Glamourama

Precis hemkommen från stan och nu ska jag kolla på glamourama.
Jag har dansat alla dagar på mitt sportlov och gått upp tidigt på morgonen. Jag tror att min kropp känner av det för jag vaknade kl: 07.00 imorse och kände mig utvilad. Jag som brukar sova till 11-12 tiden annars. Ikväll ska jag kolla på mello och äta glass.

The Big Apple

Jag vill bli blond. Hur snygg är inte Sofi Fahrman på new yorks gator med en kaffe i handen.

Tror att jag ska färga mitt hår innan dansföreställningen i mars. Ja det ska jag göra!


Dagens...


Dagens humör:
Ganska trött och glad
Dagens mående: lite ont i halsen
Dagens borde: Plugga, plugga och plugga
Dagens frisyr: Uppsatt i en hästsvans
Dagens smink:
mineralfoundation och vanilj läppglans
Dagens klädsel: joggingbyxor och hoodtröja
Dagens planer: hade tänkt plugga och städa mitt rum, men det har jag inte orkat göra
Dagens materiella vill ha: en vit iPhone
Dagens fundering:
Varför det fortfarande är snö på marken när det nästan är mars månad
Dagens beroende:
Witamin well reload
Dagens tråkigaste:
Vädret
Dagens längtan:
att våren ska komma!
Dagens superlängtan: Till dansförställningarna i mars!! och till sommaren
Dagens tidning:
kristianstadbladet som jag läste i morse
Dagens låt:
All this time-OneRepublic

INSPIRATION

 

Collage

 


Dans

Godmorgon!

Om ca en timme tar jag mig in till stan och dansar. Först ska jag få i mig lite frukost. Vart tog sovmorgnarna vägen!? Men jag är relativt pigg idag faktiskt. Brukar annars sova till 11-12. Det hade ju varit skönt att ha sovmorgon nu när jag har lov och allt. Vaknade redan vid halv sex i morse då jag tycktes höra min väckningssignal. Lite sjukt är det allt. Nu vill jag träffa min syster som kommit hem från London där hon har druckit champagne, ätit kakbuffé och gått på visningar. Här kan ni gå in och se tjusiga bilder från London och även andra fina bilder på henne.

Hoppas ni alla får en fin dag!

Music


Här har ni min spotyifylista.

 


24

Har fixat en del med desgingen på bloggen. Snart kommer det förhoppningsvis dyka upp en ny fin header. Åh, jag är nöjd med den. Det har inte bloggats här på några dagar så tänkte ta tag i det igen. Noll inspiriation bidrar till tomma inlägg. Men det ska det bli ändring på!

Ska kila ner i köket och göra en stor kopp te i min fina mugg. Passar utmärkt i vinterkylan.

Tänkte fixa ihop en spotifylista med bra musik lite senare, så kika in här då.

19

Friday, Im in love.

Ville bara säga att jag har lov nu. Så härligt!!




18


Är en tröttis idag! har dammsugit hela nedanvåningen och ska till tandläkaren ikväll. Sedan ska jag plugga också. Vill bara krypa ner under duntäcket och gå i ide. Fast man får väl tänka positivt. En dag kvar på den här veckan! sen är det faktiskt sportlov. Woho! dock blir det väldigt mycket dans för min del. Känner att det är lite stressigt just nu och det är många som har blivit sjuka i klassen bland dansarna. Jag vill inte bli en av dem. Ska äta all världens vitaminer och boosta mig själv. Drack brämhults juice med smak av jordgubb och apelsin imorse, lyx.

17


I veckan har jag köpt en ny rengöringsprodukt från ett nytt märke som de precis fått in på Åhlens. Det heter Formula 10.0.6 och just den produkten jag har är en ansikts rengöringsgel med passionsfukt och grönt te. Efter att ha använt den nu i två dagar kan jag bara ge den ett riktigt gott betyg! hyn blir verkligen len och den känns fräsch och uppiggande.


