Välkomnar er in på min nystartade blogg

Nu är det såhär att jag har haft mycket att göra i skolan och sen har jag också funderat lite fram och tillbaka på att byta bloggdomän och plattform. Så idag tog jag tag i det och nu hittar ni mig här! jag ska verkligen försöka uppdatera ofta och med många bilder. Jag har ju en riktigt fin och bra kamera så på det planet så kan jag få bra bilder. Hoppas verkligen att ni hänger på och jag välkomnar er ännu en gång hit!

och på tal om något annat så finner ni en av mina fina systrar på blogg.se startsida! där hon har fått äran att bli veckans blogg. Så kika in där vettja.

Puss

kärlekslåtar och matteplugg


lång dag i skolan och nu lyssnar jag på bästa spotifylistan med kärlekslåtar och pluggar inför slutprovet i matte som går av stapeln imorgon!

Color me up


Fint och somrigt iPhonefodral från Asos. Det hade passat så himla bra till min lur. Gillar den turkosa färgen riktigt mycket.

 

Färgglada väskor från Asos och Zara.

 


This weekend

 

spexiga tjejer

bästa platsen

 

Min helg har innehållit födelsedagsfirande då min lillebror fyllde 10 år,  tårtbakning, studsmattehoppning, eurovision song contest och en massa kids. väldigt mysig helg! bjuder på en bildbomb som är tagna med min bästa kamera. invigde studsmattan för i år och jag hade glömt hur roligt det var att hoppa. annars har jag också laddat ner en träningsapp på min iPhone, nike- training club som innehåller en hel del work out övningar. så nu ska det tränas hemma i veckorna! och det bästa av allt är att den är gratis. så ni som ännu inte gett upp om den efterlängtade strandkroppen 2011 eller som bara tycker det är roligt att träna, ladda ner appen vettja!


let´s go bananas

 

'

den här bikinin från h&m har cirkulerat på ett antal bloggar och den är lite annorlunda jämfört med andra bikinis. men jag måste medge att jag gillar att den är lite udda och smått galen. till en solkysst hy, saltvattenrufsigt hår och med gult nagellack på både händer och tår så skulle den verkligen göra sitt.

det är glassigt..

 

ni som går in på min blogg och besviket klickar bort den när ni ser att det inte finns något uppdaterat och spännande inlägg att läsa, jag ber om ursäkt. jag ska bättra mig! promise

 

men jag vet dock inte hur spännande eller intressant det är att läsa om min dag som mestadels har tillbringats i solen med körkortsteoriboken uppslagen. eller när jag beger mig till affären för att köpa hem diverse viktiga tilltugg. tja, det kanske är oerhört intressant eller bara väldigt vardagligt. köpte i alla fall ett paket piggelinglass. något festligt får jag väl ändå ha när jag har makten över inhandlandet.


sunny sunday with two s


har precis förtärt en god och nyttig frukost ute i trädgården. det gäller ju att ta vara på det fina vädret och när solen väljer att poppa upp och bre ut sig över den klarblåa himlen. vid sådana tillfällen är jag inte sen med att placera mig bekvämt i solsängen, äta mörkt bröd med avocado och tomat, dricka brämhults färskpressade apelsinjuice och ev. lyssna på bra musik i mina vita lurar. men just idag så tog jag inte med mig mina lurar ut i solen, men annars så brukar de användas flitigt. jag huserar själv idag och i veckan som kommer och det ska nog gå bra. dock är det himla svårt att komma på vad man ska laga för mat och ibland så önskar man att det fanns en thairestaurang där man kunde ta med sig en box med god thaimat. men nej nu är det såhär att jag bor på något som kallas landet, rättare sagt i en by som ligger 15 minuter från lilla paris(även kallat kristianstad) och då hinner thaimaten kallna innan bussen har kommit hit igen. lagom otursamt.

det kan ju tyckas vara en smula ensamt att vara själv såhär länge men det är också ganska skönt att njuta av friheten och det kan ju vara bra att prova på hur det är att bo själv då man ska ha sitt egna lilla hem senare i livet.

2nd hand

 

 

 

 

helgens lilla fynd. en svart axelremsväska för endast 10 kr.



The girl and the robots

 

en bild på mig från mitt solo i min koreografi som handlar om en vanlig flicka och robotar som hon styrs av. och flickan blir alltmer en robot i slutet av dansnumret. låten som var robot och maskininspirerad hade en kille i min klass skapat.

 

robotarna och jag in action på scenen.

 

jag trivs otroligt bra på scenen och har inte svårt för att gå in i de roller jag ska vara. tycker om att ta ut på rörelserna och förmedla olika känslor och budskap. på scenen blir jag någon helt annan. i danssalen är jag tjejen som gärna ställer mig långt bak, inte tar så mycket plats och känner mig osäker osv.

 

på scenen blir jag tjejen som vill synas, som tar ut på rörelserna, känner mig säker och har attityd. det är märkligt det där att jag trivs bättre och känner mig mycket säkrare inför så många människor. men det är något speciellt med att dansa inför publik och stå på scen. en fantastisk känsla!


Next stop, Future

 

 

 

 

Igårkväll var det premiär för vår slutproduktion Next stop, Future på teatern där vi danstreor har koreograferat ett eget dansnummer och även medverkar i andras. Det gick jättebra och jag blev rörd när jag mötte upp familjen (- Felicia) och de stod där med blommor och presenter. Fick superfina blommor, en stor bukett med rosa rosor, en med en kalla, ros och en annan rosa blomma och en röd ros från danslärarna. Mina systrar gav mig ett splitternytt nummer av egoboost magazine och chokladpraliner. Jag är så glad att jag har turen att omges av så snälla och fina människor!

 

Idag är vi på det igen och har hunnit ha två dansföreställningar och nu återstår den allra sista ikväll kl: 19.00 på teatern i Kristianstad. Jag lovar er att man inte vill missa det för alla danstjejer i min klass och för att inte tala om musikarna är så duktiga så!

 

puss.

 


RSS 2.0