GOTT NYTT ÅR


bilderna ovan har jag tagit från den här sidan.


om jag var en färg skulle jag vara ljusrosa
om jag var ett nummer skulle jag vara en 5:a
om jag var ett djur skulle jag vara en chihuahua
om jag var en sång skulle jag vara en danslåt med mycket tempo i
om jag var ett klädesplagg skulle jag vara en oversize kofta
om jag var en sko skulle jag vara en ballerinasko
om jag var ett väder skulle jag vara en solig vårdag
om jag var en känd person skulle jag vara Blake Lively
om jag var mitt i en dröm skulle jag vara en känd balettdansös på broadway.
om jag var en disney-prinsessa skulle jag vara askungen
om jag var en dryck skulle jag vara en smoothie
om jag var någon slags mat skulle jag vara en fräsch sallad
om jag var en årstid skulle jag vara sommaren
om jag var ett fotografi skulle jag vara uppförstorad på en vägg
om jag var en blomma skulle jag vara en orkidé
om jag var ett intrument skulle jag vara en dansande ballerina i ett smyckeskrin
om jag var en smak skulle jag vara hallonsalt
om jag var en doft skulle jag vara vanilj eller cocos
om jag var en känsla skulle jag vara lycka


COZY


Ikväll ska jag bara ta det lugnt och titta på Victoria´s secret fashion show. Imorgon är det paaarty! woho. Vi säger hejdå till året som har gått och firar in det nya med bubbel och raketer. Fint!
Vet inte om jag har något nyårslöfte. Kanske att börja med någon ny träningsform som yoga eller gym, prestera bättre i skolan och klara av att gå ner i spagat. Det får kanske bli mina tre nyårslöften. Sedan är det en annan femma om jag lyckas hålla dem. Det återstår att se..

PROM DRESS

Blev en heldag i Malmö idag tillsammans med tjejerna. Väldigt trevligt! började dagen med en mocha latte på espresso house. Sedan fyndade jag en mörkblå kavaj med guldmelerade knappar och en svart spetsklänning utan band. Ska se om jag hittar ett par rosettklämmor i veckan.

Det hade inte varit helt fel att bära den här vackra tyllkreationen från Acne på nyårsafton. Åh, så underbar!



OH MY

Vilken otroligt bra låt! Robyns original är bra, men den här är så mycket bättre.


A CUP OF TEA

Den här fina tekoppen var en av mina julklappar, som jag fick av Felicia.

Ett samarbete mellan Lisa Bengtsson och Indiska.

Den blir perfekt att använda nu i vinterkylan.


ANNANDAG JUL

 



..och jag längtar tillbaka till Thailand.



Juldagen

Nu har jag äntligen fixat designen på min kära blogg. Den var så fruktansvärt tråkig innan! Hoppas det bidrar till att jag bloggar mera. Änsålänge kan man ännu inte se den, men den kommer att dyka upp så småningom. Kommer kanske ändra några små detaljer, som jag inte har orkat fixa. Nu är julafton över. Den firades hemma hos oss med julbord, kalle-anka, julgodis, julklappsutdelning, spelande och julnattsmässa. Summan av kardemumman så var det en helmysig dag!

Nu ser jag fram emot att fira in ett nytt år. Det vankas nyårsfest för min del med vänner. Jag har ännu inte hittat den perfekta nyårsklänningen, men den ska hittas. Ska kolla in utbudet i butikerna i veckan som kommer. Jag hoppas på att 2010 kommer bli ett bra år jämfört med 2009 som kunde ha varit bättre.

Puss♥

21 december

Alicia Keys – Love Is Blind

Lyssnar på låtarna från Alicia Keys album "The element of freedom"
Det tycker jag också att ni ska checka in. Finns många bra låtar där, t.ex. den jag länkat ovan.

Jag har tränat idag och gjort balettövningar. Märker att jag har utvecklats en hel del sedan jag började på danslinjen. Förrut visste jag knappt vad man skulle tänka på när man gör en plié. Balett är riktigt bra träning för kroppen och bygger upp långa muskler i kroppen, framförallt i lår och ben. När lovet är slut är det dags för en ny termin och då börjar kursen i modernt med Lena. Det ska bli otroligt kul! Men innan dess ska jag njuta fullt ut av jullovet. Så mysigt att umgås med familjen, äta julgodis, kolla på Kalle anka, öppna julklappar och sist av allt gå och lyssna på midnattsmässan där Annica ska sjunga med sin kör.


Nu är det endast tre dagar kvar till julafton. Imorgon bli det ingen sovmorgon för min del då jag ska ha dansträning i skolan. Efter det ska de sista julklapparna inhandlas!

