Dance like nobody´s watching

Söndag, har kollat på en dansshow i vinslöv som min kompis Johanna har koreograferat ihop. Hon var även med och dansade i två danser, så grymt duktig! Hon har utvecklats riktigt mycket sedan hon började på LDMG i Lund. Träffade även Hannah som också var och kollade. Ett riktigt energiknippe det där. Man blir alltid så glad när man träffar henne! Sedan har jag hjälpt pappa att montera ihop de nya trädgårdsmöblerna och ätit våfflor. En bra söndag med andra ord.


22

Nu ska jag agera kock och laga kycklingwook med nudlar.


L is for the way you look at me

 

Can´t stop thinking about you

 


Dance and waffles

Då var äntligen mitt arbete i danshistoria inskickat och jag ska sova. Imorgon väntar en ny dag full av nya möjligheter eller hur är det man säger, glöm dina bekymmer imorgon kommer nya. Nej nu ska jag inte vara sån! förtärde våfflor idag med sylt, grädde, choklad och socker. Inte alla sötsakerna på samma våffla men ja ni förstår. Tur att jag har två danslektioner efter varandra imorgon då så jag får lite träning. Puss på det!

Coral Flamingo

Jag är kär i den här korallfärgade klockan från Triwa. Min armbandsklocka som också är från Triwa har gått i sönder. Den här fina klockan hade mer än gärna fått ersätta min gamla. Tänk att ha den runt handleden i sommar när man har lapat sol och fått färg.


SATURDAY

Här har ni både min nyinköpta hatt och hörlurar i klassiskt vitt.  Jag ber om ursäkt att min blogg har varit lite död på sistonde. Nu ska den återupplivas igen och jag hoppas ni är med mig.

 

Jag har kammat hem vuxenpoäng genom att köpa gummistövlar. Hittade ett par svarta som är rosa innuti på rean. Endast 200 pistoler gick de på. och det bästa av allt är att jag fick dem.

 


True White

Det har verkligen varit ett toppenfint lov. Jag har befunnit mig i Stockholm, Sölvesborg, Lund och Göteborg. Nu skall jag ta tag i lite läxor som inte har blivit gjorda och lyssna på musik i mina fina hörlurar från Urban Ears. Köpte ett par klassiskt vita i modellen "plattan". Är verkligen nöjd med dem och ljudet är suveränt! två timmar på X2000 med ett par Urban Ears i öronen går relativt snabbt. Nu är jag hemma i kära skåne igen och det underbara lovet börjar gå mot sitt slut.

Mina nya hörlurar i färgen True White.


Urban Ears

 

Vill ha ett par Urban ears. Dock vet jag inte vilken färg jag vill ha då det finns många färger att välja mellan. Ett par klassiska vita hade varit snyggt. Men samtidigt hade det varit roligt med ett par färgglada lurar. Köpte aldrig ett par hörlurar när jag var i Stockholm men jag ska kolla om de finns i Göteborg. Då kanske det blir ett köp! Jag behöver i allafall ett par nya hörlurar för just nu har jag endast de hörlurarna som man fick med iPoden när man köpte den. Inga bra hörlurar med andra ord.


STOCKHOLM, THE CITY



Stockholm 5 april

Kl: 22.00 anlände vi i Stockholm. Vi var trötta efter den långa bilresan och tog oss in på Elite hotel Marina Tower. Entrén var pampig med glasdörrar, en röd matta och pelare. Inne på hotellet var det nytt och fräscht. Högt i tak och ljusa färger. Vi tog oss upp till vårt hotellrum med hissen. Vi gick längs den långa korridoren med heltäckningsmatta och kom slutligen fram till hotellrummet, nummer 511. Vi möttes av ett stort och ljust rum med en stor dubbelsäng, platt-tv, stora fönster med tunna gardiner, två fåtöljer, ett kaklat badrum och ett skrivbord. Vi hade dessutom blivit uppgraderade till en deluxesvit och fått ett extra rum med en soffgrupp, platt-tv och matsalsbord. Det kändes precis som en lägenhet. Vi hade svårt att tro att vi skulle bo i ett sådant lyxigt hotellrum. Trötta som vi var lade vi oss på våra vita fluffiga duntäcken och kollade på Legally Blonde. Vid 24.00 somnade vi som små prinsessor.


Stockholm 6 april

Kl: 7.30 väcktes vi av att alarmet ringde. Vi gick upp och gjorde oss i ordning. När vi hade myst runt i våra morgonrockar och morgontofflor tog vi hissen ner till första våningen. Där väntade en god frukost. Vi möttes av ett stort ganska folktomt rum med frukost tillbehör uppdukat längs väggen. Det var i princip vi och ett par affärsmän. VI åt en mycket god frukost och tog oss sedan ut till båten som skulle ta oss till Nybroplan. Vi möttes av den kalla morgonkylan och människor som antagligen var på väg till sina jobb. Lite längre fram på dagen kom solen fram och värmde oss. Vi avverkade butiker på stureplan, drottninggatan, Norrmalmstorg och kungsgatan. Vi åt sedan lunch på max och fortsatte sedan shoppingen efter det. Utanför Zara får vi syn på två kända ansikten. Inga mindre än Mattias och danny från E.M.D kommer gåendes på trottoaren. Vi tar oss ner mot stureplan igen och ner mot nybroplan för att ta båten till pappas jobb på nacka strand. Med solen och vinden i håret säger vi hejdå till Stockholm för att åka hem till Skåne igen.


Easter


Hotellet ser ut som ett slott.

Mitt påsklov kommer bli awesome. Inleder det kära lovet med en tripp till Stockholm med shopping och övernattning på Elite marina tower hotel. Lovet kunde ju inte ha en bättre början. Sedan ska jag förhoppningsvis träffa alla tjejerna och styra upp en mysig tjejkväll och den 9 april, alltså sista helgen på påsklovet, då tar jag tåget med Linnéa till Göteborg och sover över i Felicias lya. Förhoppningsvis blir det shopping både i Stockholm och Göteborg! åh vad jag är lycklig! Nu på lördag är det påskbuffé som gäller här hemma då vi även ska fira min farfar i efterskott och kanske påskharen dyker upp också. Dessutom har Linnéa beställt smink från e.l.f och då passade jag på att göra en beställning, så på fredag är jag ägare av ett startkit med mineralsmink och en face primer. Ska bli spännande och se om det är bra. Jag kommer kanske recensera produkterna här på bloggen sedan. Är jag lycklig eller är jag lycklig! smink, två resor, påskbuffé och tjejkväll. Kan det bli ett bättre lov! nej jag tror inte det minsann.

Har införskaffat en weekendbag också, så nu är jag förberedd inför de kommande resorna!

RSS 2.0