Äppelmarknaden

Äppelmarknad med familjen stod på dagens kalender. Kika på fina äppelkonstverk, den traditionella äppeltavlan, lyssna på musik, dricka varm äppelmust med kanel, fika äppelknyten, köpa fina anteckningsblock i små & mysiga butiker längs gatorna och gå runt och titta på allt folk och bara njuta av en mysig söndag i Kivik. En fin dag helt enkelt med äpple som huvudtema. Allt blev lite bättre med sol och höstväder, minus lite duggregn. Som ni säkert vet vid det här laget så ligger hösten mig varmt om hjärtat. Kameran var med så ni också kan vara med på ett hörn.
Äppel i mängder.
 
Far & dotter.
 
Ett av alla fina äppelkonstverk.
 
Fina och glada Annica och pappa. 
 
ännu mer äpplen..
 
Trött höst-tjej på väg hem.
 
Och sist men inte minst godaste varma äppelmusten med kanel i en take away mugg.
 

Stand up for femininity

Lördag. Denna dag har spenderats tillsammans med pappa på Nova Lund och i Malmö. Förtärde god lunch på TGI Fridays innan regnet föll ner från himlen och njöt även av goda chokladpraliner. En mycket trevlig dag trots att turen inte var på min sida. Fick med mig en goodiebag med lite smått & gott. Jag var nämligen på casting för novas modelltävling med sweden models idag. Tyvärr gick det inte hela vägen, men jag gick därifrån med lovord från juryn så jag är nöjd med min insats. Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle medverka på den modevisningen. På vägen hem provade jag denna energidryck för kvinnor, god och framförallt snygg design på förpackningen. Tummen upp för denna dryck. Girlpower när den är som bäst! 

Ett steg närmare rätt,


 
Så mycket tankar och känslor som cirkulerar i mitt huvud just nu. Men jag har mycket energi som vill ut och jag vet en massa saker jag vill uppnå och göra i mitt liv så jag ska kämpa och ta mig uppåt sakta men säkert. Jag har skrivit dagbok nu de senaste dagarna och det är jätteskönt att pränta ner allt som hänt och som man tänker på. Det är som en storm i mitt lilla hjärta just nu. 
 
Hoppas ni har överseende med det ni fina läsare som kikar in här. 
 

Business Woman

 
 
Business
Fortsätter lite på businesstemat och bjuder på detta kollage. Är lite insnöad på sådana plagg just nu. Så snyggt att bryta av en klassisk outfit med en knytblus. Lite i stil med blondinbellas outfits. Kvinnligt, power men ändå åt det striktare hållet. Som en äkta business woman.
 
 

Fina Kavaj

Kavajen med stort K har flyttat in i min höstgarderob. Tänkte använda den som ytterplagg då den är lite tjockare. Fyndade den ibland reaplaggen och lyckades haffa den sista i svart. 
 
 
En glad Lovisa. 
 
Gillar slaget på kragen och knapparna blir en fin detalj! 
 
Den har även ett sådant här fint mönster innuti. 
 
Tror minsann att det här kommer vara mitt bästa och mest använda höstfynd! Ger en dressad look och gör sig snygg med en ljusrosa blus med volang undertill. Såg nu i efterhand att Sofi Fahrman hade provat en liknande kavaj fast till en desto högre prisklass. Är väldigt nöjd då min var betydligt billigare! 
 

Höstpepp

Hösten är väl härlig? jag älskar den. Denna torsdag har innehållit jobbsökande i staden och ett besök på arbetsförmedlingen. Gjorde även värsta fyndet inne på H&M, en jättefin kavaj blev min! Så himla fin. Men den får ni se imorgon! Promenerade längs med tivoliparken och med vattnet. Gav mig också ut på en springrunda i skogen ikväll, skönt! Hoppas ni haft en fin torsdag ni fina.


Höstplagg Med Stort H




 
 
Höstplagg med stort H
Ber om ursäkt för en dålig uppdatering här på sistone. Jag är i alla fall hemkommen ifrån Stockholm och bjuder på några fina höstplagg som jag väldigt gärna skulle slänga på mig. Färgen på väskan är underbar! Imorgon kommer bloggen vara i sitt rätta jag igen, så håll ut alla ni fina som kikar in här! Hoppas att ni får en mysig onsdag kväll så hörs vi som sagt imorgon.
 
