It´s my name day




ösregn som faller från himlen, gummistövlar som är rosa innuti och svarta utanpå, en vanlig torsdag, kaffe latte med extra mycket skum, städning på rummet,  lämna böcker, presentköp i staden, en kväll med favorittjejerna,  min namnsdag, 25 augusti och dagen innan min födelsedag.


Modelljakten

 

imorgon går modelljakten som kanal5 anordnar av stapeln och första stad ut är parkernas stad, Malmö och jag ska dit till castingen. nervöst men himla roligt också. har inget att förlora på det så det är bara att ta på klackarna och köra!

Ponytail


ett litet tips på en frisyr man kan göra i sitt hår när man vill ha lite förändring och inte bara en helt vanlig hästsvans är att göra en hästsvans på sidan av huvudet och sedan ta en hårslinga och snurra några varv runt den och slutligen fästa den med en hårnål. en enkel och fin frisyr!

snart ska jag bege mig mot gymmet och senare ikväll blir det bio med två fina tjejer, Nellie och Johanna. ska se Captain America. och efter det ska jag hem till Nellie och sova där. så det blir en mysig kväll med andra ord.

jobbintervju och lite shopping

 

lyckades haffa en av de två fina silverringarna som fanns kvar på H&M.

 

 

 

artonde augusti och jag gick upp med tuppen imorse för att ta mig in till staden för en arbetsintervju. fick en kaffe och efter intervjun gick jag in mot tivoliparken där jag tog en promenad med bra musik i lurarna och drack mitt medhavda kaffe. hann också med en god lunch med pappa på Thai Kongs uteservering. någon timme senare mötte jag upp Linnéa och gick lite i butikerna. köpte en jättefin blus, typ beige-rosa, den jag bär på bild nummer två. dock ser man inte de fina knapparna på axlarna som är en mycket snygg detalj enligt mig. jag fick också åka gratis både in till stan och hem. Och nu ska jag snart sätta mig ner med den nya ELLE tidningen i handen och bara njuta av allt mode den har att erbjuda!

 

Such a lovely day!

 


Dance lessons

det är helt sjukt vad jag saknar danslektionerna i skolan, så mycket att jag fyller mina bästa lurar med bra musik och dansar framför min spegel här hemma. det finns inte mycket som är bättre än att dansa och uttrycka de känslor som finns inom en. ett bra uttryck är:

 

det stämmer så otroligt bra och det är just det jag gör för när jag har för mycket inom mig i huvudet eller i hjärtat, då dansar jag.

med det sagt säger jag godnatt och hoppas ni får en fin morgondag!


16 augusti

 

 

snyter mig och hostar konstant. fast jag mår ändå bättre än vad jag gjorde igår. kanske för att jag kurerar mig med citronhalstabletter, apelsiner, té, nässpray och vatten. omysigt.

 

ska se till att jag snart blir helt frisk för jag fick precis reda på att jag är välkommen på jobbintervju i veckan. plötsligt händer det.


12

var på en supertrevlig och mysig tjejkväll igår i hässleholm med åtta stycken fina tjejer. vi lagade tacos, fixade ihop fruktsallad med glass, pratade, kollade på filmen burlesque och åt godis. planerade lite smått om en kräftskiva v.34 och att vi ska gå ut och ta en drink på min födelsedag, alltså den 26 augusti. låter som mycket bra planer i mina öron!


A rainy day

 

lite såhär såg det ut utanför mitt fönster igårkväll. ville föreviga den fina ljusrosa himlen men regndropparna hamnade i centrum istället. är så trött på detta ihållande regn och idag hoppas jag på betydligt finare väder.


Mode Inspo








pics från stockholmstreetstyle.

blir sugen på att bli brunett igen. det är så fint. vill dock inte ha det jättebrunt utan mer åt det ljusbruna hållet. så himla fint med lite halvlockigt långt brunt hår och mittbena.

STYLE BY- premie

 

fick det här lilla make up-kitet i brevlådan idag. min premie som jag egentligen skulle ha fått hade de inte kvar och det var en mascara från face stockholm, så jag fick det här istället. Och det gjorde mig ingenting att de kompenserade med det då det ska vara ett bra sminkmärke.

 

kul när det dimper ner sådant i brevlådan!


Systerhäng i Lund,


Måndag och jag tog tåget till Lund för lite inplanerat systerhäng. vi strosade runt i stadens butiker, lunchade på ett italienskt café, åt vattenmelon, drack iste och åt goda varma mackor. fanns riktigt många fina höstkläder inne på H&M. årets höstmode ser riktigt lovande ut måste jag säga. tur att min födelsedag äger rum i augusti då jag kan önska mig en del av det jag provade idag. ett minus med dagen var att det helt plötsligt spöregnade och vi hade såklart inte något paraply någon av oss. typiskt!

 

läskande smoothies med mangosmak.

 

fina syster.

 

min kyckling-pastasallad med avocado, mums.

 

och slutligen melon och egengjort iste.

 


RSS 2.0