15

Har haft en helt okej måndag, minus kylan och snön. Men antar att man får leva med det ett tag till.
Nu väntar matteplugg och för att få energi till det ska jag äta godis också. Tycker att jag har gjort mig förtjänt av det idag. På mattelektionen som även var min sista lektion för dagen var jag ambitiös och räknade tal efter tal. Var helt inne i det, så inne i det jag höll på med att jag totalt glömde bort att lektionen närmade sig sitt slut.

Hej överengagerade matteelv! Nej det skulle man nog inte kunna kalla mig. Men jag måste medge att det kan vara ganska kul med ekvationssystem om man bara lyckas få rätt på dem. Nu ska jag ta mig an några fler uppgifter i boken, ska se till att få bra resultat på provet som vi ska ha efter lovet.

VALENTINE'S DAY

Söta accessoarer. Passande till alla hjärtans dag.

Hoppas ni alla får en fin dag med extra mycket kärlek.♥

 

Bilderna kommer härifrån: net-a-porter.com, urbanoutfitters.com/uk, monsoon.co.uk


Tonight

mello, coca cola, choklad, cosmopolitan, chips

Comments


Verkar vara några nya läsare som hittat hit till min lilla blogg. Det kan ha och göra med att jag har blivit länkad av min kära syster. Det tackar vi för. Men det skulle varit en smula roligare om ni lämnade några kommentarer också. Dela med er av era synpunkter och åsikter. Behöver lite nya inspirerande bloggar att läsa.


12

Fredagsmys.

Lyssnar på skön musik, ska snart förtära en sjukt god tacopaj och imorgonkväll ska jag nog träffa tjejerna. Jag gillar läget. Härligt med fredag och helg. Gick på extramatten idag och det gav verkligen resultat. Efter lovord från läraren gick jag därifrån med ett leende på läpparna. Dagen började bra och sedan blev den bättre. Hade en idrottslektion där vi hade spökboll och en annan bollsports-lek. Slutligen avslutade jag dagen med en danslektion. Efter skolan var vi ambitiösa och gick till barbacka där vi koreograferade vår dans till dansföreställningen som äger rum i mars. Vi hade många idéer och som det ser ut nu så kommer det bli riktigt bra. Måste medge att jag var så inne i allt som har med skolan och dans att göra att jag inte insåg att det är helg!

Mitt sportlov kommer innehålla mycket dans! hade varit skönt att vila upp sig, men antar att jag får göra det på kvällarna och helgen. Har dansträningar bokade i princip varenda dag från 09.00-11.00, många koreografier som både ska göras och kommas ihåg, blir helt slut i huvudet. Ikväll ska jag endast ta det lugnt, kolla på let´s dance och umgås med min familj.


11

Ikväll ska jag dansa och sedan ska jag till teatern, där jag ska se en dansföreställning! "FACE IT". Ser fram emot det. Har dessutom köpt den nya sorten bland ramlösa flaskorna. Blodgrape och apelsin tror jag att det var. Får se hur den smakar. Tycker om att prova nyheter!

Lyssnar på en låt med Oskar Linnros. Känd som ena halvan av snook och maskinen. "Ack, sundbyberg", den är bra. Den kan ni lyssna på om ni vill. Det här är dock ingen musikblogg. Det är faktiskt ingen kategoriserad blogg överhuvudtaget, skriver om det som faller mig in. Lite musik, lite mode, lite foto och såntdära fint.

Här kan ni lyssna på låten.

9

Just nu läser jag bloggar medans den här låten går på repeat. Jag trivs!


B.u.r.b.e.r.r.y


En parfym som kommer att komma i butik under sportlovet, alltså vecka 8. Låter perfekt i mina öron. En härligt fräsch och sportig doft med inslag av citrus. Ska kolla in den och se om den är något för mig. Att det ska vara en sportig doft gillar jag, då den kan bäras dagligen. Jag föredrar lätta dofter till vardags, då jag dansar mycket.