Puss.
 
 

The City

Ser Stockholm vakna genom fönstret. Med en kaffe och min skrivbok skriver jag ner lite bloggidéer och passande tema till nästa modeartiklar. Perfekt sätt att börja dagen på. Hade en riktigt trevlig kväll med konsert och drinkar. Har fått en ny favorit i drinkväg, hallonmojito! Njöt av min födelsedagspresent så mycket man kan göra. Konserten med Fun var grym med trevligt sällskap och en pepp publik var stämningen på topp! Ska strax ge mig ut i kylan och kolla på ett fint halsband jag vill ha i min ägo. Sen får vi se vad denna söndag har att bjuda på.


Fun i Stockholm

Fun, jag är glad, glad, glad för imorgon sitter jag på ett tåg mot kära Stockholm. Det är nämligen konsert med bandet Fun på lördag kväll som står på schemat. Lite roligt att konserten på Debaser är slutsåld, så tror det blir bra drag! Fick konsertbiljetter när jag fyllde år. Om det är någon fin bloggare som vill ses över en fika i huvudstaden på söndagen hade det varit roligt! Ser verkligen fram emot denna helg i Stockholm.
 

Animal

Gårdagens något djuriska detalj. Plocka fram de små djuren och låt de pryda din arm, ditt finger, dina öron eller din hals. Vad som än känns bäst för dig. Jag tänker i alla fall bära min silvriga tiger runt min handled. Eller varför inte över den stickade som på bilden.

Fint På Väggen

Tavlan på väggen är nu klar. Nya bilder har tagit plats i den vita ramen och jag är nöjd med resultatet. Nu ska bara anslagstavlan fyllas med inspirationsbilder och texter sen börjar det likna något i rummet. 
 
 
Vad tycks? 
 

Stickat & Höstlöv

Halsduken med pälsbollar och luva fick åka fram denna krispiga torsdag.
 
Matchar mörkgrönt, vitt, skinn och svart. 
 
 
Tog en promenix i parken ibland höstlöven. Skönt att rensa tankarna. Har precis skickat in min 4:e artikel. Ska se om jag får klart min visionsboard och så ska jag sätta upp lite fina bilder i min ram jag har på väggen. Ut med det gamla och in med det nya. Hoppas ni får en fin torsdag! 

Ljuvligt.

 
La Vie est belle
Ett doftmoln av Lancome´s nya, friska parfym sköljde över mig när jag bläddrade i det nya numret av elle. Med inslag av b la jasmin, päron, apelsinblomma, vanilj och pralin. Ljuvlighet i en flaska. Skapade ett klädkollage som är inspirerat av doften La vie est belle- livet är vackert. 
 
 

Med sina änglavingar

 
 
Ramlade över dessa starka och känslosamma inlägg på mina systrars bloggar så kände att jag bara var tvungen att klä mina känslor i ord. Här kommer dem.
 
 

