Sommarkärlek

Väntan var lång. Tillslut dök han upp på perrongen. Hans ben var solbrända efter sommarens bravader, solen hade blekt hans hår i en ljusare nyans, hans iPhone vilade i  hans hand och han bar tröjan jag hade gett honom innan han åkte. Han sken upp när han såg mig och började gå emot mig. Över sin högeraxel bar han sin weekendbag. Mina gröna ögon följde honom med blicken. Han var så vacker, om inte ännu vackrare nu. Han tog mig i sina armar och jag andades in hans underbara doft, hans signaturdoft. Våra läppar möttes och vi kysste varandra. Han smakade mint.

Vi tog varandra i handen och gick tillsammans från stationen ner för trapporna. På vägen dit kunde jag läsa av flera tjejers blickar som sade att de gärna hade varit i mina kläder. Jag tog ett stadigare grepp om hans hand vilket gjorde att han förde mig närmare intill honom. Vi promenerade längs gatan och stannade till vid ett glasscafé en liten bit bort. Möblerna på uteserveringen värmdes upp av den varma solen. Några fåglar pickade i sig rester av våffelstrutar på marken. Det var sommar i luften.

Från och med nu kan ni läsa mina texter som kommer finnas under kategorin Mina texter i högerspalten. Den här texten ovan är en av dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0