Julmys

♥Alla träden är klädda med vit snö. Så härligt att titta ut genom fönstret och få syn på den vita gnistrande snön som ligger på marken. Idag är det julstädning som gäller! Det ska ju vara fint inför jul.

Igår var det tjejkväll i knislinge med alla underbara tjejer, därav tre tjejer som man saknar allt för ofta! Otroligt mysigt att träffas igen. Vi har redan hunnit smida nya planer, där bla skridskoåkning är inräknat. Åh, underbart. Ikväll ska det bakas fler delar till vårt kära pepparkakshus. Det kommer bli så fint när det är klart.

Julavslutning

Har äntligen jullov!
Dansade på avslutningen på teatern idag, det gick utomordentligtbra. Kul var det också! Så nu har man äntligen jullov, fast jag kommer att ha dansträningar till ett projektarbete i början på nästa vecka. Vilket känns kul, lite träning måste man få på lovet, inte bra om man blir för otränad ;)

Imorgon är det tjejkväll/julmys som gäller. Mysigt! Får träffa tjejerna som går i Lund också, så otroligt kul! :) Längesedan jag träffade dem. Annars börjar det närma sig julafton och det har kommit snö till skåne. Ganska otroligt.. var nära att ge upp hoppet om att få uppleva en vit jul. Men nejdå, snön hittade hit!


En bild från julavslutningen på teatern, i slutet av vårat dansnummer. Jag är dock inte med på bilden.
Står någonstans där bakom i folkmängden.

Hej mitt vinterland!

Nu har snön hittat till skåne, woho! Fick ELLE idag också, där självaste prinsessan Madeleine blivit intervjuad för sitt engagemang tillsammans med childhood. Så fint! efter att jag läst hela intervjuen på ungefär nio sidor vill jag också vara ägare till ett childhoodarmband. Ett armband där varje pärla har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. För vem vill inte ge de utsatta barnen en bättre barndom.


Imorgon är det genrep på teatern som gäller för min del, både kul och drygt. Eftersom jag ska befinna mig där mellan 10.00-18.00, så det blir en heldag. På fredag lämnar jag skolan för ett efterlängtat jullov. Det gör jag efter en fin julavslutning på teatern där jag ska medverka i två dansnummer. Sen ska det firas in ett nytt år 2010 och därmed gå färdigt tvåan på gymnasiet.

Puss.

14:e december




Börjar veckan med en relativt bra dag.
Elever i skolan som var på jakt efter en guld-tomte som några hade gömt. Dock var det nog ingen som hittade den. Fick tillbaka ett prov i kultur och idéhistoria med ett mycket bra resultat. Har haft balett idag och idag ville inte min kropp som jag ville, på grund av min förkylning så kunde jag inte prestera maximalt. Men jag var ändå med och gjorde mitt bästa. Idag hade jag också en scenografi lektion där vi fick prova på att sminka sår. Det var riktigt kul och flera sår såg väldigt verkliga ut. Annars har jag lyssnat på julmusik, för att få lite julstämning. I veckan ska det inhandlas julklappar till la familia. ♥

Sjukling

Jag har gått och blivit sjuk!,  ska därför vila upp mig med godis och idolfinal ikväll. Vilket är mycket passande när man fryser och känner sig allmänt trött. Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan jullov också. Härligt!

Mina vänner-fylla-i-bok


Hittade en rolig idé på min syster Linnéas blogg. En Mina Vänner-fylla-i-bok fast på internet.
Här har ni min egna.


Julmys


Gårdagen spenderades i skolan och på café fenix med danstjejerna. Omkring 8 st tjejer, så vi fick låna ett bord av några killar som satt och fikade brevid oss. Mysigt var det iallafall! Som ni vet så tycker jag om att spendera timmar på mysiga fik. Chailatte och lussekatt är en bra kombination i december.

På söndag blir det julbak dvs fortsättning på vårt pepparkakshus som ska vara en mindre version av vårt hus. Spännande att se hur det blir. Vi gör några delar av huset varje advent

Jag har blivit brunett! som ni kan se på bilden ovan och det trivs jag bra med att vara.

Puss.

december




Svävar på små moln♥
Allt dansade gör mig levande. Nu väntar julavslutningen på teatern då jag kommer befinna mig på scenen och medverka i två danser. That´s how I liked it. Dessutom ska jag vara med i Sannas projektarbete som är en dansföreställning! woho, så imorgon ska det tränas koreografi och innan det ska jag till frisören. Det är dags för en förändring när det gäller håret.




RSS 2.0