12 år då den trygga famnen, det fina leendet, den varma rösten, de vackraste bruna ögonen och min kärleksfulla mamma tillsammans med bröstcancern försvinner ur mitt liv, vårt liv. En vacker mamma som samlade på änglar. Jag faller hårt, väldigt hårt. Vet inte hur jag ska lyckas ta mig upp på de vacklande benen igen. Mitt hjärta är tomt och ihåligt av saknad. En saknad som inte går att fylla ut då hon flugit iväg, bort till himlavalven där smärta är ett bortglömt tvivel och där inte den elaka sjukdomen kan sätta spår i hennes kropp. En plats där själen läker. Bort mot änglarnas paradis. För det är där jag tror att hon befinner sig nu min finaste mamma. Hon bar på en styrka som inte är av denna värld och att se denna mardrömsliknande film spelas upp när man sitter på första parkett är inte lätt, inte alls. Man vill vara så himla stark och inte låta sina känslor sippra ut. Man vill kunna skratta, uppleva nya händelser men ständigt knackar påminnelsen på och vill nå ens hjärta. När tryggheten raseras och murar högre än en själv byggs upp och man faller ihop som en växt som är törstig på vatten. Dagen hon flög iväg med sina lätta vingar träffade rakt i hjärtat. Jag kunde inte se klart, jag ville bara väcka henne ifrån hennes djupa sömn och att få höra de allra sista två orden ”gråt inte” gjorde så himla ONT i mitt bröst. Tårar som faller längs söndergråtna kinder, en kall hand mot hennes bröstkorg, en kall hand man ville värma med all värdens värme. Att inte kunna, att inte nå hennes värme, hennes hjärta var ofattbart. Så mycket kärlek, styrka och värme hon bar på, att det bara lämnat henne och kvar i rummet fanns bara en isande kyla och en gosedjursängel. En kyla som trängde in i mitt lilla hjärta. En kyla som har etsat sig fast men som måste göra plats åt värmen. Jag skall gråta, jag skall skratta, jag skall minnas, jag skall älska, jag skall förvara filmen i ett välbevarat arkiv. Och bandet för den overkliga sjukdomen skall jag bära på mitt bröst. För hon kommer föralltid att flyga med sina änglavingar, min kära mamma.

 

Sep. 19, 2012

Hur gärna vill jag pallra mig iväg till närmsta frisörsalong och färga det brunt som Rosie Huntington har det, väldig gärna! Så himla fint och passande till hösten. Hårfärgen är superfin! dessutom hade det varit mäkta skönt att slippa färga utväxten hela tiden. Låt blont göra plats åt brunt hösten 2012. Dessutom är omslaget så vackert med den blommiga bakgrunden. Tummen upp!


Systrarna Von Sydow

Sommarkokboken med Systrarna von Sydow döljde sig i min födelsedagspresent, en aning försenad på grund av flytten men nu har jag den äntligen i min ägo. Och om jag gillar den! Den faller mig verkligen i smaken. Von Sydow bjuder på goda recept, mysia miljöer och inbjudande bakverk. Även fast vi går mot hösttider så finns det en del man kan göra nu också som t.ex. hemmagjord müsli. Den ska definitivt plockas fram nästa sommar! Den är ljuvlig.


När Löven faller...

 
Fall
Vill jag gå klädd såhär. Mossgrönt och svart, två färger som är typiskt höstiga. Detta höstinspirerade kollage blir Inspo of the day

En Tisdagsmorgon

 
Jag säger godmorgon denna tisdag! och kickar igång dagen med denna starka och känslosamma låt! lyssna ni också.

Listan Kan Göras Lång

1. Vad heter du?
Lovisa Anna Ulrica

 


2. Vad kallas du för?
Lollo, Lovan, Smulan, 



3. Vad vill du att folk ska kalla dig?
Lollo eller Lovisa går bra, dock inte sparris..



4. Vad gör du just nu?
Ligger i sängen, lyssnar på musik och skriver denna lista samtidigt som jag funderar på tusen saker.



5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu?
Mysa ner mig i sängen och somna till hans hjärtslag.



6. Vad har du på dig?
Svart och mörkgrönt med guldsmycken, för att vara lite mer exakt: svart klänning från Topshop, svart stickad tröja och gröna strumpisar från COS.



7. Vad har du gjort idag? 
Sökt jobb, åkt ovanligt lång busstur, ätit tacos, skickat post, bloggat, kollat på ett avsnitt av go´ kväll med Ebba von Sydow, bockat av saker på min att-göra-lista, druckit te och kollat på X Factor. Typ det.



8. Vad var det roligaste med din dag?
Att jag tog fel buss, förvirringen var total. Åkte från stan och tillbaka till stan igen, så mycket gillar jag inte stan. 



9. Vad var det tråkigaste med din dag?
Att nya numret av ELLE inte kommit ut ännu



10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? 
hm, perfekt och perfekt. Men då skulle jag vilja vakna upp med någon vid min sida och äta en lång frukost på sängen och sen åka in till stan och strosa runt och kanske shoppa något fint, fotografera lite med kameran, laga hemmagjord pizza med roccula och så får det gärna vara lite höstigt ute.Dagen skulle avslutas med ännu mera mys, en kopp té, ett bubbelbad och tända ljus.



