Ansiktsprodukter

Idag låg där ett vitt kuvert i brevlådan som innehöll fem prover på två rengöringsprodukter till ansiktet från Neutrogena, oil free facial wash och oil free make-up remover. Jag har testat dessa två produkter nu ikväll och hyn blir verkligen len. Jag vann proverna i en tävling på Emma Malmlöfs blogg. Jag har följt hennes blogg sedan hon bloggade på en annnan domän och jag är fortfarande en trogen läsare av hennes blogg på bloglovin. Hon skriver otroligt bra texter och man får mycket inspiration därifrån. Men jag fastnade framförallt för hennes blogg på grund av hennes otroliga texter. Den talang hon besitter är beundrandsvärd.


Dessa två produkter var det som jag fick prover av. Änsålänge faller de mig i smaken då min hy blev riktigt len.

Who I am


Ni kanske vill ha en närmare presentation om vem jag är.
Mitt fullständiga namn är Lovisa Anna Ulrica Hansson. Jag skulle egentligen heta Victoria i andranamn istället för Ulrica vilket jag hade tyckt bättre om, men det fick min kusin som andranamn istället. Jag ska till hösten börja mitt tredje år på danslinjen på C4 gymnasiet. Därav kommer jag också snart fylla 18 år. Det är väl då livet börjar på riktigt.. jag är ingen person med klara drömmar och mål utan jag tar dagarna som de kommer och så får tiden utvisa resten. Jag älskar melon och jordgubbar och jag tycker att kärlek är det finaste som finns. Jag är svag för killar med ett födelsemärke vid läppen. Något annat som jag tycker om är mode och att läsa bloggar. Genom olika bloggar kan man hämta inspiration och så tycker jag om att läsa texter, särskilt texter om kärlek och såntdär fint. Men jag beundrar de människor som har förmågan att skriva helt otroliga texter. En annan sak jag brukar göra när jag finner en blogg intressant är att gå igenom alla publicerade blogginlägg för att få en bild av personen bakom bloggen. Slutligen tänkte jag tala om för er att dans är min passion. Jag bokstavligt talat älskar att dansa, att uttrycka känslor, känna musiken inom mig och framför allt att dansa på scenen. Det är när jag dansar på scenen som jag kan bemöta publiken och det är en otrolig känsla.


Sommarkärlek

Väntan var lång. Tillslut dök han upp på perrongen. Hans ben var solbrända efter sommarens bravader, solen hade blekt hans hår i en ljusare nyans, hans iPhone vilade i  hans hand och han bar tröjan jag hade gett honom innan han åkte. Han sken upp när han såg mig och började gå emot mig. Över sin högeraxel bar han sin weekendbag. Mina gröna ögon följde honom med blicken. Han var så vacker, om inte ännu vackrare nu. Han tog mig i sina armar och jag andades in hans underbara doft, hans signaturdoft. Våra läppar möttes och vi kysste varandra. Han smakade mint.

Vi tog varandra i handen och gick tillsammans från stationen ner för trapporna. På vägen dit kunde jag läsa av flera tjejers blickar som sade att de gärna hade varit i mina kläder. Jag tog ett stadigare grepp om hans hand vilket gjorde att han förde mig närmare intill honom. Vi promenerade längs gatan och stannade till vid ett glasscafé en liten bit bort. Möblerna på uteserveringen värmdes upp av den varma solen. Några fåglar pickade i sig rester av våffelstrutar på marken. Det var sommar i luften.

Från och med nu kan ni läsa mina texter som kommer finnas under kategorin Mina texter i högerspalten. Den här texten ovan är en av dem.

28

I min hallonröda iPod kan man alla låtar från Oskar Linnros nya album "Vilja bli" och jag har fortfarande inte tröttnat på dem. Låg ute i trädgården och lyssnade på musik och solade nu på förmiddagen . Så sjukt fint väder ute! nu ska jag nog ut en sväng igen. Det hade inte varit fel med en piggelinglass nu.. godaste isglassen enligt mig.


.

Söndag, har lapat sol på stranden och ätit mango och melonglass i åhus. Lovely!


