En Nystart!

Känner för lite nytt och en nystart vilket innebär att jag lämnar ldancer.blogg.se och välkomnar denna adress istället. Kommer även rikta in mig på kategorin mode och i den nya bloggen bjuds det b la på inspo of the day(klädkollage, mina modeartiklar på Modeflickan, streetstyle-inspo och sånt som handlar om mig såklart. Jag hoppas, hoppas att ni hänger med mig dit. Jag tror att det här kan bli bra! 
 
 
Det är alltså här jag finns nu och en lång tid framöver!  

Höstfavoriter

Skor. Höstskor måste vara det bästa att dra på sig en kylig dag. 1 oktober idag. Därför känns det väldigt passande att visa upp mina favoriter som jag använder mest under hösten. 
 
Från vänster: stövlar i originalmodellen- Hunter // Boots med spännen- Complement// Kilklackar med blixtlås- Vagabond
 
 
 
Det är alltså mina tre favoriter att bära när löven klär om i gula, röda och orangea färger, när man gärna sveper den stickade halsduken ett extra varv om halsen, när kaffemuggen blir ens bästa vän, när alla tv-serier tar plats i tv-rutan igen, när man spelar mysiga höstlistor, när man gärna tar en extra lång promenix och det där som hör hösten till. 

Orange & Mint

 
 
 
 
 
Under vår lilla söndagsutflykt till Kivik igår fann vi en söt liten butik som hade så här fina anteckningsböcker. Både jag och Annica fastnade för dem och då det fanns många färger att välja mellan var det svårt att välja ut någon. Men jag fastnade lite extra för denna orangea som jag även fick av henne. Så himla gulligt!! gillar storleken på den och den mintgröna insidan. En passande kombo! 
 
Har redan skrivit ner några bloggidéer. Om ni kanske ockå vill ha en sådan fin bok i er ägo så klicka på ♥-ikonen på mittersta bilden! 

Hej Måndag!

Måndag. Och jag inleder denna vecka med god frukost och tyvärr en mindre rolig incident. Ramlade nämligen i vår snurrtrappa och lilla foten fick sig en törn in i en pelare, även armbågen fick något skrapsår. Notis till mig själv, fluffiga morgontofflor och ivrighet är ingen bra kombo. Men det var ingen större fara, såklart det gjorde ont men blev mest chockad. Dagen rullar vidare fast med mindre ansträngande aktiviteter då. Snart lägger jag upp bilder på mitt nya antekningsblock och lite senare idag kommer jag bjuda på mina höstfavoriter ifrån min skosamling. Det låter väl som en bra idé? 
 
Jag börjar denna måndag med b la  denna peppiga låt! 
 
 

RSS 2.0