11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser?
En gul vägg


12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt?
Högerhänt



13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med?
Något omöjligt och stress! 

 

14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Höst, alla tider. Min favoritårstid. Det är nog för att jag är en riktig mystjej.

 


15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför?
Julen, den är så mysig, man julklappsshoppar, äter lussekatter, dricker chailatte, kollar på julkalendern och för att man är tillsammans med familjen

 


16. Beskriv den perfekta outfiten?
Ett par välsittande jeans, en vit t-shirt med ficka där fram, en vippig jacka eller en kappa, enkla smycken och gärna i guld och på fötterna ett par stövlar eller kilklackar.

 


17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
hm, jag ogillar ancle cuffs

 


18. På tal om mode, din favoritbutik?
Gillar COS, men har nog ingen riktig favorit.

 


19. Favoritplagg som du har i garderoben? Får gärna illustrera med bild.

Min svarta cape 


20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv?
Något enkelt skulle jag tro. Svarta byxor och en lite finare blusaktig topp.



21. Favoritplagg på en man? 
En snygg skjorta, helt klart!



22. På tal om killar, vad föredrar du, svenskar eller utländska? 
Svenska



23. Beskriv en egenskap hos en man som du skulle vilja ha, t ex mörk röst, synliga ådrar etc.
Vackra ögon, ett fint leende och stora händer. Blev tre stycken..


24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig?
Har haft turen att ha varit med om många romantiska saker, men Köpt en cykel och cyklat hem den till mig. Så fint!! 


25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille? 
Lagt ut rosenblad på sängen i form av ett hjärta och första bokstaven i vårt namn


26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon.
En lägenhet, hehe


27. Vad är den hemskaste presenten du fått?
svår fråga, men kanske ett par örhängen som inte direkt var min stil

28. Cola eller fanta?
Cola och då med mycket is! 


29. Choklad eller sur/salt godis?
Surt och salt!


30. Sallad eller McDonalds?
Sallad


31. Myskväll eller utekväll?
Myskväll
 

32. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Ingenting av dem. Båda behövs för ett fungerande förhållande.


33. Pengar eller kärlek?
Kärlek


34. Tåg/buss eller bil?
Bil


35. Bloggy eller twitter?
Bloggy, har försökt mig på twitter men fastnar aldrig riktigt för det.


36. Tv eller dator?
Dator


37. The Notebook eller Fast and the furious filmerna? 
The Notebook, så himla fin! 

38. Roligaste fyllehistoria?
 det behåller jag för mig själv


39. Pinsammaste fyllehistoria? 
samma här


40. Om du läser bästavän, vem tänker du då på?
Mitt ex 


41. Något som du är riktigt rädd för? Spindlar, framtiden, att misslyckas etc.
Döden och att någon som står mig nära försvinner ur mitt liv.


42. En vacker mening som har fastnat hos dig?
Things ends but memories last forever

43. Dra ett skämt?

haha nä, har inget just nu.


44. Ditt finaste minne från dina gymnasietider/universitets tider? 
Sista dansföreställningen med danstjejerna på teatern på gymnasiet.  


45. Det roligaste som hände dig under gymnasiet? T ex, faceplanta (ramla framför alla på ansiktet)
oj, minns inte riktigt. 

46. Någon som du önskar att du kunde ha gjort under gymnasiet? (t ex vara mer social, vara mindre social)
Vågat tro mer på mig själv, framförallt i dansen men även bland andra människor. Vara mer social och inte vara så hård mot mig själv. Minska kravet på prestationerna. Intalat mig själv att jag inte är det jag presterar. Och njutit mer av tiden. 


47. Något som du vill uppleva i livet som du inte hunnit göra än?
Ja massor, resa, gå flera gånger på catwalken, hitta mannen i mitt liv, skaffa barn, jobba på en tidningsredaktion, skriva färdigt min bok, köpa en egen lägenhet, ta körkort, ja listan kan göras lång..

48. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Göra klart visionsboard, skriva artikel till Modeflickan och göra en spellista. 

49. Beskriv din favoritscen från en film/serie alt. länka med youtube.

 
så mycket passion...


50. Berätta tre saker om dig själv som ingen vet? (sjunger i duschen, äter baklänges middag etc)
Jag dansar framför spegeln, skulle egentligen hetat Victoria i andra namn och jag ville ha en sprak(lillans robot i mysteriet på Greveholm) när jag var liten, skrev till och med upp den på min önskelista.


Höstfint

 

 

Mina fina höstpjucks ifrån Vagabond fick åka på idag. Dock lyste solen på himlen och den där mysiga höstkänslan infann sig inte riktigt. Inte för att jag klagar på sol och blå himmel, absolut inte. Men jag kan inte låta bli att längta till den "riktiga" hösten kommer. Favorit årstiden nummer ett! Bilderna ovan var det bästa jag kunde åstadkomma när inte min Canon G12 var med mig. Lämnade ut några CV:n i olika butiker och promenerade sen ner till parken och blickade ut över vattnet. Perfekta platsen att skingra tankarna på.

 


Promenad Genom Stan

Godmorgon! ny start på veckan med nya möjligheter. Idag ska jag söka jobb. Hoppas hoppas att jag får napp någonstans på jobbfronten, även fast jag vet att det är himla svårt. Men jag kämpar på och hoppas ändå. 
Bilden ovan är ifrån gamla stan i Stockholm. Många fina minnen ifrån den fina staden. Jag är på språng med iPhonen i handen och redo att plåta caféer, butiker mm. En liten flitig Lovisa som då jobbade för Yelp. 
 
 
 
Idag ska jag ta mig an en något mindre stad, nämligen min hemstad. Önska mig lycka till!

Mode med klass

Mode när den är som bäst.
Denna gång får en vacker kvinna med klass ta plats i bloggen. Ni har sett henne på min blogg förut och går under namnet Olivia Palermo. Att hon alltid ska lyckas med sina utvalda outfits... 
 
Lyckad kombo med en slappare tröja och en striktare kuvertväska i handen. Snyggt! 
 
 
Nu ska jag vila ögonen på senaste avsnittet av X-factor. Goodnight!
 
 

A Ponytail


Min standardfrisyr under de senaste dagarna. Uppsatt i hästsvans med en virad hårslinga runt tofsen. Ett säkert kort om man vill ha något utöver det vanliga. Även fint och klassiskt vilket brukar vara min melodi. En lite finare hästsvans helt enkelt.
 
 

En Kaffe.

Efter en härlig utekväll med mojitos och massa dans med fina, fina Nellie är jag nu på väg hemåt. Med kaffemuggen vid min sida blir man lite piggare i alla fall. Denna söndag ska jag ägna åt lite städning och sen blir det att vila ögonen på en film. Ingen händelserik dag med andra ord, men det gör mig ingenting!


Små Fina Ting

Svarta drömmar i skoform.
 
 
 
Vippigt + stickat = lyckad kombo
 
Svarta längder.
 
Åh, skorna är den ultimata höstskon att placera på skohyllan. En vardagssko av finare modell. Och ni har väl knappast missat att det är långa längder som gäller på ytterplagg i höst. Dessa ting hittar ni på Zara och Filippa K. 

Just a reminder.

