hamnat på villovägar. Den är just nu i masthugget istället för hemma hos mig. Eftersom den är skriven i min systers namn så hamnade den där, efter att hon ändrat sin adress. Kan tänka mig att hon blev överraskad och glad när hon fann den i sitt postfack.

Bilden är från ELLE´s hemsida.

 


PARTY ALL NIGHT LONG

Ikväll ska jag fira Alicia som har fyllt 18 år! Det är mask-fest som gäller. Alltså kravet är att man ska bära en mask för ögonen, som de gör i gossip girl. Jag är så taggad! Ska bära min fina vita och guldiga mask från venedig. Längdmässigt kommer jag att bli ungefär 178 cm med mina fina nyinköpta pjucks.

Xo Xo Lovisa.

 


Faith hope and charity

Hur fint är inte det här halsbandet från David & Martin. Åh, underbart.

Tro, hopp och kärlek. Det hade gärna fått hänga runt min hals.


13

Ett paradis. I den här kylan som existerar går det knappt att vistas. Ush, jag vill ha sommar nu tack. Jag har gått igenom bilderna från Thailand, vill bara tillbaka till värmen och alla vackra paradisstränder. Idag har jag haft en mindre bra dag.. antar att man måste gå igenom sådana dagar också. Det har varit kallt och jag har frusit nästan hela dagen. Fick även reda på ett slutbetyg i jazz och showdans kursen, som jag inte blev så nöjd med. Inte nog med det, efter skolan fick jag vänta på min buss i en timme på ett kallt resecentrum. Så nej, det har inte varit en toppendag för mig inte. Nu ska jag sova. Börjar tidigt imorgon och startar dagen med en danslektion. Något som jag älskar är frukost, det är mitt favoritmål på hela dagen! Nu vet ni det också.


Jag vill ha någon

Jag vill ha någon som kan få mig att le, skratta och må bra.

 


11

Första dagen i skolan nu efter lovet. Har redan fått matteläxa, som jag dock redan är klar med! Så ikväll ska jag ta det lugnt och kolla på paradise hotel bland annat. Kommer att träna en hel del på olika danser till vår föreställning i Mars. Så i veckan kommer det att vara dans blandat med plugg. Som det brukar vara med andra ord. Men om ni tycker att det ekar tomt här på bloggen har ni en aning om varför. Jag ska studera som aldrig förr, som en flitig liten myra kommer jag sitta med mina skolböcker.

COLD WINTER

Lördag, lyssnar på bra musik och dricker te.


WORK OUT

Ikväll har jag tränat. Riktigt härligt! Gjorde en del träningsövningar. Ska börja göra mer träningsövningar här hemma. Hade tänkt att jag ska göra det 3-4 gånger i veckan. Utöver det kommer jag att ha danslektioner i skolan och så börjar en kurs i modern dans. Det ska bli så kul! Men jag gissar att det krävs en hel del styrka när man ska utöva den dansformen.

Till våren ska jag börja jogga/springa. Jag ser verkligen fram emot våren och sommaren nu. Jag ska ta och kolla utbudet av träningsskor på rean hade jag tänkt och sedan ska jag nog införskaffa ett iPod sport kit, där man kan koppla iPoden till skorna. Det ska nog få mig motiverad! Har sett ett par fina träningsskor på team sportias hemsida, som även är på rea. Ett par vita och ljusgula, de passar perfekt till vårens ljusa dagar.

 

iPod sportkitet kan man beställa här och skorna finns på team sportia.

 


6 JANUARI

Nu har Felicia tagit sitt pick pack och flyttat till Göteborg. Spårvagnarnas mecka. Jag tror att hon kommer trivas mycket bra där. Kommer sakna henne, lilla fillis.

 

Ska nog ta och kolla på resterande avsnitt av gossip girl och äta clementiner. Men innan det ska jag checka paradise hotel, den omtalande serien som är på allas läppar. Hum, det finns så många sjuka människor därinne. Jag är dock medveten om att de blir ganska sykade av att vara instängda i ett paradis med alkohol, okända människor och en kamera som följer en dygnet runt, kan ju inte vara allt för roligt. Kanske också ska passa på att medge att jag läser Gretas och Cimons bloggar ibland, bara för sakens skull. Cimon med C, en viktig poängtering är en ganska skön kille trots allt. Så det är väl dagens planer.. hum, jag har ju fortfarande några dagar kvar på mitt kära jullov. Men jag börjar känna mig ganska så instängd. Vill inte ta mig ut i snödrivan och kylan i onödan precis, dock så ska jag göra det ändå eftersom jag måste lämna några böcker åt min syster på biblioteket. Men hey, då får jag iallafall lite friskluft för dagen...

Hör ni hur det låter, jag kanske snart blir jämförd med deltagarna i paradise hotel, minus paradiset, kameran och de okända människorna. Nej, kanske inte ändå. Tur är väl det!

WHO ARE YOU?

Whoever you want me to be....

Idag fick jag ett brev, inte vilket brev som helst utan en inbjudan till maskerad-fest. Woho!
Ska fira Alicia som fyller 18 år. Det går av stapeln nästa helg den 16 januari. Herregud vad jag ser fram emot det.

