dancing ballerina

jag är inget större fan av reklam men jeansreklamen ovan föll mig i smaken. gillar konceptet med olika dansare som bär samma jeansmodell "slender", som är en modell med väldigt mycket stretch i tyget. alla dansare representerar en dansstil och jag föll lite extra för den klassiska dansstilen med balett. det är en cool kombination med jeans och balett! här kan ni se flera dansstilar.


plus och minus


+
Veronica Maggios nya skiva

Ätit en god middag som jag har lagat

Har nymålade orange naglar på både händer och tår

Det underbara vädret

-
Har ont i halsen och känner mig trött

Har träningsvärk i benen




















South beach



nagellacket på bilden blir nog mitt nästa inköp i sminkväg. så otroligt somrig och fin färg! tänk att färglägga både händer och fötter till en solkysst hy med den färgen , lite som en sommarglass.

bilden har jag tjuvat från www.blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg

bortsett från skönhetsprodukter så har den här tisdagen innehållit en massa dansträning till slutproduktionen, sollapande på gräsmattan vid skolan och bilåkande i cab med musik på hög volym och vinden i håret. suveränt!


17

Nytt nummer av ELLE.

 

Som innehöll sommarkänslor.

 

och trendiga bakverk som vaniljwhoopies med jordgubbsfyllning. Hur goda ser de inte ut att vara? whoopies är det nya och kommer säkerligen ersätta alla macarons.

 

Så vad har dagen bjudit på idag. En hel del sol, läsning i solsängen i trädgården, bra musik på full volym och ett avsnitt av gossip girl. På tal om gossip girl så har jag missat flera avsnitt som är innan det avsnittet som visades på tv idag, så det var inte helt lätt att hänga med i alla intriger och händelser..

Imorgon börjar mitt påsklov och det kommer innehålla dans i mängder! i och med att vår slutproduktion går av stapeln om si så där två veckor så måste vi lära oss alla danser vi ska vara med i. Men jag gillar att vara aktiv och att dansa är otroligt kul och givande!

 

puss.


Dans, en vacker konstform

 

 

wehearit

 

Så otroligt vackert med dansare. Det är när jag ser sådana här bilder som jag aldrig vill sluta dansa. Jag vill dansa mig genom livet. Dansen ska vara en del av mig och mitt liv, så är det bara. Man kan säga att dans är poesi som kroppen talar utan ord. Så min vardag innehåller poesi och det är fint tycker jag.


Conscious Collection

Den här fina tröjan från H&M:s nya kollektion Conscious Collection fick också följa med hem idag. Blev lite förvånad när kollektionen redan fanns inne i butiken. Men det var himla tur så att jag kunde få tag på en då den kommer bli perfekt till ett par jeansshorts och solkysst hy i sommar. åh bara jag skriver ordet sommar så tänker jag på soliga dagar på stranden.

 

Den här sommaren ska jag ha den vita mössan på huvudet och vara sådär lycklig och tillbringa allra sista dagen på C4 gymnasiet. Det kommer vara blandade känslor den dagen, det kan jag lova er. Och den ska dokummenteras i minsta detalj med min jättefina kamera!


Little bird

Den här lilla fågeln ska jag bära runt min hals och den får stå för fred och frihet. Halsbandet ovan är ett av tre stycken som kommer från ett välgörenhetsprojekt vid namn Knotviolence.

 

Välgörenhetsprojektet står för en fredlig värld som inte löses med våld. Det tycker jag är himla bra! våld löser absolut ingenting, kom ihåg det nästa gång ni hamnar i en konflikt.


Lovely spring


det är vårkänslor som sprider sig i hela kroppen, därav leendet. den här lördagen har jag varit på Johannas dansuppvisning med hennes dansgrupper och det var bra! hon är så duktig på att göra koreografi. sen har jag varit en sväng i staden och fotograferat med Linnéa. kan lägga upp några bilder från det här om ni vill, blev en del bra. sen har jag njutit av god mat tillsammans med familjen. pappa som har jobbat borta är nu hemma igen. skönt!

shop ´til you drop

 

grå tröja och mörkblå shorts med guldknappar

 

korallfärgad/ljusorange plånbok

 

gillar verkligen den öppna ryggen på tröjan

 

gick runt i staden och hade inga tankar på att shoppa.. samtidigt som jag får syn på en färgstark lapp på bik boks skylfönster där det står att det är 50 % på allting i deras butik, endast idag. jag gick in dit och trängdes med alla andra shoppinggalna människor och det var sjumilalång kö. men jag fick tag på de fina mörkblå shortsen i skirt material med guldknappar på sidan på bilden ovan, och en fin grå tröja med en snygg öppen rygg. efter jag slutligen fått betala för mina nya rea-inköp så fann jag en söt korallfärgad/ljusorange plånblok på H&M också som får ersätta min svarta från monki i vår.


Bakom mina solglasögon

 

fick hem de här solglasögonen i brevlådan idag. De kom tillsammans med min bikiniunderdel som satt väldigt bra på. Nu längtar jag efter bikiniöverdelen också så att den blir komplett. Och så längtar jag såklart till en varm sommar då man kan lapa sol och använda den.


Min slutproduktion

 

 

Vi danstreor på c4-gymnasiet ska göra en slutproduktion i maj där temat är framtiden. Mitt dansnummer ska handla om robotar och en flicka som är vanlig och som styrs av dessa robotar, de ska även styra hennes känslor och tankar. Några killar som går musik & ljudproduktion i min klass har gjort musiken och jag är så nöjd med min låt! dock är det ganska svårt att göra koreografi själv. Men jag har en bild i huvudet om hur jag vill att det ska se ut men det är inte det lättaste att göra det praktiskt.

Jag har påbörjat min koreografi lite smått idag och även knåpat ihop inspirationskollaget ovan.

RSS 2.0