En förbättrad version av mig själv. Lite smartare och lite bättre helt enkelt. Inte för att jag på något sätt skulle vara bättre än någon annan men det är som en uppgradering på min livsnivå. Lite som att välkomna Lovisa 2.0 s, ja i jämförelsevis med en nyare version av iPhone. Nä nu ska jag inte jag jämföra mitt liv med en modern teknikpryl men ni förstår nog vart jag vill komma. Jag brottas ständigt mellan likgiltighet och spänning på livets nya händelser. Men jag tror också att det blir vad man gör det till. Inställningen är otroligt viktig och gör att vi alla upplever en och samma händelse på olika sätt beroende på våra erfarenheter och vårt välmående. Med en vacklande självkänsla ska jag ta mig upp och bevisa för mig själv att jag kan om jag bara vill. Jag känner stolthet över mina livsval som exempelvis den hastiga flytten upp till Stockholm för hej, hade jag stannat kvar i den lilla staden hade jag inte fått uppleva allt det fina som jag upplevt under året. Många nya människor, ny kärlek, ny bostad och nya intryck. Jag ångrar inte att jag tog mod till mig och flyttade upp, inte alls. Det var snarare väldigt nyttigt och gav mig nya perspektiv på livet. Men jag tror helt enkelt inte att jag var redo att lämna boet och flyga iväg över höga höjder. Lämna det där trygga man så gärna vill ha kvar. Livet kan både vara outhärdligt men också fullkomligt underbart. Jag ska välkomna det nya och memorera det gamla. Det är nu jag har chansen att utforma mitt liv precis som jag vill ha det. Ta hand om mig själv. Fem ord som är väldigt viktiga men som är lätt att ta för givet. Jag ska älska mig själv och leva mitt liv med ett leende på läpparna, för om inte jag gör det, vem ska då annars kunna göra det? 
 
 
Måste våga flyga och våga falla. 
 
Just a reminder.

Leopardmönster

 
Är lite sugen att anamma leopardtrenden i små doser som t.ex. på sjal/halsduk. Fint att matcha till en enkel outfit i övrigt. Gillar inte när det är för mycket av någonting men litegrann är fint. Och så ser den ju väldigt mysig ut! 

Good Morning

Godmorgon! 
Vilka är ni fina människor som läser min blogg? 
Kan ni inte göra en mini-presentation av er själva i kommentarsfältet nedan. Det hade varit så kul och jag är så nyfiken på er läsare! 
 
 
Lägger upp en bild ifrån när jag hade lite somrigare kläder på mig. Gillar kombinationen med vitt och orange och ett tips är att bära långärmat upptill till shorts eller kjol om man nu hellre vill ha det. Älskar färgen på shortsen! 

Höstens Mode

 
Fall Fashion
Hösten knackar på dörren och plaggen i kollaget ovan hade jag gärna burit. Snyggt med en slappare tröja till en lite vippig kjol. Runt halsen virar jag gärna flera varv med en lång stickad tubhalsduk, snyggt och bekvämt. En skinnjacka är tidlös och något som alltid fungerar att ta på sig.
 
Det här är min syn på höstens mode.
 
 

Balett

 
Ikväll ska jag dansa balett. Ska bli så himla roligt att ta tag i i dansandet igen. Ska också bli kul och se hur mycket teknik som sitter kvar ifrån gymnasietiden. Vigheten finns där nog i alla fall. Ser verkligen fram emot 1,5 h dans! 
 
De fina bilderna hittar ni på weheartit.

Blueberry Style

 

 Mitt senaste jobb för Modeflickan ligger uppe.
Denna gång är det blåbärsblått ifrån New Yorks catwalk som dominerar. Ni hittar den här

Höstinspo

 
 
Bjuder på lite höst-inspo att bli inpspirerad av när löven faller ifrån trädgrenarna. Gillar den quiltade jackan i mitten starkt! Snyggt med mockadetaljerna på axlarna. Men jag är även sugen på en längre kappa och då gärna i grått. Vad föredrar ni att bära när kylan tränger sig på? 
 
 

