Wishbone Necklace

I wish!
åh, vill ha ett sådant här fint halsband från Marc By Marc jacobs med ett önske-ben hängandes i kedjan. Fint i både guld och silver men på senare tid har jag fått en förkärlek för guld. Märket är förövrigt mitt favoritmärke. Blir lite arg på mig själv när jag köpte en tröja och en bodylotion för mina julklappspengar när jag hade kunnat köpa det fina halsbandet ovan istället.
Får ta och hitta mig ett extrajobb snart så jag kan håva in lite cash. Det hade suttit fint att kunna återgå till den shoppingnivån jag hade förut när jag bodde hemma, minus alla inpulsköp då förstås. Men det är väl något man lär sig med tiden. Fast jag är säker på att jag kommer tröttna på sakerna efter ett tag ändå, har en tendens att göra det.
Ni hittar det fina halsbandet på Celinas New York-blogg och det kan bli ert för 350 riksdaler. Därifrån har jag även lånat bilden.

Kommentarer
Postat av: sara

sv: så lite så!

otroligt snyggt!!

2012-01-26 @ 15:57:13
URL: http://leatherandfeather.blogg.se/
Postat av: Celinas NEW YORK

Tack för att du bloggar om mina smycken!! Som tack ska du få 20% när du beställer (jag kommer nog ha smyckena ett tag till!), ange celina20 när du beställer! Kram!

Postat av: Julia

Tack du!

2012-01-26 @ 21:04:58
URL: http://wearify.blogg.se/
Postat av: Gaithri

Haha jag klipper mig hos en tjej på Tony & Guy. Har varit hos henne 2ggr, blir 3e gången imorgon. Hon håller också på att utbilda sig, men jobbar även "extra" på salongen med att sopa och sånt. Därför kan hon inte ta betalt ;) så jag klipper mig GRATIS!! :D

2012-01-27 @ 08:52:13
URL: http://baddream.blogg.se/
Postat av: Tea

Det är galet mycket pengar för det halsbandet! Köpte mitt nyligen i London för fem pund.

2012-01-27 @ 15:36:23
URL: http://loveandtea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0