Midsummer

hej lördag, dagen efter en fin midsommar. Umgicks med fina människor, pappa, Annica, Farmor och Farfar. Vi började dagen i Åhus med tunnbrödmackor och cheesecake. Under solens strålar satt vi med våra kransar i håret, med det blå havet på vänster sida. Lovely. Fram emot kvällen åt vi god midsommarmat och jag åt kötbullar då jag inte tycker om fisk. Efter det förtärde vi jordgubbar, grädde, glass, maränger, daim, you name it..

Det är så man ska tillbringa midsommar, med människor man tycker om.


En stad i min smak

Nu är jag i ett soligt Göteborg. Haffade kameran i högsta hugg vilket resulterade i dessa tre bilder. Snart ska vi ta spårvagnen till staden och kolla i butiker.

En sån här fin skål och burkar kan man hitta på en av Felicias hyllor.

 

En klarblå himmel.

 

och söta pippifåglar.

 

Jag trivs utomordentligt bra här!

 


Göteborg nästa

Imorgon beger jag mig till Göteborg. Wiho! där ska jag tillbringa tre, förhoppningsvis soliga dagar med min syster Felicia. Det ser jag verkligen fram emot. Äta kanelbulle i Haga, shoppa, fotografera och sånt fint tackar man inte nej till. Det kanske även blir lite godis från 4-gott också, i alla fall om jag får bestämma. Felicia har varit gullig och länkat till min blogg vilket har resulterat i över 100 unika besökare. Har funderingar på att börja publicera texter, lägga upp mer bilder, dokumentera mer helt enkelt och även uppdatera mer. Vad säger ni om det, det låter väl bra.


Felicia på bilden som även har den här fina bloggen.

Vår egen ängel

Den 19 juni är också ett datum då min mammas födelsedag skulle ägt rum om hon hade levt. Då hade hon fyllt 46 år. Starka känslor väcks till liv och jag kunde aldrig tro att hon skulle lämna alla oss på det sätt hon gjorde. Livet kan tyckas vara orättvist i många situationer. Hon var trots allt min mamma, min älskade mamma. Hon som läste sagor för mig, som gjorde utflykter, som sydde kläder, som uppfostrade mig och mina syskon och som var otroligt stark. En sådan vacker människa med ett hjärta av guld. Nu finns hon inte längre med oss, tyvärr. Men hon finns i våra hjärtan och där kommer hon alltid att ha en hedersplats. Vår egen ängel.

Kungligt bröllop


Den 19 juni. Dagen då Victoria och Daniel gifter sig. Enligt mig är det så otroligt vackert med bröllop och jag anser att det är trevligt att kunna följa det kungliga bröllopet i minsta detalj. För att inte tala om alla vackra kreationer som alla kungligheter bär. Långa sidenklänningar, fina håruppsättningar och dyrbara smycken. Kärlek är vackert. Victoria och Daniel är också ett bevis på att man inte behöver vara kunglig för att charma en prinsessa. Det är deras kärlek till varandra som är betydelsefull och paret strålar av lycka.

Jag ser kronprinsessans bröllop som en historisk händelse och valde att följa det genom tvn. Firade lite smått tillsammans med familjen med bubbel och chokladdoppade jordgubbar. Det är inte ofta man får ta del av sådana händelser. Det finns de människor som fullkomligt är emot bröllopet, människor som anser att de använder deras pengar osv. Jag är inte en av dem.

Graffiti café


Nu har Felicia åkt tillbaka till Göteborg. Men vi hann med en god lunch på graffiti café innan hennes tåg skulle avgå och dessutom hade vi turen att få en påse med godsaker från willis, som de delade ut på torget. Har lapat lite sol såhär på eftermiddagen, druckit päroncider och ätit päron choklad som fanns med bland godsakerna. mums!

Sunshine

Nu är väskan min. Den kommer användas mycket i sommar. Felicia har kommit hem på en snabb visit då hon åker till Göteborg imorgon igen. Jag älskar vädret och vi har grillat i trädgården. Jag hoppas att vädret håller i sig, det hade varit fint.


Sommarfrukost

Hallon, mjölk och allbranflingor.


.


En tygpåse som är designad av självaste Lovisa Burfitt. Den kommer finnas att köpa på H&M nu i juni.  Tygpåsen faller mig i smaken och passar utmärkt till sommarens varma dagar när man inte ska ha så mycket med sig. Dessutom går 30% av försäljningen till unicef. Fint tycker jag! Något som är extra fint är hennes förnamn är likadant som mitt. Så det är också en anledning att jag vill ha tygpåsen i min ägo, för mitt förnamn står präntat på den.