Love,

Det är tomt, hennes hjärta är trasigt. All kärlek och värme har sipprat ut och kvar finns en tomhet av dess like. Hjärnan går på högvarv medan hjärtat tappert pumpar ut röd färg innuti hennes kropp. Fina och underbara minnen spelas upp som en film i huvudet, farvälet i ösregnet är den scen hon ser om och om igen. Regnet som faller ner och spolar bort det fina som de hade tillsammans, deras kärlek, allt flyter med i regnpölarna som bildas på marken de står på. Han vill gå, hon vill stå still. Ur de vackra bruna ögonen faller tårar ner längs hans kinder. Hon vill ta hans hand i sin och låta han gömma henne i sin varma famn, andas in hans doft, lyssna till hans hjärtsång, men hon vill inte falla, hon får inte falla så hon låser in sina känslor bakom ett galler i kroppen. Han är uppriven, hennes stora kärlek. Hennes hjärta. Och hon är orsaken till att det har fallit i tusen bitar. Lilla hon och hennes handling. Det är dags att fylla boken med nya kapitel, det är dags att vända blad. Den enorma saknaden finns kvar i hennes hjärta och där kommer han alltid ha en plats. De fina minnena, deras film, som hon kan spela upp när hon vill och vart hon vill då han ständigt finns i hennes tankar. Hon spelar deras spellista som hon skapade i början av det som skulle bli deras, när de blev ett tillsammans. Fina kärlekslåtar fyller de vita hörlurarna och hon känner hur klumpen i bröstet sakta växer och hon sjunker som en sten. Men hon ska bära på den saknad, sorg och kärlek hon känt och känner för hon skall inte flyga iväg. Det är dags att hon prövar sina vingar och det ska hon göra, men först måste hon öva på att flyga. Hon är som en fågel som har lämnat parholken. Det är dags för henne att pröva sina vingar. Och det själv.

 

I do not love you for the way my heart
Seems to live somewhere inside your chest
And I do not love you for the way your arms
They can hold me until I forget
And I do not love you for the way you’ve been
Exactly what I’m looking for
I love you for all of this and so much more


Hello Sunshine!

Sol och sommarvärme mitt i september. Jo jag tackar! med 24 graders värme placerade jag mig i en av de vita solstolarna i trädgården och avnjöt en sandwich glass. Bytte ut min stickade mot en vit t-shirt med blommor upptill och orangea shorts. 
 
 
Nu ska jag vila ögonen på en kärleksfilm, älska mig igen.
 
 
 
 
 
 

Marc By Marc Jacobs

 
 
 
 
Säg hej till min nya fina datorväska! En av mina födelsedagspresenter och jag fullkomligt älskar den. Kommer ifrån mitt favoritmärke Marc By Marc Jacobs. Tror att min vita Mac kommer trivas mycket bra innuti denna väska. 
 

Krage & Stickat

 
 
Börjar veckan med skjorta under min vita stickade. Fint tycker jag. Nu är det dags att fixa fram lite frukost sen får vi se vad denna dag kommer innehålla. Kanske tar en promenix lite senare idag och då följer kameran med.
 
Hej så länge!
 
 

Not Without My Collar

 
Kragar
 
 
Fint i klädväg. Plagg med markerad krage upptill får gärna flytta in i min höstgarderob.

Sånt Som Är Vackert

Naturligt och vackert i ett och samma fotografi. Älskar hårfärgen och hennes ögon är magiska.
Det är Tiera för ELLE hösten 2012. Liknande bilder som den här kommer att finnas under en ny kategori, sånt som är vackert. Hur låter det? 

This Weekend

Helgen har innehållit trevligt restaurangbesök på M.E.A.T i Lund, presentköp i lilla staden, god middag och mini- Ben & Jerry´s och 20-års fest. En trevlig helg helt enkelt. Och snart ska jag cykla med pappa då vi ska cykla hem deras cyklar som är i Vinnö. Det kan jag och min lilla trötta kropp behöva. Invigde även min nya vita skjortklänning som jag fick av Felicia. Fint! 
 

The Vermonster, en av mina favoriter! 
 
 
 
 

M.E.A.T

Födelsedagsmiddag för Linnéa på M.E.A.T igår med nästan hela familjen på plats. Både god mat, snygg inredning, trevlig personal och trevligt sällskap. Precis så det ska vara! Beställde in Entrecot från grillen och till det serverades det pommes, grönsaker och steaksauce. När det var dags att få in dessertmenyn blev mitt val chokladmousse med passionsfruktsgelé, karamelliserade macadamianötter och rostad kokos. Supergott! Så det blev en mysig kväll tillsammans med min fina familj. 
 
Lite industri-inspirerat tema på inredning.
 
Snygga paret matchade fint i randigt.
 
 
 
Glada tjejer. 
 
Annorlunda men fina tavlor på väggarna.
 
Linnéa och pappa på andra sidan bordet.
 