Har dansat ankbalett idag. En balett koreografi där vi elever ska vara knatte, fnatte och tjatte. En koreografi som vi ska ha med i vår dansföreställning med serietema i mars. Ser verkligen fram emot den. Har börjat på en annan koreografi tillsammans med en annan danslärare där det också är en hel del balettsteg. Jag gillar att det är mycket balett, då det är en bra grund och det är kul att kunna utvecklas inom den dansformen. Det underlättar om man dansar balett som dansare, då man får bättre hållning, vighet och styrka i musklerna. Så nu ska det jobbas mycket med danskoreografier i veckan. Ska göra några träningsövningar ikväll och sedan ska jag försöka komma på några danssteg till en av våra danser som jag och två tjejer ska koreografera.

Dans, det är det jag lever för.

6

Idag är det städning och bakning som står på dagens schema. Min söta småyskon kommer hit vid två tiden. Men först ska jag dammsuga och göra fint på mitt rum.

En liten poängtering, jag läser alltid dagens horoskop på face och idag står det såhär:

Du är uppfinningsrik idag, och kan närma dig kreativa ting med en alldeles särskild optimism. Spontana och glädjande idéer kommer även till dig när du tillbringar tid med barn.

Det låter ju lovande.

Puss.

Peppermint

I vår kommer jag satsa på pastellfärger och något som jag ska införskaffa är ett mintgönt nagellack. Kanske ett från make up store eller mac. Så fint!

 

Med det sagt kan jag bara konstatera att jag vill ha vår nu.



Hälsan i behåll

Blev inget bloggande för min del igår. Istället räknade jag matte och läste ELLE. Idag köpte jag ett choklad och tidningen topphälsa. Tjejen i kassan måste ha undrat lite när jag plockar åt mig en tidning som handlar och träning och hälsa och dessutom tar ett 200 g choklad, som jag sedan placerar på rullbandet. Hm, en hälsotidning och ett choklad. Fin kombination. Antingen är man nyttig eller så struntar man blankt i alla nyttigheter och köper sig ett choklad istället. Nejdå, jag föredrar båda! Man borde unna sig lite choklad ibland. Efter att ha läst tidningen om diverse träningsövningar känner jag mig mer peppad än någonsin att snöra på mig träningsskorna och plugga in hörlurarna till iPoden i öronen med bra träningsmusik och ge mig ut i kylan. Om bara snön kunde försvinna från marken.. hade det varit vår hade jag sprungit en runda. Nu är det dock fortfarande vinter, så jag kommer inte ta mig ut ikväll. Men jag har faktiskt ätit nyttig mat både idag och igår, blev omelett med tomat och avocadosallad idag.

Topphälsa är en tidning som faller mig i smaken. Där det tipsas om olika träningsövningar, träningskläder, nyttiga måltider, goda smoothies och må bra tips i största allmänhet. Sådant som får en att bli lyckligare och må bättre. Jag förespråkar träning, då jag har sju stycken danslektioner i skolan varje vecka. Att dansa får mig att må så mycket bättre, det gör också att jag kan unna mig godis och andra onyttigheter med gott samvete. Så ta på er träningskläderna och börja träna! jag lovar att ni kommer att må så mycket bättre, särskilt såhär i vintertid som kan bidra till deppiga dagar.



Happiness

Mitt favorit armband från Thomas Sabo, där jag endast bär personliga berlocker. Just nu pryds det av ett par ballerinaskor och en g-klav.

Känner glädje och lycka idag. En inställd mattelektion på grund av att hälften av klassen, de som går musik och ljudproduktion befann sig på en es-konsert. Det gillas! Fick även reda på att jag är en av dem som ligger närmast högsta betyg i naturkunskap A. Imorgon är det studiedag för min del. Ska bli skönt med sovmorgon innan jag ska in till stan för att dansa.

 

 


RSS 2.0