FASHION.


Det blev ett modetips ni får ta del av idag och idag är det fokuserat på killmode.
Jag fastnade för den här bilden när jag fick syn på den. Ett par uppvikta jeansshorts kan inte bli annat än bra när ett par bruna ben syns under dem. Och hur fint är det inte med en öppen kavaj till en lite enklare outfit. Jag tycker det är snyggt att han har valt att ha en mörkare t-shirt under och sen att ha en vit tygpåse lite nonchalant i handen. Slutligen kunde han inte valt ett par mer passande skor än de converse han har på sig. Jag är väldigt svag för converse på killar. Jag får ett intryck av att han är en modemedveten kille, det kan man också se på hans frisyr som var och varannan kille går runt med idag.

Bilderna kommer givetvis från stockholmstreetsyle.

Tuesday


Andra dagen på sommarlovet och solen lyser med sin frånvaro. Hur är det nu tänkt att man ska få en fin färg på kroppen.. istället för att klaga mer på vädret ska jag bädda ner mig under mitt duntäcke och titta på avatar. Jag må tillhöra de sista personerna på planeten jorden som inte sett den än. Jag har stora förväntningar på den filmen.

Om ni besöker min blogg lite senare under dagen så kommer det finnas bilder, musiktips eller ett modetips att ta del av.


Monday

 

Måndag. Första dagen på sommarlovet. Jag läser ELLE och dricker fruktsmoothie. Nu ska jag ut i trädgården och lapa sol. Sen när pappa kommer hem i eftermiddag har jag ett sommarkort i min ägo.

Puss.

 


Good at Being Alone

Det här är ett dansnummer som en tjej som går på Lunds dans & musikalgymnasium har koreograferat. Det var med i sommarshowen som jag såg idag och jag tycker att det är grymt bra. Mina vänner Johanna, Hannah och Linnéa var också jätteduktiga och det var kul att se hur mycket de har utvecklats. Fast jag saknar dem väldigt mycket!


Vilja bli

Oskar Linnros nya album vilja bli finns nu tillgängligt på spotify. Jag gillar det starkt!


Inspiration

 


9

 

Det är onsdag och jag är ledig idag. Jag har bakat en kladdkaka som dock inte blev lika god som den brukar bli. Jag har faktiskt aldrig misslyckats med den kakan, men just idag gjorde jag det. Det kanske är dags att städa rummet när pappa frågar om jag samlar på kläder... bilderna ovan är resultatet från dagens fotografering.

Jag vill veta vilka ni är som läser min blogg. Kan ni inte lämna en söt kommentar i kommentarsfältet. Det skulle göra mig glad!



You make me proud

I helgen tog min syster examen i technology management och vi var givetvis på plats för att fira henne! det bjöds på bubbel och god trerätters middag på Grand Hotell. Framåt kvällen/natten dansade vi till jazziga låtar som ett liveband spelade. Jag är verkligen otroligt stolt att hon tagit sig igenom en herrans massa år av studerande.  Dagen efter blev det mer firande och då kom även farmor, farfar, faster och småkusinerna. Så jag har haft en väldigt trevlig helg i Lund.


Emilia med sitt diplom utanför universitetsbyggnaden.

 


Apple

Nya iPhone 4 som kommer släppas i vårt avlånga land i juli. Jag vill ha en vit sådan telefon i min ägo. Det är något speciellt med vita teknikprylar. Det är både stilrent, klassiskt och snyggt.

Designen på den nya telfefonen är helt i min smak. Om man kan säga att en teknikpryl är vacker så säger jag att den här är det.


Ni kan läsa mer om den nya telefonen här.



Music

Lyssnar på Robyn i mina lurar. Dancing On My Own är en låt som gärna får gå på repeat.


Friday I´m in love

Underbar fredag. Middag på taste med pappa, kortspel i solen med vännerna, piggelinglass, cider och jordgubbar. Love it

In the sunshine


På grund av brist på inspiriation så lägger jag upp den här nytagna bilden på mig. Tycker inte om när det inte uppdateras här på bloggen och jag tror inte att det uppskattas av er som går in och besöker heller. Det har varit underbart väder exakt hela dagen. Så härligt! det lär ni inte ha undgått eftersom det har varit sjuhundraelva statusuppdateringar om det på facebook.

RSS 2.0