Den här masken är väldigt lik den som Serena bär på maskeradbalen i gossip girl. Det hade inte varit helt fel att bära en sådan. Fast jag har en vit och guldig mask från venedig, den kanske kommer till användning nu.

Den här sidan har väldigt många vackra masker. Ni kan ju alltid gå in där och drömma er bort för en stund.


LISTA OM MIG

Namn: Lovisa Anna Ulrica Hansson

Kallas för: Lollo, Lovan

Stjärntecken: Jungfru

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Hål i öronen

Tatueringar: inga

Längd: 1.70

Skostorlek: 37

Hårfärg: brunt

Fräknar: Har inga

Motto: Har inget för tillfället

Kär? Nej, var finns drömprinsen?

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, allt för många gånger

Tycker du att du är attraktiv? Ja, sometimes

Vilket schampo använder du? Något från herbal och ibland Charles Whortington

Vilken parfym använder du? Hugo Boss Femme

Vad är du rädd för? Krig, spindlar att förlora när och kära

Gillar du att tvätta? tvättar inte

Gillar du berg- och dalbanor? ja, det kan vara kul

Senaste…

Filmen du hyrde? Det var nog Sex and the city filmen, nu väntar jag på 2:an

Filmen du köpte? hm, det kan jag verkligen inte minnas

Låten du hörde: Meet me half away- Black eyed peas

Låten du laddade ner? laddar inte ner, lyssnar på spotify

Personen du ringde? Linnéa tror jag

Personen som ringde dig? Pappa

TV-program du såg? minns inte

Person du tänkte på? hm, vet inte

Favorit…

Sak att göra: Dansa, shoppa och fika

Sport: Dans såklart!

Dryck: Latte, bubbelvatten

Kläder: oversized koftor

Bil: en svart sportbil ska det vara

Serie: Gossip girl

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja, det har hänt

Gråtit över en flicka? Nja

Ljugit för någon? Ja, tyvärr

Varit i slagsmål? Nej, fina flickor bråkar inte

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Jadå

Antal…

Gånger du varit kär? Kär och kär, det är nog en gång

Gånger ditt hjärta brustit? En gång

Hjärtan brustet på grund av dig? En eller två gånger tror jag

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Det är några stycken

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Har nog bara varit det någon enstaka gång

Senaste…

Boken du läste? Elsas mode

Personen du fick e-mail av? Felicia

Personen du fick brev av? minns inte

Personen du fick sms av? Johanna

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var nog när vi åt julbord

Saken du köpte? Ett par strumpbyxor

Vad har du gjort idag? Läst bloggar och kollat på gossip girl

Brukar du svära mycket? Nej

När stiger du upp på morgonen? 11 eller 12 om det inte är skola

Vad har du på dig? Leggings och en oversized tröja

Vad ska du göra ikväll? Ingen aning, är helt själv hemma

Vad är du allergisk mot? Ingenting tror jag

Var har du ont? Ingenstans och tur är väl det

Använder du hårspray? Sällan

Kan du stå på händer? Nej men jag kan gå ner i split

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström

Salt eller socker? Både och

Gillar du ketchup? Jadå, men ingen favorit

Är du glad nu? Ja det är jag väl

Var du glad igår? Ja, fast jag var lite irriterad också

Vad dansar du till? I princip allt som går att dansa till

Stockholm är… ? En storstad med många exclusiva butiker och fik

Göteborg är… ? En stad med många butiker, spårvagnar och mysiga fik

Kan du sjunga? Ja det kan jag, men inte jättebra

Spaghetti eller makaroner? tio miljoner

Land du vill besöka? USA


NYÅRSAFTON 09/10

Tänkte berätta lite om min nyårsafton. Bättre sent än aldrig..
Jag firade in det nya året tillsammans med fina vänner i Ullstorp, där William bjudit in oss alla till en nyårsfest. Det var olika grupper som hade hand om de olika rätterna till middagen.

Menyn för kvällen:
  • Förätt: Bröd med skagenröra, avocado och citron
  • Huvudrätt: Potatisgratäng med kycklingfilé
  • Efterrätt: Kladdkaka med hallon och grädde

Det blev en mycket lyckad kväll/natt med bra musik, dans, god mat, underhållning, bubbel och sprakande raketer. Alla gästerna fick varsin lapp med en uppgift att genomföra vid middagsbordet. Det var komiska uppgifter vill jag lova. Vilket ledde till underhållning i stora drag.  Vid tolvslaget lös raketerna på himlen, glasen var fyllda med bubbel och det gavs kramar till höger och vänster. Fint! Med det sagt så var det en riktigt lyckad kväll. Jag tror att 2010 kommer bli ett riktigt bra år.

Kvällen bjöd på bra musik och dans.

Några av alla fina människor som närvarade på festen.


KÄRLEK



Nu för tiden kan man även ha kärlek hängandes i öronen. Dessa små söta örhängen finns på Urban Outfitters. I want them.

RSS 2.0