Kvällens underbara dessert- choklad "passion"
 
Och sist och minst, fina Felicia som anlände lagom till desserten. 
 

Business.


svängde inom H&M och provade denna fina kavaj. Gillar den riktigt mycket och känns perfekt till hösten. Ett sådant klassiskt plagg man behöver ha i sin garderob. Hittade också en väska i ljust skinn som var himla fin. Dock inget köp då inte min ekonomi tillåter det. Nu väntar systemet!!


Födelsedag,

Den 5 september var det dags för lillayster Almina att fylla 10 år! och det firades med..
 
Sång och presentöppning på sängen.
 
 
 
Ansiktsmask, en av alla presenter.
 
Prinsesstårta
 
Gräddtårta
 
 
och slutligen lilla födelsedagsbarnet (spöket) själv.
 
Och idag den 7 september fyller en annan syster år, hela 25 år! och det ska firas med middag på Meat i Lund. Så grattis grattis till Linnéa!! 

Pretty Girl.

Såhär vacker var Kate Bosworth vid invigningen av Proenza Schoulers första butik. En outfit med stil och så sportar hon grönt vilket är så himla fint och höstigt! 
 
 
Hello pretty girl.

Denim.

 
Denim
Är mycket sugen på en denimskjorta av enklare sort och kombinera den med svart på både skor, byxor och väska. Ett säkert kort om ni frågar mig. 
 

Godmorgon!

Vaknar upp till denna underbara utsikt genom fönstret. Ska snart fixa fram till frukost och lite senare blir det en promenix runt sjön. Har kameran med mig så ska lägga upp bättre bilder sen. Tänkte även bjuda på bilder ifrån lillasysters firande som ägde rum igår.
Hoppas ni får en härlig dag för det ska jag ha iallafall! 

Go Green.

Min 2:a modeartikel ligger uppe, denna gång med en mycket passande höstfärg som tema. Hoppas ni gillar! http://modeflickan.se/2012/09/go-green/


Välkomna Hösten

 
Hösten,
 
 
Snart är det dags att välkomna hösten och september har börjat. Vad denna månad kommer att bjuda på återstår att se. I höst vill jag b la skriva artiklar, fika och mysa med vänner, umgås med familjen, bära fina höstplagg, gå långa mysiga promenader, fotografera, lyssna på mysiga spellistor, kolla på bra tv-program, serier och filmer, mysa runt i stickat, dansa, dricka kaffe och te, bada bubbelbad, baka, läsa böcker och mycket, mycket mer.
 

Modeartikel, Modeflickan

Min allra första men absolut inte sista artikel ligger upp på Modeflickans hemsida! det känns lite overkligt att se sina ord publicerade där, men otroligt roligt! Så nu klassas jag alltså som skribent och kommer skriva en valfri artikel under kategorin mode varje vecka. Eftersom Stockholm Fashion Week varit i fokus de senaste dagarna fick det bli temat denna gång. Vad nästa artikel kommer att handla om får ni se, så håll utkik!
 
 
Ni hittar den här http://modeflickan.se/2012/09/j-lindeberg-entrar-mbfw/ 
 

Kom gärna med respons så blir jag glad!
 
 
 
 

Fika på Duvanders

Denna lördag mötte jag upp min moster Rebecka och vi slog oss ner inne på duvanders(duvan) för att förtära en bakelse och ett tropiskt te med slag av karibien. Men måste medge att det luktade godare än vad det var, sen att tevattnet var lite halvvarmt gjorde inte saken bättre men min bakelse var god iallafall. Hallonmousse med ett karamelliserat hjärta ovanpå. Fint! hann även med att kika på den kungliga hästparaden som svept in över lilla staden, en runda i hälsoträdgården och god daimglass. Mysig dag och trevligt sällskap är inte helt fel. Kan inte sluta förundras över hur lugnt och tyst det är här jämfört med Stockholm. Knappt några stressade människor vilket man är van vid, så det är en stor omställning men samtidigt väldigt skönt. Ikväll är det kräftskiva med vännerna som står på schemat så det ska bli kul att träffa dem! 
 
Min hjärtbakelse.

RSS 2.0